Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Konuşkanlığın üzerinde! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 100%

Bugün gerçekten duygusal anlamda kopuk olabilirsiniz, bu da biriyle samimi bir ilişki kurmanızı zorlaştırıyor. Üzerinde çalıştığınız herhangi bir projeye yüreğinizi koymada zorlanıyorsunuz çünkü bu konuda soğuk ve durumdan uzakmış gibi hissediyorsunuz. Eğer içinizden gelmiyorsa, zorla heveslenmeye çalışmayın. Duygusaldan ziyade mantıklı bir yaklaşım sergilemeniz daha iyi.

Gezegenler size çok önemli bir ders verebilir: Geçmişte yaşadığınız sorunların hala sizi takip etmesi durumuna tek çözün (karma'nız olarak adlandırdığınız şey), çok çalışmanız ve diğer insanlara karşı olan yükümlülüklerinize büyük özen göstermenizde yatıyor. Bugün gökyüzündeki uyum, saygın ve sorumlu bir yetişkin olma yolunda size yardımcı olacaktır.

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Kendini bir kararsızlık batağında bulabilirsin; beynin her şeye saldırabilir ve hiçbir konuda durduğu yeri belli edemeyebilir. Canını sıkacağına, bu enerjiyi eğlence kaynağı olarak gör. Her köfteye maydanoz olduğunda köfteler daha lezzetli olacaktır. Her bir köfteyi denemeyi unutma. Zamanla birini seçersin; ne istediğine karar verirsin. Şimdilik, deneyimlemek en iyi seçenek gibi görünüyor.Gardınızı alın çünkü bugün duygusal bir kamikazede savrulabilirsiniz. İlişkilerinizde bir şeylerin dengesi bozulmuş gibi görünüyor ve iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissediyorsunuz. Bir yandan iç dünyanızı zenginleştirmeye öte yandan son zamanlarda tanıştığınız birine kendinizi teslim etmeye çekiliyorsunuz. Çatışmadan kaçınmak için kendinizi meşgul edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli hissetme isteğiniz bugün yükselebilir ve kendinizi biraz gösteriş yaparken bulabilirsiniz. Yaratıcılığınız muhtemelen bugün de etkin olacaktır, bu yüzden eşyalarınızı sergilemek hiç de zor olmayacaktır. Tabii ki, niyet ettiğiniz şeyin tam tersine de başarabilirsiniz. Kalabalığın dışında kalmak bazen karmaşık bir durum olabilir, özellikle birisi bir günah keçisi arıyorsa. Bugün kararlarınızı daha iyi kullanın.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Kova burcunda hareket ettiği bir güne merhaba diyorsunuz. Telefonlarınızın, toplantılarınızın yoğun olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizdekilerin sizlerin görüşlerine ihtiyacı olabilir. Kardeşleriniz, akrabalarınız ile ilgili haberler alabilirsiniz. Eğitim hayatınızda ise sizden beklenmeyecek şekilde farklı kararlar alabilirsiniz. Saat 18:53'te ise Ay boşluğa giriyor. Akşam kesinlik kazanan Venüs-Neptün güzel açısıyla beraber maddi olarak sizi rahatlatacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşkanlığın üzerinde!Ay, sabit burç etkisinde! Bugün konuşkanlığın üzerinde. Bir araya geldiğin insanlardan bilgi dağarcığına katacağın yeni konular öğrenebilirsin. Kendini çok rahat ve huzurlu hissediyorsun. Bakış açının olumlu olması da çevrenin çok hoşuna gidecek. Arkadaşlarının sana bir sürpriz yapması da keyfine keyif katacak. Hem para kazanmak hem de yeni kişilerle tanışmak senin için kolay olacak. Eğer yatırım yapmayı düşünen bir Yay burcuysan bugünleri çok iyi değerlendirmelisin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, hoşlandığın kişiye açılman an meselesi! Son zamanlarda kararsız kaldığın konuların üstüne gidebilirsin. Bir yerden başlamak lazım ne de olsa, değil mi?

18 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın bir arkadaşınız tarafından yanlış anlaşılmaya açık bir gündesiniz. İfadelerinizde pot kırmamaya özen göstermelisiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindeki iletişim konularınız, gününüzü etkileyebilir. Yakın çevrenizdeki olaylardan etkilenebileceğiniz bir gündesiniz. Bolca yazışma ve konuşma olduğu halde beklediğiniz işlerden sonuç almanız zor olabilir. Sabah saatlerindeki verimli zamanları, ilerleyen saatlerde bulamayabilirsiniz. İmzalamanız gereken sözleşmelere özen göstermelisiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk vekonularında bugünlerde zafer elde edebilirsiniz. Elde etmeyi çok istediğiniz bir şey hayatınızda belirebilir. Arkaya yaslanıp tatını çıkarmak ise size kalabilir.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

18 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün en iyi durumda değilsiniz ve ruh haliniz çok düşük. İnsanlara ve durumlara karşı olumsuz hissediyorsunuz ve bu doğrudan planlarınızı etkileyecektir. Şu anda hiçbir şey yapma havasında değilsiniz. Abartmamaya çalışın.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki etkileşim size ruhsal alanda pek çok açılım taşıyacaktır. Diğer yandan evinizi boyatmak, yeni örtüler, perdeler almak için de uygun bir gün. Seçtiğiniz duvar rengi evinizin atmosferini bir anda değiştirir. Hayallere dalmak ve tembellik etmek için de uygun bir gün sizi bekliyor olacak.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kafanızın içi soru işaretleri ile dolu. Nerede yanlış yaptığınızı düşünüyorsunuz. Cevap basit. Az hareket ettiniz. Yeteri kadar adım atmadınız ve rehavete kapıldınız. Şimdi çok çalışıp, kariyeriniz ve hayatınızdaki şansı kullanıp yeniden durumları dengelemeniz gerekiyor. Aldığınız haberler hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Ancak her şerde bir hayır vardır; bunu da en iyi siz bilirsiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; oldukça hareketli ve enerjik bir gün geçirebilirsin. Yazılı ve sözel iletişiminde seni heveslendiren ve cesaretlendiren gelişmeler yaşansa da ani kararlar sorunlara yol açabilir. Muhalif görüşleri biraz daha hoşgörüyle karşılamalı, öfkene yenilerek ağız dalaşına girmemelisin.

18 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 55' 34" R
Ay
Koç
01° 00' 41"
Merkür
Koç
19° 23' 35"
Venüs
Boğa
06° 42' 53"
Mars
Koç
03° 17' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 34"
Satürn
Balık
16° 58' 21"
Uranüs
Boğa
22° 36' 49"
Neptün
Balık
29° 02' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 04"
Lilith
Başak
23° 51' 08"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>