Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hayatını Düzenliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2021, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve romantizmle ilgili meseleler söz konusu olduğunda, biraz rahatlasanız iyi olacak. Hayatınızın bu alanıyle ilgili konuları çok ciddiye alıyor olabilirsiniz ve sonuç olarak başkalarına yaklaşmanız da zorlaşıyor. Muhtemelen insanların gözünü korkutuyorsunuz. Daha eğlenceli ve samimi bir yaklaşım benimseyin.

Harika bir mizah anlayışınız var ve bu anlayışınız şu anda normalden daha güçlü olabilir. Çok çeşitli bir yelpazeden olan şeyleri komik bulacaksınız. Bir haber izlerken bile kıkırdayabilirsiniz. İroniyi gazetecilerin söylediklerinde görebilirsin. Beki sadece onun saç şekline bile gülebilirsin! Ciddi bir toplantıya katılıyorsanız, sadece çok lakayt olmayın. Patronlarla, müşterilerle veya meslektaşlarınızla konuşurken profesyonel bir tutum geliştirin.

İş ve maddi konularda kendinizi daha güvende hissettiğinize göre, ruhani ve metafiziksel yönlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz. Sezgisel ve fiziksel becerileriniz çok yüksek düzeyde bu da bazı canlı rüyalar ve hayaller görmenize ve hatta bunlardan kaynaklanan sezgilere sebep oluyor. İlginizi çeken her hangi bir konudaki kitaplar ve konferanslar sizin için aydınlatıcı olabilir. Keşfedilmek için sizi bekliyorlar!

Bulutların üzerinden bir süreliğine inmen gerekecek. Ayaklarının yere değdiğine emin ol ve normalde kaçındığın pratik meselelerle ilgilenmeye bak. Hislerin bugün çok kuvvetli olacak; ayrıca kendi doğanın her zamankinden daha agresif olduğunu göreceksin. Enerjilerin güçlü bir kombinasyonunu avantajına kullan ve insanların seni gitmek istemediğin yönlere itmesine izin verme.Ev halkına mensup kişiler birbiri ardına hedeflerine ulaştıkça, evinize keyif ve zevk hakim olur. Gelirinizde bir artış söz konusu olabilir ki bu da kesinlikle sizin öz saygınızın artmasına neden olacaktır. Siz ve aileniz bir kaç arkadaşınızı yemeye davet ederek bunu kutlamaya karar verebilirsiniz ya da yalnızca kendinize güzel bir yemek ısmarlayarak bunu kutlayabilirsiniz. Şunu temin edebiliriz ki, en azından bir süre için, bazı faydalı şeyler gerçekleşmeye devam edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok büyük sükse yapabilirsiniz. Doğuştan gelen bir performans yeteneğiniz var ve bugün yapacağınız gösteri ortama damgasını vurabilir. Bir toplantıya dramatik bir hava ile girebilir, ateşli konuşmanızla dinleyenleri mest edebilirsiniz ya da dinamik ifade biçiminizle birilerini etkileyebilirsiniz. Bugünün yıldızı sizsiniz ve nereye gitseniz hayranlık toplayacaksınız. Sahne ışıklarının tadını çıkarın!

5 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay boşlukta ilerliyor. Gün içerisinde ihtiyaçlar, gereklilikler ön planda olabilir. Aile ilişkileri ve aile içinde geçmişte yaşanan anılar konuşulabilir. Kalıcı kararlardan ziyade geçici duygularda, geçici planlamalarda olduğunuz bir gün.

5 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrendehayatında zorluk çeken bir arkadaşın senden borç isteyebilir. Arkadaşına yardım etmek için birtakım fedakarlıklar yapman gerekebilir. Çocukları olan bir Yay burcuysan onların geleceği, bu aralar senin için kaygı konusu haline gelebilir. Kendine karşı acımasız eleştirilerde bulunurken büründüğün melankoli havasından kurtulacağın gelişmeler yaşanabilir.

5 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi öfke ile ifade ediyor olabilirsiniz. Yanlış anlaşıldığınızın farkına vararak hatanızı düzeltmenin yollarını aramalısınız. Sakince bir yaklaşım her zaman kazananı belirlemiştir. Hayal kırıklıklarının hesabını sormayın.

5 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çalışacağınız bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde hatalı değerlendirmeler yapmamaya özen göstermelisiniz. Gün içinde eşinizle çatışma içinde olabilirsiniz. Bu durumuhayatınıza yansıtmamaya dikkat etmelisiniz.

5 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda yapacağınız açılımların olumlu sonuçlanması sizi ilerisi için cesaretlendirebilir. Cesaretiniz ve motivasyonunuz oldukça yüksek olacak.

5 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni arkadaşlar, yeni hedefler ve yeni tavırlar ortaya çıkabilir. İçinde bulunduğunuz bir gruptaki beklenmedik gelişmeler, bir eylem sürecinin yeniden değerlendirilmesini gerektirebilir. Bu muhtemelen olumlu bir gelişme ve heyecan verici olabilir ancak bazı anlık düzenlemelerin yapılması gerektiği anlamına da geliyor. Zihinsel enerjiniz hala yüksek olduğu için bu, çok zor olmamalı.

5 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süre kendinizi merkeze almak ve planlarınızı buna göre yapmak iyi bir fikir olacaktır. İsteklerinizin sebeplerini iyi bildiğiniz ve içini doldurduğunuz sürece aileniz de size destek çıkacaktır.

5 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizde çılgın bir gününüz. Sosyal çalışmalara ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacak, onun üzerinde etkili olmak isteyeceksiniz..

5 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

5 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her konuda kendinizi geliştirmek isteyeceksiniz. Sürekli okuyacak ve araştırma yapacaksınız. Genel olarak aktif olabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız her ne varsa ona yönelmeye çalışın. Sorunların son bulmasıyla beraber kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

5 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gününüz sıkıntılı geçebilir. Her şeyi problem yapmanız, sevgilinizin her sözünde bir anlam aramanız, sıkıntılar doğuruyor. Aşkınızı engelleyen engeli nasıl aşacağınızı sevgilinizle konuşarak bulmalısınız. Sorunu çözmek için neler yapılması gerektiğini kararlaştırın. Bir kere de ona hak vermeyi deneyin. Parayla ilgili işleriniz yoluna girebilir, fakat aşırı derecede iyimserliğe kapılmamanız gerekiyor. Gerilimin yaratacağı ortamlar sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

5 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 30" R
Ay
Oğlak
12° 32' 01"
Merkür
Koç
16° 34' 17"
Venüs
Koç
29° 50' 11"
Mars
Balık
28° 59' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 13"
Satürn
Balık
16° 29' 30"
Uranüs
Boğa
22° 17' 36"
Neptün
Balık
28° 52' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 20"
Lilith
Başak
23° 13' 59"
True Node
Koç
15° 23' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>