Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kurallarını Belirliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün şehir dışına çıkmaya hazırsınız. Muhtemelen çok fazla çalışma havasında değilsiniz! Belki de sevgilinizle geçirdiğiniz eğlenceli zamanları hatırlıyorsundur. Bu zevki yeniden yaşamayı çok isteyebilirsiniz. Ancak, bir şeyi başarmak için odaklanmanız gerekir. Enerjinizi yüksek tutmak için gün boyunca sık sık ara verin ve uzun süre oturmayın, yoksa halsizleşebilirsiniz.

Bugünün gezegensel dizilimi, profesyonel yaşamınıza sıkı bir şekilde bakmanızı kuvvetle öneriyor. Kariyerinizin veya işinizin sizin için en uygun olan şey olmaması ihtimali olabilir. Muazzam bir yeteneğiniz var ve bunu gösterebileceğiniz bir ortamda çalışmalısınız. Yaratıcılığınızın engellenmesi olasıdır. Peki ya güzel haberler? Yaratıcılığı çıkış noktanız almak için çalışmanız gerekmez. Sizce hafta sonları ne güne duruyor?

Bahçe işleri bugün size yaratıcı bir alan sağlayabilir. İş, kariyer ve/veya para açısından son zamanlarda başınıza gelen bir şey hakkında başarılı olabilirsiniz. Kesinlikle ilerleme sizinle olacak, ve bunu dört gözle bekliyorsunuz. Sosyal etkinlikler ve grup aktiviteleri sayesinde sizinle aynı fikirleri paylaşan insanlarla iletişimde olacabilirsiniz. Rahatlayın ve günün tadını çıkarın!

Bugün saadetinin peşinden gitmek istiyorsun. Yüzünde bir gülümsemeyle uyanacaksın ve optimizmin varlığını hissedeceksin. Hayatında olup bitenlere pozitif yaklaşacaksın. Karşılaştığın zorluklara ise yaratıcılık bahşeden fırsatlar olarak bakacaksın. Dünyayı fethedecek bir enerji topluyorsun, ruhsal olarak da şarjını dolduruyorsun! İdeal geleceğin resmini çizmek için harika bir zaman.Bugün çok büyük sükse yapabilirsiniz. Doğuştan gelen bir performans yeteneğiniz var ve bugün yapacağınız gösteri ortama damgasını vurabilir. Bir toplantıya dramatik bir hava ile girebilir, ateşli konuşmanızla dinleyenleri mest edebilirsiniz ya da dinamik ifade biçiminizle birilerini etkileyebilirsiniz. Bugünün yıldızı sizsiniz ve nereye gitseniz hayranlık toplayacaksınız. Sahne ışıklarının tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün partnerinizle yaşadığınız anlaşmazlık her şeyin açıkça ifade edildiği ve bol bol özür dilenen bir konuşmayla son bulabilir. Birçok konunun açıklığa kavuştuğunu ve artık birbirinizi daha iyi anladığınızı hissedebilirsiniz. Yeni gelişmeler ya da en azından şu anki ev nüfusunuzda bir değişiklik olabilir.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. Gün içinde kadersel deneyimlerle karşılaşabilirsiniz. Öğle saatine kadar daha keyifli enerjiler, öğleden sonra daha çok sık değişen, anlık gelişen durumlara işaret ediyor. Akıl ve mantık, gerçekçilik öne çıkarken duygulardan uzak kalmaya meyillisiniz.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına getirdiğin yeni düzene alışmaya başlıyorsun. Plan ve programlar yapacak olman ile birlikte dakik birisi haline geleceksin. Duygusal anlamdaki sorunları çözmeye çalışıyorsun. Çocuk sahibi bir Yay burcuysan çocuklarının eğitim durumları ile ilgili olarak yeni atılımlar ve hedefler belirleyebilirsin. Geleceklerini kurarken fırsatlarını değerlendirmek üzere araştırmalara giriyorsun.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş borçlarınızı yapılandırmak için resmi kurumları ziyaret edebilirsiniz. Finansal durumunuzu iyileştirecek planlar içinde olabilirsiniz. Bu planlar olumlu sonuçlar verebilir ve içsel bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız iç huzurun ve kafa rahatlığının keyfini sürün.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda iletişimden kaynaklı yoğunluk yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizden aldığınız bilgiler uğraştığınız konularda işinize yarayabilir. Çevrenizde yaşanan değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. Sorumlu olduğunuz konularda bürokratik engellere takılabilirsiniz. Bazı konularda yenilik arayışında olabilirsiniz.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir konuda istikrarlı işinizi götürebiliyorken yorgunluktan dolayı vazgeçebilirsiniz. İş konusunda üstlerinizle çatışma içerisinde olmaktan kaçının.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün melek kanatlarınızı takabilirsiniz. Başkalarına yardım etmeyi her zaman sevmişsinizdir ve bugün özel bir cömertlik hali söz konusu olabilir. Evsiz bir kişiye paltonuzu verebilir ya da bir yardım kuruluşuna bağışta bulunabilirsiniz. Ya da size daha yakın olan bir kişiye yardım etmeye odaklanabilirsiniz. Bir aile üyesi omzunuzda ağlayabilir. Ona destek olmaya hazır mısınız?

4 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çoğu zaman yeni şeyler keşfetme heyecanınız ve konforlu bir rutine sahip olma isteğiniz arasındaki sağlıklı dengeyi korumayı başarsanız da bugün gelişen yeni olaylar bir süre bu durumu zorlaştırabilir. Herhangi birinden vazgeçip tamamen diğerine yönelmektense, verdiğiniz ağırlığı değişken tutmak faydalı olabilir.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var ve olayları kendi çabanızla yönlendirmek istiyor, idealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz.. Yüksek aktivite ve enerjiyle bir çok kombinasyon çalışma içinde olacaksınız.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizde meydana gelen bazı olumlu durumlar, çok daha neşeli ve keyifli hissetmenizi sağlayabilir. Özgürlük duygunuzun da yoğunluk gösterme ihtimali var. Her türlü gelişmeyi yakından takip edebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri tamamen lehinize çevirme şansınız var. Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

4 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilişkiniz artık sakin sularda. Kendinizi onunlayken rahat hissedebilir, zihninizdeki kuruntu ve evhamlardan uzaklaşabilirsiniz. Dikkatinizi sadece kendinize yöneltmeyin, ondaki değişiklikleri ve sizin rahatlığınızın ondaki olumlu yansımalarını fark etmeye çalışın. Parasal konulara yönelik büyük beklentiler içine girerek sabırsızlık duyabilirsiniz. Spor, hareket fiziksel gücünüzü kazanmanızda önemli rol oynayabilir. Bir başlangıç yapın!

4 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 35' 46" R
Ay
Oğlak
13° 44' 28"
Merkür
Koç
16° 35' 58"
Venüs
Koç
29° 56' 52"
Mars
Balık
29° 04' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 29"
Satürn
Balık
16° 29' 59"
Uranüs
Boğa
22° 17' 54"
Neptün
Balık
28° 52' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 38"
Lilith
Başak
23° 14' 35"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>