Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İsteklerini Gerçekleştiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiklerinize özel olarak dikkat etmeniz gerekebilir. Çocuklarınızın veya eşinizin şu anda ekstra sevgiye ihtiyacı olabilir. Ailenizden biri zor bir dönemden geçiyor, çocuğunuz arkadaşlarıyla problem yaşıyor veya eşinizhayatında sıkıntılar yaşıyor olabilir. Belki onlara yardımcı önerilerde bulunabilirsiniz? Size açılmalarını ve kaygılarını sizinle paylaşmalarını sağlayın.

Bugün sizin için müthiş bir gün! Duygularınız sadece döngüsel bir zirvede değil, aynı zamanda bugün herhangi bir karşıtlığa karşı cesur kalmanıza yardımcı olacak ek bir gücü de var. İyi haber, planlarınızın ve organizasyonunuzun şu anda size ödeme yapması ve işinizde hedefinize doğru ilerlemenize yardımcı olan kuvvetli bir gücü olmasıdır.

Bugün ev içerisinde veya evinizi ilgilendiren birsize ekstra para getirme açısından oldukça başarılı olabilir. Bu konuda özellikle iyimser hissetmeniz muhtemel ve gelecekte karşınıza çıkacak yeni fırsatları da dört gözle bekliyorsunuz. Sezgileriniz kuvvetli ve bu nedenlefırsatlarının olduğu yerlerde sapla samanı ayırt edebilecek kapasitedesiniz. Harekete geçin!

Bugün bolca sarımsak ve soğan ye. Arzuladığın insanı korkutup kaçırabilirsin tabi ama aynı zamanda birçok mikrobu da öyle. İç organlarını baharatlar tüketip su içerek temizle. Bugün her şey hızlı ilerleyebilir ve alarmda olman önemli. Sağlıklı beslenme ise bu denklemin temel öğesi.Bugün partnerinizle yaşadığınız anlaşmazlık her şeyin açıkça ifade edildiği ve bol bol özür dilenen bir konuşmayla son bulabilir. Birçok konunun açıklığa kavuştuğunu ve artık birbirinizi daha iyi anladığınızı hissedebilirsiniz. Yeni gelişmeler ya da en azından şu anki ev nüfusunuzda bir değişiklik olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şey şen şakrak görünse de dikkate alınması ve davranışlarınıza hakim olması gereken bir nebze ciddiyetin de söz konusu olduğunu unutmamalısınız. Her ne kadar canınız gülüp eğlenmek ve rahat takılmak istese de biraz ciddiyete de zaman ayırmaya özen gösterin. Bazı önemli hedefler belirlemeyi ve önümüzdeki yılın etkinliklerini de göz önüne alarak planlar yapmayı düşünebilirsiniz.

3 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. Gün içinde kadersel deneyimlerle karşılaşabilirsiniz. Öğle saatine kadar daha keyifli enerjiler, öğleden sonra daha çok sık değişen, anlık gelişen durumlara işaret ediyor. Akıl ve mantık, gerçekçilik öne çıkarken duygulardan uzak kalmaya meyillisiniz.

3 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın son gününde kendi isteklerine yoğunlaşmak isteyeceksin. Mesleki alanda kendini geliştirmek için araştırmalarına yoğunluk verebilirsin. Artan sorumlukların seni fazlasıyla bunaltabilir. Kendine zaman ayırmak için günü birlik şehir dışı planı yapmaya karar verebilirsin. Çocukları olan bir Yay burcuysan, onlarla zaman geçirmek için plan değişiklikleri yapmak isteyebilirsin.

3 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde yeniden başlamak için kararsızlık yaşıyorsunuz. Duygularınızı kontrol etmek yerine güdülerinizle hareket edeceksiniz. Herkese ve her şeyi susturun, içinize yönelip iç sesiniz size ne diyor onu dinleyin ve ona göre hareket edin. İstemediğiniz hiçbir şey için kendinizi zorlamayın.

3 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünya da sorumluluk içeren bir konu ile daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ancak şartları aşırı zorlamak pek mümkün değil.

3 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda verimli haberler alarak geleceğe umutla bakabilirsiniz. Mesleki konularda çabalarınızın görüldüğünü bilmek içinizi ferahlatabilir.

3 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatın duyulara hitap eden küçük zevklerine zaman ayırmak için ideal bir gün. Belki sevdiğiniz bir tatlıdan, mesela çikolata ya da cheesecake yiyebilirsiniz. Doğadan alabileceğiniz keyfi de es geçmeyin, parkta ya da ormanda, çeşme ya da göl kenarında vakit geçirip biraz temiz hava alabilir, doğanın kokusunu içinize çekebilirsiniz. Kendinizi güzel bir masajla şımartmak da hoşunuza gidebilir...

3 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınız ve kalbiniz farklı yönlere ilerlerken, bu iç gerilimi halletmeden hareket etmemeniz gerekiyor. En iyi sonuçlar için anlık tepkiler vermek yerine bir plan geliştirin. Bir tutkunun peşinden gitmek veya bir bağı güçlendirmek için müthiş bir formdasınız. Yapılan bir bağlantı veya paylaşılan bir an önemli ve anlamlı olabilir.

3 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlıklı düşüncelerin sağlam kafadan çıktığını bildiğiniz için, görüştüğünüz kişilerin hayallerinden çok akılcı yaklaşımlarına ihtiyacınız var. Spor yapmak için kendinize zaman ayırmalı ve eğlenceli ortamlarda bulunmalısınız.

3 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

3 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda birebir uyuşan ve ideallerinizi hayata geçirmek için gerekli olan enerjiye sahipsiniz. Şartlar ne kadar karmaşık olursa olsun, istediğiniz takdirde her türlü sorunu geride bırakabileceğinizi de unutmayın. Amaçlarınıza uygun hareket etmenin her açıdan önemli olabileceği bir gündesiniz.

3 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Şansın sizden yana döndüğü bir gün. Karamsar duygulardan ve olumsuz düşüncelerden tamamen uzaklaşıp dikkatinizi çalışmalarınıza yöneltebilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yoğunlaşıyor. Mesleğinizle ilgili bazı girişimlerde bulunacaksanız, konular hakkında, iyice araştırma yapmadan karar vermeyin. Fırsatlar ve kazançlar olduğu kadar, sürpriz kayıplar da söz konusu olabilir. Temkinli davranmakta yarar var. Anlık arzularınız maddi anlamda sizi sarsabilir.

3 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 27' 54" R
Ay
İkizler
23° 28' 38" R
Merkür
Koç
24° 17' 32"
Venüs
Boğa
13° 45' 40"
Mars
Koç
07° 41' 19"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 20"
Satürn
Balık
17° 25' 40"
Uranüs
Boğa
22° 56' 42"
Neptün
Balık
29° 12' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 40"
Lilith
Başak
24° 29' 13"
True Node
Koç
15° 08' 53"
Son Güncelleme : 10/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>