Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Organizatörlüğün Revaçta Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, etrafınızdaki atmosfer oldukça ağır. Kaygısız doğanız, günlük yaşamın gerçekleriyle doğrudan yüzleşiyor (Faturalar, hesaplar, ev işleri, vb.). Kendinize bir program yapmayı ve her gün biraz çalışmayı deneyin, böylece haftanın sonunda sizi bekleyen işler dağ gibi birikmiş olmayacak. Küçük bir organizasyon size çok iyi gelecek.

Hayatta gelişimi devam eden birisisiniz. Ama bu konuda hepimiz öyleyiz! Bugünün gezegensel yönleri, kendi benzersiz armağanlarınızı takdir etmeye odaklanmanızı tavsiye ediyor; kendinizi, ve olduğunuz gibi kabul etmeniz konusunda cesaret bulacaksınız. Mükemmellik diye bir şeyin olmadığını hala anlayamadınız mı? Kendinizi geliştirmek için çok çalışıyorsunuz, ama gerçekten ve gerçekten "olduğunuzu" düşünüyorsanız, o zaman hayal kırıklığına uğrayacağınız kesin. Siz olduğunuz gibi harikasınız. Bunu sizin dışınızda herkes biliyor.

Bugün anında düzeltilmesi gereken bir kriz meydana gelebilir. Bu parayla veya bilgisayarın çökmesiyle ilgili bir sorun olabilir. Eğer bunu yapabilecek durumdaysanız, herkesin moralini yüksek tutmaya çalışın ve panik yapmayın. Dünyanın sonu gelmedi. Bu gece, romantik partnerinizle özel bir akşam yemeği planlayın. Hayatta neyin önemli olduğunu kendinize hatırlatın.

Günün teması modelleme ve inşa. Evini silip süpürmek ve bazı iyileştirmeler yapmak isteyebilirsin. Büyük hayallerin olabilir; ama her bir şeyi detaylıca araştırarak hareket etmelisin. Dikkat et, bir duvarı yıkarken yanlışlıkla bütün evi yıkabilirsin! Değişim görme isteğin bugünün güdüleyici olacak.Birisi size birverip fakat nasıl yapılacağını öğretmeden gitti mi? Şaşkın ve sinirli hissetmeniz çok normal! Ne yapacağınız konusunda hiçbir fikriniz ve danışacağınız biri de yoksa, bu işi bilen birini bulana kadar sabredin. Bu işi yanlış yapmaktan daha iyidir. Eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiçbir zaman çok fazla kadere inanan bir insan olmadığınız. Daha çok insanlığı ilgilendiren sorular ve sorunlar hakkında kafa yoruyorsunuz. Bu tarz meseleler için kurulan yardım kuruluşlarının organizasyonlarına katılmayı düşünebilirsiniz. Ancak bu karar sizin kapasitenizin biraz ütünde kalabilir. Her ne kadar cömert bir insan olsanız da, bu kuruluşa katılmak için çok cesaretiniz olmayabilir.

30 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Gün içerisinde borçlar ve zorunlu ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Vergiler, krediler, taksitler ve banka işlemleri ön planda olabilir. Aşk ilişkilerinizde eksiklik duygusu veya iyileştirme gayesi ortaya çıkabilir. Tutkular ve özlem artabilir.

30 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini oldukça iyi hissettiğin bir güne uyanıyorsun. Son günlerde işlerin yolunda gitmesi hayatına pozitiflik katacak. Evli bir Yay burcuysan, eşinin taşınma isteğine kayıtsız kalmakta zorlanabilir, önerilerini kabul etmek durumunda kalabilirsin. Tatil ihtiyacın hiç bitmeyecek gibi... şimdiden kış tatili organizasyonlarına kafa yormaya başlayabilirsin. Küçük kaçamaklara yakın çevreni de dahil etmek isteyebilirsin.

30 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızın derinliğini düşünüyorsunuz. Zihniniz bazı konularınızı sonuca bağlamak isterken, sizler hala geçmişi tekrarlamakta kararlısınız. Geçmişe eğer bitiremiyorsanız gerçekten sizin için geçmemiş olabilir. Hayatınızı ve kendinizi doğru analiz edin.

30 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularla ilgili ciddi kararlar vermekten kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Dağınık enerjiler var. Ortaklı para konuları gündeminizi etkilemeye devam edebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşulların etkisi altında kalabilirsiniz. Kendinizi aşma ve yenilenme sürecine girme isteği içinde olabilirsiniz.

30 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size maddi ya da manevi destek sağlayacak otorite figürleriyle karşılaşabilirsiniz. Hayatınızdaki önemli kararlarla ilgili bir mentor ya da danışmandan destek alabilirsiniz. Krizli süreçleri yönetebileceksiniz.

30 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki insanlar, özellikle de aileniz bugün diğer günlere göre biraz daha sessiz olabilir. Sanki herkes etrafınızda çılgınlar gibi koşturuyormuş ama hiçbiri aklından geçenleri paylaşmıyormuş gibi görünebilir. Ne yaptıklarını öğrenmeniz gerektiği anda iç görülerinize güvenin. Yazılar çok derinlerden gelebilir, bu bir mektup olabilir, şiir ya da roman olabilir, sıklıkla iletişim halinde olmadığınız bu yanınızla iletişime geçin ve kendinizi ifade edin. Bu spritüel hediyeyi kabul edin ve daha da derinine inin!

30 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yetenekleriniz ve özellikle eşsiz yaratıcılığınızla ön plana çıkıyorsunuz. Aniden gelişen olaylarla başa çıkma kabiliyetiniz ve insan ilişkilerindeki güçlü duruşunuz,hayatınızda olduğu gibi özel hayatınızda da sizi değerli biri yapıyor. Edindiğiniz başarıları kalıcılaştırmak için mutlaka dile getirin.

30 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşadığınız bu düş kırıklıkları size yaşamla ilgili bazı dersler verecektir. İleri yaşamınızda takınacağınız tavırlar hayatınızla ilgili bazı ögeleri belirleyici yapacak. İş ve kariyer konusunda, hala güçlüsünüz biliyorsunuz.

30 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

30 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zihinsel olarak daha aktifsiniz. Gerçek olanın peşine düşecek ve organize olma yolunda emin adımlar atacaksınız. Saygınlık çerçevesi içerisinde hareket etmeniz gereken bir gün. Etrafınızdaki insanlara da abartılı yaklaşımlar ortaya koymaktan kaçınmalısınız. Daha dengeli ve aktif olduğunuz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

30 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda daha net, anlaşılır tavırlar, iletişim sorununu ortadan kaldırabilir. Duygularınızı daha belirgin ifadelerle belirtmeye çalışın. Sevgilinizin de böyle bir bekleyiş içinde olduğunu görmeniz gerekiyor. Bugünyerinde zamanınızı faydasız, boş ve gereksiz işlere harcama eğilimi gösterebilirsiniz. İş konusunda daha esnek davranmak sizi rahatlatacak. Küçük bazı fedakarlıklarınız sizin için olumlu sonuçlar doğurabilir. Büyük emek harcayarak biriktirdiğiniz paranız hızla eriyor.

30 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 59' 10" R
Ay
Aslan
10° 38' 59" R
Merkür
Koç
28° 17' 19"
Venüs
Boğa
18° 14' 54"
Mars
Koç
10° 28' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 56"
Satürn
Balık
17° 41' 49"
Uranüs
Boğa
23° 09' 24"
Neptün
Balık
29° 17' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 09"
Lilith
Başak
24° 53' 28"
True Node
Koç
14° 53' 27"
Son Güncelleme : 14/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>