Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Tecrübe Ediniyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, insanlar sizi her zamankinden daha kafası karışık ve dalgın bulacaklar. Neler oluyor? Bunu açıklamak için çok erken olabilir, ancak sizi tanıyanlar aklınızın başından gittiğini anladı zaten. Bir şey sizi çılgınca büyüledi ve dünyaya artık bu pencereden bakıyorsunuz, kim bilir belki de bu aşktır. Bu, size dünya konusunda harika bir bakış açısı kazandıracak.

Bugün diğerleriyle oldukça iyi çalışabileceğinizi ve birbirinizin ateşini harmanlayabileceğinizi göreceksiniz. Yaptığınız her küçük katkı ile, üssel bir şekilde ortak bir hedefe doğru ilerlediğinizi göreceksiniz. Unutmayın ki birlikten kuvvet doğar. Herhangi bir proje için iradenizin gücünü küçümsemeyin. Yaptığınız şey önemsiz görünebilir, ama aslında çok sayıda insan için çok önemlidir.

İş hayatınıza odaklansanız iyi olur çünkü bugün duygusal anlamda bir roller coaster olacak gibi görünüyor. İlişkilerinizde bozulmalar olacak ve tam tersi bir yöne çekileceksiniz gibi görünüyor. Bir güç sizi iç dünyanızı zenginleştirmeye itebilir, diğer bir güç ise sizi bugün tanıştığınız birine doğru yöneltebilir. Yüzleşmelerden kaçınmak için yerinizde kalın.

Günün keyfini sürmeye bak. Kontrolü eline al ve önüne çıkan tüm fırsatları değerlendir. Bunu gülümseyerek yapmayı unutma. Eğlenceli bir gün olabilir. Heyecan verici bir enerji seni alıp uçurmak için hazır! Fikirlerinin başkalarına ulaştığına emin ol. Düşüncelerini ilet. Akşam bir partiye katılabilirsin. Tam bir sosyal kelebek olacaksın! Kalenden ayrılmadan önce en kral elbiseni giymeyi unutma!An itibariyla çeneniz düşmüş olabilir. Kendinizi ifade etme ihtiyacınız sizi ele geçirebilir. Birisiyle uzun bir muhabbete girdiğinizi görebilirsiniz. Yalnız sazı elinize almadığınızdan emin olun! O kadar enerjik hissediyorsunuz ki bir gevezeye dönüşmüş olabilirsiniz. Diğer kişiye de kendisini ifade edebilmesi için zaman ve alan tanıyın. Ona da konuşma hakkı tanırsanız, keyifli bir sohbet yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uymadığınız bir ortama kendinizi uydurmak için çabalamayın. Son zamanlarda önemli bir değişim geçirmiş ve başka bir kapının kilidini açan bir anahtar konumuna gelmiş olabilirsiniz. Fakat insanlar yine de geçmişte açtığınız kilitleri açmanız için sizi zorlayacak. Onlara izin vermeyin. Size gerçekten olduğunuz kişi gibi ya da size davranılmasını istediğiniz gibi davranmadıklarında üzüldüğünüzü onlara gösterin.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün batımına kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde enerjiniz dağınık olabilir, odaklanma ve ilerleme sorunları yaşanabilir. Fakat gün batımından itibaren keyifli görüşmeler, şanslı durumlar, ilişkilerde heyecanlı gelişmeler gündeme gelebilir.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın her alanında yaşadığın büyük ilerlemeler ve gelişmeler daha kendinden emin ve mutlu olmanı sağlıyor. Geçmişte yaşadığın olaylarda edindiğin tecrübeler iş, konusunda daha temkinli adım atmana sebep olabilir. Uzun zamandır ihmal ettiğin konuları sentezleyip, yarım bıraktıklarını tamamlayabilirsin. Sanata karşı olan ilginin artması, farklı alanlara olan merakını da artırabilir.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizi yaralayan ve duygularınıza küsmenize sebep olan kişileri hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Sizden özür dilendiğinde dahi hissettikleriniz ve kırgınlıklarınız değişmeyecekse karşı tarafla aranıza bir mesafe koyarak yaşantınıza devam etmeniz daha doğru olacaktır.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün şansınızı aşırı zorlamamalısınız. Duygusal açıdan sizi zorlayan hassasiyetler gündeme gelebilir.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanlama konusunda bugün çok başarılı olabilir, her işinize tam zamanında yetişebilirsiniz. Günün planı sezgilerinizle uyumlu bir şekilde gidebilir.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda bir sürü ailevi sorumlulukla meşguldünüz, ancak bugün biraz romantizme zaman ayırmak isteyeceksiniz. Çocuklar için bir bebek bakıcısı ayarlayın ve özel kadınınızla birlikte dışarıda geçireceğiniz güzel bir akşam planlayın. Farklı bir şeyler yapın. Bir müzik ya da tiyatro etkinliğine katılabilir ya da yeni açılan bir kulübe dans etmeye gidebilirsiniz. Bu gece şefkatinizi ve enerjinizi gösterebilirseniz, ilişkinize can kattığınızı hissetmeye başlayacaksınız.

9 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişki hayatınız aniden tesadüfler ve yeni bağlarla dolabileceği gibi, mevcut ilişkilerinizin aniden kopması da gibi bir ihtimal de söz konusu. Dikkatli olun ve yeniliklere açık kalın. Günü ev ve mutfak işlerinizde kafanızı dağıtarak geçirebilirsiniz. Ailenizde olan sorunlar yavaşça çözülecektir.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostluk duygularınızın sizi yönlendireceği bir gün. Kişisel özellikleriniz vurgulayan işlerden zevk aldığınız için, özgün davranabilirsiniz. Çevresel ilişkilerinizde etkilemek istediğiniz kişileri kendinize çekiyorsunuz..

9 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlama şansınız var. İstediklerinize ulaşma şansınızın bir hayli yüksek olduğunu da unutmamanız gerekiyor. Çabalamaya devam ettiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların da son bulabileceğini unutmayın. Bunun için biraz daha sabırlı olmaya ihtiyacınız var.

9 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün olmadık anlarda beraber olduğunuz kişiye karşı sahiplenme isteği ortaya çıkabilir ve kıskançlık duygunuz artabilir. İlişkinize durduğu yerde zarar verebilirsiniz. Eğer mesleki alandaki hedeflerinizde daha hızlı ilerlemek isteğiniz varsa, bu alanda inisiyatif almaktan da çekinmemeniz gerekiyor. Hayatınızın bu alanı hiç ummadığınız kadar parlak ve tatminkar olabilir aslında. Çözümsüz gibi görünen bir para meseleniz bugün yarın çözüme kavuşacak. Sağlığınızla hiç ilgilendiğiniz yok.

9 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 05' 28" R
Ay
Yay
23° 18' 38"
Merkür
Koç
16° 12' 30"
Venüs
Koç
28° 02' 22"
Mars
Balık
27° 52' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 52"
Satürn
Balık
16° 21' 38"
Uranüs
Boğa
22° 12' 37"
Neptün
Balık
28° 50' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 21"
Lilith
Başak
23° 04' 16"
True Node
Koç
15° 27' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>