Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çözüm Arıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2021, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Etrafınıza arkadaşlarınızı ve ailelerinizi toplamak için güzel bir gün. Bir süredir görmediğiniz sevdiklerinizle bağlantı kurarak, brunch veya akşam yemeği organize edebilirsiniz. Biri bir doğum günü veya yıldönümü kutluyorsa, belki onlar için küçük bir parti düzenleyebilirsiniz. Size her zaman destek veren kişilere desteklerimin karşılığını vermek isteyeceksiniz o yüzden cömert olmaya çalışın.

Duygularınızı normalden biraz daha saklı tuttuğunuzu fark edebilirsiniz. Bugünün enerjisi, sizden sersemliği bir kenara koyup işin başına geçmeni istiyor. İşle ilgili bir projeyi tutkuyla ele alın. Sayesinde çok şey başarabileceğiniz güçlü bir dayanıklılığa sahip olacaksınız. Bugün aşk hayatınızın dikkatinizi dağıtmasına izin vermemeye çalışın, sizi çağırıyor olsa bile.

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz. Gün ortasına kadar, hem posta hem de mail kutunuz tamamen dolu olabilir. Herkesin size ihtiyacı var gibi duruyor. İnsanların bugün sizden beklediği herşeyi yapmaya çalışmayın, bu imkansız. Onun yerine, Neyin önemli neyin önemli olmadığı konusunda kararınızı verin. Üst-düzey birilerinden bazı red alabilirsiniz fakat en sonunda sizin zekanızı keşfedecekler.

Bedenine dikkat etmek için uygun bir gün. Sağlıklı gıdalar tüketip düzenli olarak egzersiz yapıyor musun? Bunu gerçekleştirmek elbette zorlayıcıdır. Ama şu anda yorgunsun ve düzgün bir sağlık kontrolü senin için her şeyden çok daha önemli. Kendi sağlığına yönelmelisin. Vitaminlerini al veya vücudunu dengeye getirecek bitkiler tüket. Yürüyüşe çık, üzerine bastığın toprağı hisset.Arkadaşlarınız veya tanıdıklarınızın hareketleri kafa karıştırıcı olabilir. Başkalarının sizin hakkınızda düşündüğü şeyler sizin için önemli bu yüzden dışarı çıkıp neler olup bittiğini sormaktan çekinebilirsiniz. Korkmayın. Tüm işaretlerin gösterdiği şey şu: İnsanların verdiği mesajları yanlış algılıyorsunuz ve onlar her şeyin yolunda olduğunu düşünüyor. Şu an bu konuda rahat hissetmiyorsanız, yarına kadar bekleyin. O zamana kadar her şey sizin için daha net olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun vade için planladığınız şeylerden tamamlanmış olanlardan bazıları sizi bugün biraz durduracak ve bir sonraki hedef üzerine düşünmenizi sağlayacak. Öncekinden daha hırslı davranmaktan çekinmeyin, çünkü siz, sizi daha kendinden emin ve güçlü yapan ruhsal bir güce sahipsiniz. Hakettiğiniz şekilde kendinize inanmanızı sağlayan bu inanç size dağları aşma azmi bahşediyor. Önümüzdeki bir kaç ay boyunca bu dağları aşarsanız şaşırmayın ve aşacak başka engeller bulun!

19 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güne hızlı başlayabilir ve gündüz saatlerinde işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Enerjiniz yükseliyor ve motivasyonunuz artıyor. Aşk ilişkilerinden yana iletişim krizleri çözülebilir, duygusal paylaşımlar ön planda olabilir.

19 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunları çözmek için atacağın adımlar, aynı şekilde karşılık bulmayabilir. Stresli tavırların, beklenmedik hatalara da yol açabilir. Bolluk gezegeni Jüpiter, sabit burçta düz seyrine giriyor. Çevrenle olan iletişiminde yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. İşinden memnun olan ve uzun süredir aynı yerde çalışan bir Yay burcuysan, konfor alanının dışına çıkmak isteyebilirsin. Yeniarayışına girerek radikal kararlara imza atabilirsin.

19 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğlenceli olmak veya ağırbaşlı olmak arasında bir anlam karmaşası yaşayabilirsiniz. Her ortamda aynı davranışları sergilemek zorunda değilsiniz. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranmalısınız. Yaşamınızı insanlara göre değil içinizden gelen duygulara göre yönetmelisiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Aşk ilişkiniz gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanma hissedebilirsiniz. Yaşadığınız farkındalıklarınız size yeni kapılar açabilir. Karşınızdaki kişiye kendinizi ifade etmeye çalışırken, konuşmanın tartışmaya dönmemesine dikkat edin. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda ilişkiniz için fedakarlık yapacak ve bir takım isteklerinizden ödün verecek kadar cesaretli olabilirsiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Reklam e-mailleri ve birkaç telefon ricası, son zamanlarda insanlarla sürdürdüğünüz yoğun iletişimin arasında bir çeşit mola gibi gelebilir. Tüm bu yoğunluk son derece ilginç elbette fakat istemediğiniz derecede de zaman kaybetmenize sebep oluyor. Kendi ilişkilerinizi yürütmek için bile zor vakit bulurken başkalarının işlerine hiç vaktiniz yok. Boğazınıza kadar dolmuş hissediyorsanız, bir mola verin. Bir köpük banyosu sonrası sinirleriniz pamuk gibi olacak.

19 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişe dair umutla tutunduğunuz bazı şeyleri bırakmadığınız için geleceğin size sunduğu her şeyden faydalanamıyor olabilirsiniz. İsteyip de sahip olduğunuz şeylerin sizi yeteri kadar memnun etmemesine şaşırabilirsiniz. Ufak bir seyahat veya tatil planı, kafanızda bazı şeyleri toparlamanıza ve geride bırakmanıza yardımcı olabilir.

19 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Orijinal fikirlerinizi çevresel desteklerle ortaya çıkarabilir ve yaratıcılığınızı daha da güçlendirebilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulunacaksınız.

19 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

19 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yapmak istediklerinizi gözden geçirmeden harekete geçmemeye çalışın. Aksi halde, her şeyin daha karmaşık ve zorlayıcı olmasına neden olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmek, sizin açınızdan daha önemli olmaya başlıyor. Doğru bildiklerinizi uygulamaktan da kaçınmamaya çalışın. Önceliğiniz, kararsızlıkların önüne geçmek olmalı.

19 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk duygusundan başka yönlere doğru uzaklaştınız. Düşüncelerinizdeki bazen sergilediğiniz kararlılık, tutuculuk gibi algılanıyor. Eleştiriye açık olmanız, bazı zaaflarınızı size gösterebilir. İşinizde size rakip olan biriyle eşit silahlarla mücadele etmektesiniz. Sebat eden ve iyi niyetten güç alan kazanacaktır. Hislerden çok mantığın sesini dinleyerek, mücadele edin. Para konusunda talihli ve şanslı olduğunuz bir gün. Sağlığınız konusunda vurdum duymaz davranışlarınız, hastalığa yakalanmanıza sebep olabilir.

19 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 02' 16" R
Ay
Aslan
23° 54' 12" R
Merkür
Koç
29° 36' 05"
Venüs
Boğa
19° 35' 23"
Mars
Koç
11° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 22"
Satürn
Balık
17° 46' 27"
Uranüs
Boğa
23° 13' 12"
Neptün
Balık
29° 19' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 32"
Lilith
Başak
25° 00' 44"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>