Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kafan Karışıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Tebrikler! Tüm göstergeler hem zihinsel hem de fiziksel olarak kendinizi iyi hissettiğiniz,; mesleki ve finansal alanlarda çok daha iyiye gittiğinizi gösteriyor. Bir şekilde bir sözleşme söz konusu olabilir. Aşk hayatınız da çok iyi gidecek ve çocuklar bugün size büyük bir zevk getirebilir. Bugün, gelecek için planlar yapmak ve en değerli hedeflerinizin peşinden koşmak için harika bir zaman.

Birisiyle işbirliği yapma havasında olabilirsiniz. İş yerinizde, kendinizi kafa karıştırıcı bir projenin ortasında bulabilirsiniz. Belki de dışardan bir bakışın faydası dokunabilir. Daha fazla deneyime sahip biriyle konuşmaktan korkmayın. Karşılığında onlara ihtiyaç duydukları bir konuda yardımcı olabilir ve keyifli bir enerji alışverişi gerçekleştirebilirsiniz.

Ailenizden biri uzakta mı? Eviniz bir süreliğine yalnız kalabilir. Giden kişiyi özleyeceksiniz fakat size kendi projelerinize odaklanmayı sağlayan (bazen de uyumanızı) bu yalnızlıkğı ve sessizliği de seveceksiniz. Bu gece göreceğiniz rüyalar, sizeve maddi konulardaki sorunlara çözüm bulmanızı sağlayabilir. Gördüklerinizi her sabah not edin. Daha sonra hatırlamak isteyeceksiniz!

Göksel enerjiler sana bir şeyler öğretmeye çalışıyor. Bu da büyük ihtimalle insanlarla paylaşım yapmayı öğrenmekle ilgili olacak. Ama ilk olarak, kendinden bir şeyler paylaşmak istediğin bir noktaya gelmen gerek. İnsanlardan kaçmaya olan yatkınlığını gözlemledin mi? Seni bunaltacaklarından veya onlara borçlu çıkacağından çekiniyorsun. Bu hiç de düşündüğün gibi değil aslında. Neden insanlara seni tanımaları için fırsat vermiyorsun?Uymadığınız bir ortama kendinizi uydurmak için çabalamayın. Son zamanlarda önemli bir değişim geçirmiş ve başka bir kapının kilidini açan bir anahtar konumuna gelmiş olabilirsiniz. Fakat insanlar yine de geçmişte açtığınız kilitleri açmanız için sizi zorlayacak. Onlara izin vermeyin. Size gerçekten olduğunuz kişi gibi ya da size davranılmasını istediğiniz gibi davranmadıklarında üzüldüğünüzü onlara gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Nabza göre şerbet vermek senin güçlü bir yanın değil. Hiç kimse seni diğer insanların duygularına karşı aşırı duyarlı olmakla suçlayamaz veya başkalarının da duyguları olduğunun farkında olduğun konusunda. Ancak bugün, yeni bir sayfa açıyorsun. Bu "yeni ve geliştirilmiş" model, başkalarının düşüncelerine ve hislerine ses oluyor ve düşünceli, şefkatli yollarla onlara yanıt veriyor. Bu yumuşak dokunuşun ne kadar etkili olabileceğine şaşırabilirsin.

8 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay boşlukta ilerliyor. Gün içerisinde ihtiyaçlar, gereklilikler ön planda olabilir. Aile ilişkileri ve aile içinde geçmişte yaşanan anılar konuşulabilir. Kalıcı kararlardan ziyade geçici duygularda, geçici planlamalarda olduğunuz bir gün.

8 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın son mesai günü senin için yoğun geçecek. Ruhen ve bedenen dinlenmek için kısa mesafeli kaçamak planları yapabilirsin. Eğer yalnızsan, sosyal medya üzerinden seninle iletişime geçmek isteyen kişiler olabilir. Geçmişte yaşadığın ilişki, sık sık seni gözlüyor olabilir. Bununla ilgili geri bildirimin yakın bir arkadaşından gelmesi şaşırmana neden olurken, kafa karışıklığını gündeme getirmekten çekinmeyeceksin.

