Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yenileniyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Kabul edin, söz konusu aşk hayatınız olunca, bir hayalin peşinden gidiyorsunuz. Sıradışı bir sevgili arıyorsunuz. Zeka, güzellik ve her şeyden önce, orijinallik aradığınız özellikler. Bir insan aradığınıza emin misiniz? Düzenli olarak hayal kırıklığına uğramanıza şaşmamak lazım. İlk bakışta sıradan görünen insanların içlerine girip onları keşfetmeye ne dersiniz? Belki de bir sürprizle karşılaşırsınız.

Kariyeriniz için bir yol ayrımında gibi hissedebilirsiniz. Son zamanlarda profesyonel gelişiminizin bir aşamasını tamamladınız ve şimdi artık yeni bir yolculuğa çıkmanın zamanı geldi. Üniversiteyi yeni bitirdiyseniz, profesyonel dünyaya girmeye çoktan hazırsınız. Zaten bir süredir çalışıyorsanız, şu anki şirketinizde bir takım değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Kendiniz işinizi kurmaya bile hazır olabilirsiniz. Cesur ve iddialı olun.

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz. Gün ortasına kadar, hem posta hem de mail kutunuz tamamen dolu olabilir. Herkesin size ihtiyacı var gibi duruyor. İnsanların bugün sizden beklediği herşeyi yapmaya çalışmayın, bu imkansız. Onun yerine, Neyin önemli neyin önemli olmadığı konusunda kararınızı verin. Üst-düzey birilerinden bazı red alabilirsiniz fakat en sonunda sizin zekanızı keşfedecekler.

Bugün bir konuda endişeli hissediyor olacaksın. Eğer böyle bir durum içerisindeysen, içgüdülerine güvenerek hareket et. Bu tarz hisler içsel uyarı sistemleridir; senin için doğru olmayan bir durum içerisinde olduğunun sinyalini verirler. Tabi içindeki kaygının kötü şeylere işaret etme gibi bir zorunluluğu da yok – hatta olaydan tamamen alakasız şeyler de korku, güvensizlik ve yetersizlik hislerini tetiklemiş olabilir. Harekete geçmeden önce içindeki hisler konusunda iyice düşün ve hislerinin sebeplerini sorgula. Geç olsun güç olmasın.Hiçbir zaman çok fazla kadere inanan bir insan olmadığınız. Daha çok insanlığı ilgilendiren sorular ve sorunlar hakkında kafa yoruyorsunuz. Bu tarz meseleler için kurulan yardım kuruluşlarının organizasyonlarına katılmayı düşünebilirsiniz. Ancak bu karar sizin kapasitenizin biraz ütünde kalabilir. Her ne kadar cömert bir insan olsanız da, bu kuruluşa katılmak için çok cesaretiniz olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için duygusal açıdan yoğun bir gün olabilir. Bazen kendine çok yükleniyor ve bir makine kadar duygusuz hareket etmeni bekliyorsun. Bu pek gerçekçi değil; ki zodyakın en duygusal burçlarından birisin! Sen dengeyi yakalamak için uyum ve besleyiciliğe ihtiyaç duyan birisisin. Bugün kendine daha da fazla özen göster, dinlen, iyi beslen ve iyi enerjili insanlarla sohbet et.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Gün içerisinde borçlar ve zorunlu ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Vergiler, krediler, taksitler ve banka işlemleri ön planda olabilir. Aşk ilişkilerinizde eksiklik duygusu veya iyileştirme gayesi ortaya çıkabilir. Tutkular ve özlem artabilir.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Verdiğin kararların sonuna kadar arkasında duracağın bir gündesin. Geçmişte çektiğin kararsızlıkları, üzerinden atmanın hafifliğini hissedeceksin. Ördüğün duvarları yıkmaya hazırsın! Eğer yalnızsan ikili ilişkilere karşı olumlu bakmaya başlıyorsun. Düzensiz besleniyorsan artan şikayetlerin, sağlıklı beslenme listesi ve spora yönelmende teşvik edici olabilir.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize karşı bazı konularda sert çıkışlarınız olabilir. Anlam veremediğiniz konularda kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Bu stresi yönetmeye çalışırken oldukça zorlanabilir ve kendinize kızabilirsiniz. Belki de olaylar çok basittir. Madalyonun diğer yönünü görmeye çalışın.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeminizi oluşturabilir. Ortaklı para konularına karşı daha hassas olmanız gereken zamanlar olabilir. Bugün ertelediğiniz banka işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde işlerinizi bitirmeye çalışmalısınız. Akşam saatlerinde ilişkilerde sıkışmalar yaşanabilir. Kendinizi tedirgin ve yorgun hissedebilirsiniz.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle çelişmemek için öncelikle iyimser düşünmelisiniz. Bu davranış tarzı ideallerinize bir adım daha yaklaştırır.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanların tamamen akıl ve mantık dışı hareket etmeleri biraz canınızı sıkabilir. Durum size göre apaçık olabilir, ancak unutmayın ki herkes dünyayı sizin gözünüzle görmüyor. Gözden kaçırdığınız güçlü bir duygu unsurunun devreye girmesi olası. Gününüzün akışı içinde bunu bir kenara yazın.

29 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı girişimler başarısız olsa da aile üyeleriniz tarafından destekleniyor olmak her şeyi kolayca atlatmanıza sebep olacaktır. Aklınızda özel biri olsa da, somut şeyleri aşırı düşünmeniz olayı romantik bir ilişkiden çıkarıyor ve sizi birbirinizden uzaklaştırıyor. Bu endişelerin gerçek sebeplerini bulmak, sağlıklı bir ilişki için ilk adım olabilir.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yaşantınızla ilgili kesin tavırlarınız mevcut. Çevresel koşullarınızı yeniden irdelemekten korkmuyorsunuz. Arkadaşlarınızla sosyal organizasyonlar içinde olacağınız bu günde, girişimciliğiniz ön plana çıkıyor.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Dengeler ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Koşullara uygun hareket etmenin her açıdan önemli olabileceğini de unutmayın. Hatalarınızdan ders çıkartmalı ve tekrar etmemek adına ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi çevrenizde gereğinden fazla tartıştırıyorsunuz. Bu davranışınız sorun yaratabilir. Sorunları daha çok içerde çözme eğilimleri, rahatsızlık veren dış müdahaleleri en aza indirebilir. Meslek hayatınızda yeni olanaklar var. Uzun süredir yolunda gitmeyenhayatınız, karşınıza çıkacak bir fırsatla değişecek. Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu imkanı iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Harcamalarınızı kontrol edecek birine ihtiyacınız var.

29 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 18' 45" R
Ay
Aslan
27° 19' 16"
Merkür
Koç
29° 57' 10"
Venüs
Boğa
19° 56' 24"
Mars
Koç
11° 31' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 24"
Satürn
Balık
17° 47' 38"
Uranüs
Boğa
23° 14' 12"
Neptün
Balık
29° 19' 46"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 24"
Lilith
Başak
25° 02' 37"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>