Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Mesafelerin Artıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Manevi ya da felsefi meselelerle ilgili bilgi edinebilirsiniz fakat bu o kadar da güvenilir bir kaynaktan gelmeyebilir. Bugün duyduklarınıza hemen inanmamaya dikkat edin. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgiliniz çok uzakta olabilir ve kendinizi çok yalnız hissediyor olabilirsiniz. Ayrılık sürecini atlatmanın en iyi yolu, çalışma ya da araştırma ya da bir tür sanatsal faaliyetlerle meşgul olmanızdır.

Bugün biraz kendiniz hakkında düşünebileceğiniz kadar sakin ve sessiz bir gün olacak. Sonunda, günlük yaşamın tüm küçük ayrıntılarına bakmak ve haftalarca planladığınız şeyleri almak için vaktiniz olabilir. Bu tür bir gün, ister inanın ister inanmayın, sizi her türlü olasılığa açık hale getiriyor. Sakin bir atmosferin işinizde çok daha hızlı ve verimli olmanıza yardımcı olduğu doğru değil mi?

Çoğu insan konu hakkında bilgisi olan diğer insanların onlara söyledikleriyle düşüncelerini şekillendirir. Belli başlı fikirler entelektüeller arasında bile moda olabiliyor. Bugün böyle bir şey için hiç sabrınız yok. Aslında, sahte entelektüelleri şaşkına çevirmek için kaba bir dil kullanmak isteyebilirsiniz. Fakat şaşıracak gibi değiller. Size sadece burun kıvırıp ve kaşlarını çattıktan sonra arkalarını döneceklerdir. Bir çizgi film açın, size iyi gelecek.

Yaratıcı yönün açığa çıkarılmayı bekliyor. Resim yapmak, ya da yaratıcı yazarlıkla uğraşmak istiyor olabilirsin. Neyi arzularsan arzula, günün enerjileri seni bu arzunu gerçekleştirmeye itiyor. Sadece çıtanı çok da yükseltme. Büyük beklentilere girmek senin cesaretini kırabilir. Bir oturuşta kendinden bir roman yazmanı veya portreyi tamamlamanı bekleme. Süreçten keyif almaya odaklan; yarattığın şeyi bitirmeye değil.Her şey hakkında ciddi olmak zorundaymışsın gibi hissetme. Organizasyon ve planlama yararlıdır fakat bazen ihtiyacın olan şey kaos ve spontanlık olur. Düzen kaostan doğar ve her şeyden önce bu düzen kaostan önceki düzenden çok da gelişmiş olur. Bırak her şey yıkılsın; böylece yeniden inşa edebilirsin; hem de daha ilerlemeci bir düşünce ve tavırla.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evini düzene sokmakla ilgilenebileceğin bir gün. Her ne kadar evcil bir insan olmasan da, birden yaşam alanını değiştirmeye karar vereceksin. Bazı mobilyaları ve objeleri tekrar düzenleyebilir veya temizlik yapabilirsin. Halılarını ve döşemelerini de değiştirmen olası. İçgüdülerini izle, evin daha güzel olursa kendini de daha ilhamla dolu hissedeceksin.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Gün içindebaşvuruları yapabilir,görüşmelerine girebilir ve anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Kişilere ve olaylara daha objektif ve akılcı bakacağınız bir gün. İlişkilerinizde daha politik olabilirsiniz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanların davranışları seni de etkiliyor. Her zamanki sıcak kanlı tavrını yavaş yavaş terk edebilir ve insanlara karşı daha mesafeli olabilirsin. Evli bir Yay burcuysan, evdeki bazı eşyaları değiştirme konusunda eşinle uzun süren konuşmalar yapabilirsin. Hafta sonunu evde geçirmek istemiyorsun. Yakın arkadaşlarını arayarak hızlı bir gece organize etmek isteyebilirsin.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle vakit geçirmek için zaman özel zaman ayarlayın. Kendinizi, çevrenizi, hedeflerinizi her şeyi gözden geçirin. Kendinize çok yüklenmeyin. Hayallerinizi kuruntularınıza kurban etmeyin. Merak ettiklerinizin doğrusunu öğrenmeden harekete geçmeyin.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça hareketli ve meşgul geçebilir. Ailenize ya da evinize ait konularda duygusal hassasiyetler gündeme gelebilir.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk konusunda ve arkadaşlıklar konusunda bugün kişilere veya durumlara şüpheci yaklaşabilirsiniz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünün dalgalı duygusal durumları içinde dengede kalmak epey zor olabilir. Sorun teşkil eden konuları çözmek için nükteli zekanızı, iletişim yeteneğinizi ve çarpıcı mizah duygunuzu kullanın. İşleri eğlenceye vurmak için özlü esprilerinizi ortaya dökmenin tam zamanı. İnsanların dikkatini günün sevimsiz meselelerinden uzaklaştırın.

16 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çalışma ve üretme motivasyonuyla dolusunuz. Karşılaştığınız sosyal bir durum, birkaç gün boyunca gündeminizde kalacak gibi gözüküyor. Finans veyakonusunda yenilenen umut veya iyimserlik için bir neden var gibi görünüyor. Ayrıca, birveya kişisel gelişim programı sizi motive edebilir ve size ilham verebilir.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı konulardaki rahatlığınız, bir başkası için çoğu kez stres kaynağı oluyor. Size ait olan sorumluluklarınızı ve gerçekten sizin yapmanız gereken konuları, sıkıntıya girmeden bir başkasının üzerine atabiliyorsunuz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gezegenlerden alacak olduğunuz etkinin üzerinizde baskı yaratma ihtimali var. Gün içerisinde tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceksiniz. Kişisel girişimlerinizi de doğru anlamda yönlendirme şansınız var. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. İstediklerinize ulaşmanız çok da zor olmayacaktır.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde daha ılımlı bir tavır içinde olmalı ve inatçılığı bir kenara bırakmalısınız. Sevdiğiniz insan sizin deneyimlerinize güveniyor ama onun da kendine göre farklı ihtiyaçları var. İşinizde sürekli ertelediğiniz problemlerin artık çözümlenmesi gerekiyor. İş ilişkilerinizde inisiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size yeni olanaklar sunmaya devam edecek. Yatırım konusunda size destek olacak bir çevreniz var. Ama bu konuda acele etmezseniz zararlı çıkabilirsiniz

16 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 44' 09" R
Ay
Başak
08° 32' 26"
Merkür
Koç
17° 34' 24"
Venüs
Koç
17° 27' 58"
Mars
Balık
21° 14' 21"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 14"
Satürn
Balık
15° 32' 48"
Uranüs
Boğa
21° 43' 55"
Neptün
Balık
28° 33' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 37"
Lilith
Başak
22° 07' 12"
True Node
Koç
15° 36' 31"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>