Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Tedbir Alıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

İnsanlarla çevrili olsanız bile, bugün biraz yalnız hissedebilirsiniz. Bu nedenle sevgilinizi veya yakın bir arkadaşınızı aramak ve bir araya gelmek için plan yapmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki en sevdiğiniz yerlerden biri özellikle çekici gelebilir, ancak sıradanlıktan uzak durun. Bir konser ya da bir tiyatroda akşamınızı geçirmek faydalı olabilir. Eğlenin ve yaratıcı olun!

Bugün, genişletilmiş ailenizin bir kısmı ile bir araya gelmek için iyi bir gün olabilir. Yeğenlerinizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ya da teyzeyi ve amcayı ziyaret edebilirsiniz. Aile üyelerinizle bağlantı kurmak için programınızda biraz yer açın. Bazen işinizle ve başkalarının endişeleriyle o kadar meşgulsünüz ki, sizi en çok önemseyen insanlarla temasınızı kaybediyorsunuz!

Bugün biraz gevezeliğiniz tutabilir. Kimse sizi yalancı çıkaramaz veya başkalarının fikrini çaldığınızı ima edemez. Gerçekten hemen öfkelenebilme potensiyeliniz var. Söyleyip de daha sonra pişman olacağınıza, düşüncelerinizi bir günlüğe yazın. Eğer bir konuşma yapma gereği duyuyorsanız, bunu herkesin içinde yapın.

İnsanlardan gelen olumsuz enerjilerle mücadele etmek zorunda kalabilirsin. Göksel enerjiler birçok insanın yalnız, gergin ve güvensiz hissetmesine sebep olabilir. Başkalarının problemlerine kapılma olasılığına karşı koymalısın. İlgisiz de olma elbette; ama insanlara kötü hislerini sana yansıtmaları konusunda izin verme. Kötü zamanlardan geçen insanlara biraz alan tanımak belki de ihtiyaçları olan tek şeydir.Bugün daha önce hiç aklınızdan bile geçmeyen bir konuda yeteneğinizin olduğunu fark edebilirsiniz. Her zaman bildiğiniz şeylere saplanırsanız, yeni şeyleri nasıl deneyimleyebilirsiniz? Bu keşfedilmemiş alanda yeteneklerinizi denemeniz o alanda zirveye çıkmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Tüm dikkatinizi verdiğiniz ve yaptığınız şeyden keyif aldığınız sürece pozitif bir deneyimin tadını çıkaracaksınız. Bu keşiften kaçmayın; akışına bırakın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerine dek Ay sizin burcunuzda seyahatine devam ediyor olacak. Geleceğe dönük planlarınıza son şeklini vermek için günü değerlendirin. Ardından parasal konular gündeminize geliyor.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akşam saatlerine kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde daha bağımsız ve özgür hareket edebilir, bireyselliğinize önem verebilir, kendi inançlarınız ve değerleriniz doğrultusunda hakkınızı savunabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili görüşmeler, planlar gündemde olabilir.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereksiz harcamalarının önüne geçmen gelir gider düzeyinde denge kurmanı sağlayacak. Birikim yapmaya başlaman ile birlikte, kendi isteklerini daha rahat şekilde karşılayabilirsin. Akşam saatlerinde tesadüfen karşılaşacağın bir arkadaşın seni çocukluğuna geri döndürebilir. Sıkı bir diyet ve spor programı belirlemek isterken motivasyon kayıpları yaşıyor olabilirsin. Özellikle diyetine karşı daha sıkı tedbirler almak isteyebilirsin.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partneriniz tarafından baskılandığınızı hissedebilirsiniz. Bu baskı durumu sizin yaratıcı kimliğinize ters düşebilir. Enerjinizi doyasıya harcamak istediğiniz halde kısıtlanmak size göre değil ama bunu partnerinizle konuşarak çözebilirsiniz. Mantıklı cümleler çerçevesinde kendinizi doğru ifade etmeniz karşı tarafın bir şeyleri anlamasına yardımcı olacaktır.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili yeni hedefler koymak isteyebilirsiniz. Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgileneceğiniz zamanlar yaratabilirsiniz. Beslenmenizle ve sağlığınızla ilgili yeni kararlar almanız gerekebilir. Akşam saatlerinde kendinizi daha iyimser hissedebilirsiniz. Sevdiğini kişilerle organizasyonlar yapabilirsiniz.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi sosyal işler içerisinde görebilirsiniz. Soyut konularda oldukça başarı getirecek bir gündesiniz.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir Yay burcu olarak, muhtemelen başkalarıyla vakit geçirmeyi seven sosyal bir kişisiniz. Eğer özellikle gurur duyduğunuz bir yeteneğiniz varsa neden kişiliğinizin bu yanını, öğretme becerinizle bir araya getirerek muhteşem bir uyum yakalamayı denemiyorsunuz? Sosyal kimliğiniz öğrencilerinizin size yakınlık duymasını ve dolayısı ile daha kolay öğrenmesini sağlayacak. Sizde topluma bir şeyler kazandırmanın verdiği başarı duygusunun zevkini tadacaksınız.

11 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski bir romantik odağınız veya arkadaşınızla tekrar bir iletişim kurabilirsiniz fakat bu her zaman bir bağlantı anlamına gelmez. Bu durum sizin için bir arayışı yeniden uyandırabileceğini için geçmişe bakmaktan faydalanabilirsiniz, ancak geçmişi sağlıksız şekillerde hatırlıyor olabileceğinizi aklınızdan çıkarmayın.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma arkadaşlarınızın cesur fikirli olmasından yanasınız. Bugün, sosyal ilişkilerinizde yaşadığınız olaylara farklı bir bakış açısı ile değerlendirebilirsiniz. Yaşamınızı kolaylaştırma pratikliği içinde davranmalısınız.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hedeflerinize ulaşma konusunda pek zorluk yaşamayacaksınız. Genel olarak şanslı olduğunuz bir süreçten geçiyorsunuz ancak yine de gerçekçi bakış açısından uzaklaşmamaya çalışın. Kafanızın içinde yer eden tüm olumsuz düşüncelerden olabildiğince uzak durmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir süreçte olduğunuzu da unutmayın.

11 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günlük sorunlardan oluşan stresi sevgilinize yansıtabilir, kırıcı olabilirsiniz. Yapacağınız jestler ve küçük sürprizlerle sevgilinizin kalbini fethetmeye çalışın. İş hayatınızdan bir süre için de olsa uzaklaşmaya, bir süre dinlenmeye çalışın. Bir yolculuk sizin için çok yararlı olacaktır, deneyin. Tutarlı davranışlarla hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Bir zamanlar kenara ayırdığınız küçük bir para, bugünlerde imdadınıza yetişecek. Sağlığınızı etkileyen gereksiz yorgunluklardan kaçının.

11 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 20' 55" R
Ay
Akrep
17° 32' 14" R
Merkür
Koç
15° 59' 25"
Venüs
Koç
24° 33' 52"
Mars
Balık
25° 41' 39"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 38"
Satürn
Balık
16° 06' 03"
Uranüs
Boğa
22° 03' 04"
Neptün
Balık
28° 44' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 40"
Lilith
Başak
22° 45' 30"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>