Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Toparlanıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Hem estetik anlamda hem de eşinizle iletişim kurma şekliniz söz konusu olduğunda, çekicilik ile ilgili öğrenmeniz gereken çok az şey kaldı. Muhtemelen bunların hepsini çok erken öğrendiniz. Bu alanda hala geliştirmeniz gereken şeyler, tamamen karakterinizin gücüne bağlı. Bugün bu konuyu biraz düşünseniz iyi olacak gibi...

Psikoterapi gibi bir yardımcı olabileceğiniz bir alanda çalışıyorsanız, muhtemelen şu an birkaç kural ve protokolü çiğniyorsunuz. Eğitiminizin temel bir parçası olan teorilere bile karşı geliyorsunuz. İsyankarlığınızdan rahatsız olmayın. Zaman zaman statünüzün size meydan okuması önemlidir. Özellikle alanda sizin gibi ilerlemeler yaratan insanlar için.

Bugün, pratik işler üzerine odaklanabilirsiniz. Hatta evinizde fiziksel birşeyler yapmak bile isteyebilirsiniz. Bahçe veya manzarayla ilgili bir şeyler yapmak ilginizi çekebilir. Ya da, garajı temizlemeye karar verebilirsiniz. Ev içerisinde bazı tamirat işlerine girişebilirsiniz. Zihniniz temizlendikçe ve elleriniz bir şeylerle meşgul oldukça bir tür hareket yogası size iyi gelecek. İlham verici müzikler açın ve yaptığınız şeyin keyfini çıkarın.

Duygusal olarak güçlü ve ne yaptığını bildiğin günlerden birindesin. Aynı zamanda, bütün enerji ana odaklı ve kullanıma da açık. Bu fırsatı başın ağrıyormuş numarası yapıp evde oturarak kaçırma. Herkesin hayatını eleştirmek ve analiz etmek yerine, kendininkine odaklan ve yapabileceğin seçimleri düşün. Elindeki kaynaklara göre en iyi eylem planını hazırla.Her ne kadar nadiren bahsedilse de, burcunuz şiddete meyillidir. Muhtemelen bir savaşla savaştınız, belki de bu yıldız kaos ve kriz ile kendini diğerlerinden daha rahat hissediyordur. Bugün, doğal saldırganlığınızın bir kısmını serbest bırakmanıza izin verirseniz, büyük bir rahatlama hissedeceksiniz. Her zaman böyle iyi bir adam olmak zorunda değilsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev halkına mensup kişiler birbiri ardına hedeflerine ulaştıkça, evinize keyif ve zevk hakim olur. Gelirinizde bir artış söz konusu olabilir ki bu da kesinlikle sizin öz saygınızın artmasına neden olacaktır. Siz ve aileniz bir kaç arkadaşınızı yemeye davet ederek bunu kutlamaya karar verebilirsiniz ya da yalnızca kendinize güzel bir yemek ısmarlayarak bunu kutlayabilirsiniz. Şunu temin edebiliriz ki, en azından bir süre için, bazı faydalı şeyler gerçekleşmeye devam edecek.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Normalde var olan sosyalliğiniz azalabilir veya tam tersi daha fazla sosyalleşmeye başlayabilirsiniz. Günlük rutininizin ve kendi normalinizin dışına çıkacaksınız. Arkadaşlık ilişkilerinizde zaman zaman daha hassas olabilir, arkadaşlarınızın söylemlerinden etkilenebilirsiniz.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dağınıklığın konusunda önlem alman gerektiğinin farkındasın; titiz bir planlama ile işleri eskisinden daha iyi noktaya getirmek isteyeceksin. Çevrenle olan iletişimini de kuvvetlendirecek organizasyonları yönetebilirsin. Bugün hava burcunda Yeniay gerçekleşecek. Gökyüzü seni mercek atına alıyor. Eğitim hayatını yarıda bırakmış bir Yay burcuysan, yeni fırsatlar karşına gelebilir.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınızı şekillendirmeden önce aileniz yakın arkadaşlarınızla düşüncelerinizi paylaşırsanız kararınızı netleştirebilirsiniz. Yapacağınız yeni girişimler için sevdiklerinizden ya da bir uzmandan bugün görüş almak harika olacak.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili ümitleriniz için yeni temeller atmak isteyebilirsiniz. Sosyal konuların ilginizi çekeceği zamanlar içindesiniz. Meslek grubunuzdan arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Bunun içinhayatınızda alacağınız destekleri iyi değerlendirmeye çalışın.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda güç ve motivasyonunuzu yeniden toplayabilirsiniz. Bugünlerde hem kalıcı dostluklar kurabilirsiniz.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal özgürlüğe ihtiyacın var. Nasıl hissedeceğin konusunda baskılandığın bir durum içinde olduğunu düşünerek kendini tuzağa düşmüş gibi hissedebilirsin. Eğer kendini olaydan uzaklaştırmayı başarabilirsen, gerçekten de bir başkasını ilgilendiren bir dramaya karıştığını göreceksin. Şu anda kendini özgürce ifade edebilmek için bir çıkış yolu bulman oldukça elzem.

6 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirlerinizi paylaştığınızda istediğiniz tepkileri alamamak hevesinizi biraz kırsa da etrafınızdaki herkesin her konuda yeteri kadar bilgili veya ilgili olamayacağını unutmayın. Bugün yapacağınız sohbetler kendiliğinden daha derin konulara akıp sizi ruhsal ikiliklere yönlendirebilir. Sakince düşünmek, çözüm sürecinizi hızlandıracaktır.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, Ay, ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor.. Çevrenize karşı kuşkulu davranıyorsunuz. Arkadaşlarınızı ve çevrenizi yargılayabiliyorsunuz. Fakat işinizi ısrarcılığınızla ve konuya olan hakimiyetinizle sonuçlandıracaksınız.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Düşündüklerinizi gerçekleştirme konusunda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Kendinizi biraz olsun toparlamaya çalışın. Yanlış ifadelerde bulunduğunuz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün. Doğru ayarlamalar yapabildiğiniz takdirde her şey daha da iyiye gitmeye başlayacaktır.

6 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde sizi rahatsız eden belirsizliklerin yavaş yavaş ortadan kalkacağı bir gündesiniz. Duygusal yönden çok daha olumlu bir döneme giriyorsunuz. İş yerinde olumsuz konuşmalar geçebilir. Amirlerinizle münakaşa edebilirsiniz. Bu münakaşalarınızın sebebi de, arkadaşlarınızla yaşadığınız olumsuz gelişmeler. Etrafınızdakiarkadaşlarınızla konuşurken biraz daha dikkatli olun. Sizin açık sözlülüğünüz kimi zaman kırılmalarına neden olabiliyor. Parasal durumdan çok sıkışıksınız

6 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 56' 23" R
Ay
Oğlak
04° 45' 16"
Merkür
Koç
16° 24' 21"
Venüs
Koç
29° 06' 54"
Mars
Balık
28° 32' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 03"
Satürn
Balık
16° 26' 22"
Uranüs
Boğa
22° 15' 36"
Neptün
Balık
28° 51' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 20"
Lilith
Başak
23° 10' 05"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:17

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>