Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İhtiyaçlarını Önemsiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün güzel kıyafetler giyip takılar takının ve felekten bir gün çalmaya hazır olun. Bugün arkadaşlarla dışarı çıkmak, sosyalleşmek ve harika bir zaman geçirmek için harika bir gün. Endişelerinizi bir kenara bırakıp eğlenceli ve neşeli bir gruba katılın. Yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmeyin, istediğiniz her kapıyı tek tek açabildiğinizi göreceksiniz.

Önümüzdeki gün, profesyonel geleceğinizin yapbozunu oluşturan parçaları biraz daha bir araya getirmelisiniz. Şu anda kariyeriniz veya çalışmalarınız için seçmiş olduğunuz yol için bir coşku eksikliği yaşıyor olabilirsiniz. Bazen hepsini bırakmak ve başka bir şey başlamak için güçlü bir özlem duyuyorsunuz. Nedenler tarafından yönetilen bu gün, konuyla ilgili duygularınızı netleştirebilir.

Bugün büyük egonuza dikkat edin. Her şeyde iyi olduğunuzu ve her konuda doğru yolda olduğunuzu düşünebilirsiniz. Fakat kendiniz hakkında bu kadar abartmayın. Eğer kendinizi diğerlerinden daha iyi görme tuzağına düşerseniz, Şu anda hayatınız biraz değişken olduğu için inatçı olmanız geçerli bir sebep değil.

Etkinlikten etkinliğe koşturmayı normalde seversin ve bir yerde çok az durursun. Buna rağmen bugün uyuşuk hissediyorsun. Bir süredir görmediğin bir arkadaşını ziyaret etmek istiyor olsabilirsin. Bu kez oturup beş dakikadan fazla konuşmak istiyorsun! Bu huzursuz, merküryen doğan uysallaşacak ve daha yavaş, ayakları yere basan bir enerji hissedeceksin.Nabza göre şerbet vermek senin güçlü bir yanın değil. Hiç kimse seni diğer insanların duygularına karşı aşırı duyarlı olmakla suçlayamaz veya başkalarının da duyguları olduğunun farkında olduğun konusunda. Ancak bugün, yeni bir sayfa açıyorsun. Bu "yeni ve geliştirilmiş" model, başkalarının düşüncelerine ve hislerine ses oluyor ve düşünceli, şefkatli yollarla onlara yanıt veriyor. Bu yumuşak dokunuşun ne kadar etkili olabileceğine şaşırabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ne kadar nadiren bahsedilse de, burcunuz şiddete meyillidir. Muhtemelen bir savaşla savaştınız, belki de bu yıldız kaos ve kriz ile kendini diğerlerinden daha rahat hissediyordur. Bugün, doğal saldırganlığınızın bir kısmını serbest bırakmanıza izin verirseniz, büyük bir rahatlama hissedeceksiniz. Her zaman böyle iyi bir adam olmak zorunda değilsiniz!

7 Ekim 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün batımına kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içindeveya özel hayatınızda insanlarla yaptığınız planlar, organizasyonlar ve uğraşlarda bazı aksaklıklar olabilir. İlişkilerde daha uzlaşmacı olmak gerekebilir. Akşam saatlerinde karmaşa bitecektir.

7 Ekim 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam kaliteni artıracağına inandığın önceliklerin ve ihtiyaçların gündemini belirleyecek. Yapmak istediğin planlarda, önceliği kendi isteklerine göre belirlemek isteyeceksin. Güzellik gezegeni Venüs, ateş burcundaki hareketine başlıyor. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Yay burcuysan, kendini özel hissetmeni sağlayacak birisi karşına çıkabilir. Finansal anlamda desteğe ihtiyacın olabilir.

7 Ekim 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızın yoğun olduğu bir gün içerisindesiniz. Anlaşılmadığınızı düşünüyorsanız kendinizi ifade etmenin yollarını aramalısınız. Yeni bir başlangıç yapmak için güzel bir gündesiniz. Evde bazı toparlanmalar içine girmek bile size iyi gelecektir.

7 Ekim 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda aksamalar olabilir. İlerleme çok da kolay olmayabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. İş hayatınızda size destek olan kişilerden yardım alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

7 Ekim 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir şeyleri etraflıca düşünerek konuşmakta fayda var. İsteklerinizi net bir dille söylerseniz gerçekleştirilme ihtimali daha yüksek olabilir.

7 Ekim 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün göksel enerjileri talepkar olacak. "şartlara uygun" olup olmadığın konusu üzerine kafa yorup durduğun için gezegenler, arsız bir şekilde, bu soruna, uygun olmadığın şeklinde cevap gönderiyorlar! Çünkü çok hızlı hareket ediyorsun! Şu anda yaptığın yön değişikliği oldukça temel ve ciddi fakat sen bunu hafife alıyorsun. Daha da derine kazmaya devam et.

7 Ekim 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize karşı objektif olmak, büyük kararlar alırken daha gerçekçisine yönelmenizi sağlayacaktır. Hayattan ne istediğinize dair sorular, yakın zamanda cevaplanır sizi huzura erdirecektir. Bazı kalıcı değişiklikler yaşayarak, yaşamınızda âdeta bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

7 Ekim 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle ilişkilerinizde, farklı durumlar söz konusu olacak. Onun sizinle konuşmayı denemesi, fikir ayrılıklarınızı gündeme getirecektir. Bugün, tüm ayrıntıları gündeme gelecektir. Önemli fırsatlar lehinize gelişiyor.

7 Ekim 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

7 Ekim 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Pozitif etkiler alıyorsunuz ve bundan doğru anlamda yararlanmanız gerekiyor. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Yaşamsal konularda ufak tefek zorluklar yaşansa da üstesinden gelme şansınız var. Sınırları biraz daha etkin değerlendirmeye çalışın. Sosyal hayatınızdaki gidişatın da sizi memnun etme ihtimali var.

7 Ekim 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatın günlük sorunlarıyla çok fazla ilgilenmek sevgilinizle aranızda problemler yaratıyor. Kendinizi günlük işlere çok fazla kaptırmayın. Eğer kalbiniz boşsa çıktığınız bu yolculuklarda tanışacağınız gizemli yabancılar çok etkileyecek. Kendinizi yeni bir aşk macerasının içinde bulabilirsiniz. Başarılı çalışmalar yapacağınız bir gün. Fakat, işleri ağırdan alabilir, fazla rahat davranabilirsiniz. Kendinize olan güveninizin yüksek olması, girişimlerinizi kolaylaştıracak. Küçük bir para desteğine ihtiyacınız var.

7 Ekim 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 58' 11" R
Ay
Yay
21° 41' 13"
Merkür
Koç
16° 11' 06"
Venüs
Koç
27° 53' 07"
Mars
Balık
27° 46' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 07"
Satürn
Balık
16° 20' 57"
Uranüs
Boğa
22° 12' 12"
Neptün
Balık
28° 49' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 56"
Lilith
Başak
23° 03' 26"
True Node
Koç
15° 27' 48"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>