Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çevreni Temizliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, etrafınızdaki atmosfer oldukça ağır. Kaygısız doğanız, günlük yaşamın gerçekleriyle doğrudan yüzleşiyor (Faturalar, hesaplar, ev işleri, vb.). Kendinize bir program yapmayı ve her gün biraz çalışmayı deneyin, böylece haftanın sonunda sizi bekleyen işler dağ gibi birikmiş olmayacak. Küçük bir organizasyon size çok iyi gelecek.

Hayatta gelişimi devam eden birisisiniz. Ama bu konuda hepimiz öyleyiz! Bugünün gezegensel yönleri, kendi benzersiz armağanlarınızı takdir etmeye odaklanmanızı tavsiye ediyor; kendinizi, ve olduğunuz gibi kabul etmeniz konusunda cesaret bulacaksınız. Mükemmellik diye bir şeyin olmadığını hala anlayamadınız mı? Kendinizi geliştirmek için çok çalışıyorsunuz, ama gerçekten ve gerçekten "olduğunuzu" düşünüyorsanız, o zaman hayal kırıklığına uğrayacağınız kesin. Siz olduğunuz gibi harikasınız. Bunu sizin dışınızda herkes biliyor.

Bugün anında düzeltilmesi gereken bir kriz meydana gelebilir. Bu parayla veya bilgisayarın çökmesiyle ilgili bir sorun olabilir. Eğer bunu yapabilecek durumdaysanız, herkesin moralini yüksek tutmaya çalışın ve panik yapmayın. Dünyanın sonu gelmedi. Bu gece, romantik partnerinizle özel bir akşam yemeği planlayın. Hayatta neyin önemli olduğunu kendinize hatırlatın.

Günün teması modelleme ve inşa. Evini silip süpürmek ve bazı iyileştirmeler yapmak isteyebilirsin. Büyük hayallerin olabilir; ama her bir şeyi detaylıca araştırarak hareket etmelisin. Dikkat et, bir duvarı yıkarken yanlışlıkla bütün evi yıkabilirsin! Değişim görme isteğin bugünün güdüleyici olacak.Birisi size birverip fakat nasıl yapılacağını öğretmeden gitti mi? Şaşkın ve sinirli hissetmeniz çok normal! Ne yapacağınız konusunda hiçbir fikriniz ve danışacağınız biri de yoksa, bu işi bilen birini bulana kadar sabredin. Bu işi yanlış yapmaktan daha iyidir. Eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yöneticiniz Jüpiter ile Venüs arasında negatif etkileşim var. Uluslararası görüşmelerde ya da iletişimde blokajlar doğabilir. Bugün hiçbir risk almamaya çalışın. Bir seyahat planınız varsa erteleyin.

1 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde kadersel durumlar, ektiklerinizin sonucu karşınıza gelebilir. Gizli ilişkiler, gizli işler ve etik dışı durumlar karmanıza negatif izler bırakabilir. Etik değerlerinizi koruma zamanı.

1 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzündeki hareketlik gündemini etkiliyor. Hakkında konuşulanların kulağına gelmesi, tadını kaçırmakta etkili olmayacak. Yine de bulunduğun çevreden kısa süreliğine de olsa uzaklaşmak isteyebilirsin. Sosyal olarak kendini daha değerli hissedebileceğin çevrelere geçiş yapabilirsin. Eğer devam eden bir ilişkin varsa, sevgilinle vakit geçirmek için işlerini ertelemeyi düşünebilirsin.

1 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizden kaçmak isteyeceğiniz bir gün. Gizli kalmış konular gün yüzüne çıkabilir. Bazı gerçekleri duymak istemeyebilir ya da bazı gerçekleri açıklamak zorunda kalmak istemeyebilirsiniz. Gizli sırlar ortaya çıkarken o ortamdan uzaklaşmayı tercih edeceksiniz.

1 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ruhsal olarak keyifli şeyler yaşayacağınız bir gündesiniz. Gündeminizi yabancılarla konular meşgul edebilir. Yaratıcı konularla ilgilenmek ve sınırlarınızı aşmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde işleriniz de daha kararlı davranabilirsiniz. Akşama doğru risk almak sizin için çok daha kolay olabilir. Hareketli zamanlar geçirebilirsiniz.

1 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle de vücudunuza gereken özeni göstermeniz çok önemli olacaktır. İş ve diğer her konuyu 2. plana atıp sağlığınızı önemsemelisiniz.

1 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Biri size karşı kaba sözler sarf edebilir ve bu sözler zihninizi etkisi altına alabilir. En basit girişimlerinizi ya da gelecekte yapmayı düşündüğünüz şeyleri bile sorgulamaya başladığınız bir felç haline girebilirsiniz. Güne devam etmeden ve hayati önem taşıyan kararlar vermeden önce biraz yalnız kalıp düşünün.

1 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınız her şeyde kusur bulan bir aile büyüğünüzü mutlu etmekte zorlanabilirsiniz. Yine de havadaki aşk kokusu, genel ruh halinizi iyi bir seviyeye çekiyor. Hayatınızdaki olumsuz şeylerin güzel gidenleri etkilemesine izin vermemek, mutluluğunuzun anahtarı olacaktır.

1 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle aynı düşünce ve duygu içinde olmanıza rağmen, paylaşımlarınızı yansıtırken, farklı dil kullanmayı yeğlemeniz ikinizin sorunu. Sizin küçük hatalarınız yüzünden isteklerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz.

1 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

1 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Pozitif gelişmelerle karşılaşacaksınız. Her türlü sorunun ve sıkıntın da geride kalma ihtimali var. İletişime verdiğiniz değerin her açıdan belirleyici olabileceğini de unutmayın. Çok daha anlayışlı adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Enerjiniz yüksek ve karmaşadan da olabildiğince uzak durmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

1 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili, karmaşık duygu ve düşünceler içine girmeniz mümkün. İçinizden yükselen isteklerin ne olduğunu daha açık biçimde belirlemeye çalışın. Çalışma arkadaşlarınızla fikir tartışmaları yaşamamaya özen gösterin. İçinizdeki öfkeyi bastırmakta zorlanabilir, istemediğiniz kelimeleri sarf edebilirsiniz. Bu günlerde alacağınız bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Bu para sayesinde geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız. Baş ağrılarınız artabilir, açık havada dolaşın.

1 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 04' 08" R
Ay
İkizler
17° 50' 57" R
Merkür
Koç
23° 52' 59"
Venüs
Boğa
13° 15' 24"
Mars
Koç
07° 22' 29"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 32"
Satürn
Balık
17° 23' 48"
Uranüs
Boğa
22° 55' 16"
Neptün
Balık
29° 11' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 21"
Lilith
Başak
24° 26' 29"
True Node
Koç
15° 11' 10"
Son Güncelleme : 10/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>