8 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak biraz karışık hissediyor olabilirsiniz. Finansal konularda lütfen ani çıkışlar içinde olmayın. Sosyal yaşantınızda artık fazla kalabalık istemiyorsunuz. Bugün mümkün oldukça kendinizi anlatmak zorunda olacağınız ortamlarda bulunmayın.

8 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde fikir çatışmasına girmemeye özen gösterin. Bilemediğiniz konularda dolayı yaşayacağınız anlaşmazlıklar gün boyu canınızı sıkabilir. Gizli kalan olaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda temel atmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde yaratıcı ve keyif aldığınız şeylerle uğraşabilirsiniz.

8 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle aranızda bir takım kopukluklar oluşabilir. Bugün önce sağlığınız sonra ilişkiniz odakta olabilirsiniz.

8 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi bugün her zamankinden daha fazla yaratıcı hissedebilirsiniz. Bu ister sanatsal bir biçimde isterse de problem çözme konusunda eşsiz ve yenilikçi bir yaklaşımla ortaya çıksın, yüksek ihtimalle bugün sizin için güzel ve tatmin edici bir gün olacak. Bir projeyi ele almanın farklı bir yolunu bulmak muhtemelen sizi fazlasıyla tatmin edecek ve ayrıca diğerlerinin yaratıcı yeteneklerinize hayran kaldığını fark edeceksiniz. Gününüzün keyfini çıkarın.

8 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendiniz şahit olmadığınız olaylarla ilgili fikir belirtirken dikkatli olun, hikayenin bilmediğiniz tarafı daha sonra sizi pişman ettirebilir. Arkadaşlarına olan aşırı güveniniz, bazı şeyler sizden saklandığını öğrenmenizle zedelenebilir. Kariyerinizde beklediğiniz gelişmeler yakın zamanda gerçekleşmeyebilir.

8 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal durumunuzu, duygusal yönde emniyete almak istersiniz. Güvensizlikten çok çabuk etkileniyorsunuz. Bugün size sunulantekliflerini iyice gözden geçirmeniz gerekiyor. Önlemini almadığınız işi kesinlikle onaylamayın.

8 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın onları eğlence yerlerine davet edin. İş hayatınızda enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleşime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi. Tabi ki bu imkanınızı iyi yatırımlarla değerlendirebilirseniz.

8 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizde olan biten her ne varsa yakından takip etmek isteyeceksiniz. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlama şansınız da var. Her şeyin istediğiniz gibi olabileceği bu süreci olumlu anlamda değerlendirmeyi başarabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacaktır. Ayrıca, samimiyetine güvenmediğiniz insanlardan da uzak durmaya çalışın.

8 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevgilinizin yapacağı sürpriz sizi çok etkileyecek ve son günlerdeki huzursuz tavrınızdan vazgeçeceksiniz. Daha iyimser duygular içine girerek ilişkinizle ilgili duyduğunuz gereksiz endişelerden sıyrılmayı deneyin. İşinizle ilgili düşünceleriniz oldukça açık ve planlarınızı gerçekleştirmek için gereken gücü kendinizde bulacaksınız. Tutumluluğunuza nazar değdi. Son zamanlardaki hesapsızlığınızın cezasını çekmek istemiyorsanız, biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor.

8 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 13' 34" R
Ay
Yay
25° 07' 09"
Merkür
Koç
16° 14' 09"
Venüs
Koç
28° 12' 38"
Mars
Balık
27° 58' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 48"
Satürn
Balık
16° 22' 24"
Uranüs
Boğa
22° 13' 06"
Neptün
Balık
28° 50' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 50"
Lilith
Başak
23° 05' 12"
True Node
Koç
15° 26' 56"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>