Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Düşüncelerini İrdeliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Biriyle ortaklık kurmaya karar verebilirsiniz. Romantik veyabirliği olabilir. Biriyle frekanslarınızın tuttuğunu hissedeceksiniz. Belki de son zamanlarda özel birisiyle tanıştınız. Bu kişiyle daha ciddi bir düzeyde buluşmaya hazır olabilirsiniz. Veya belki de iyi bir arkadaşınızla işe girişmeye karar verdiniz. Kaynaklarınızı ve yeteneklerinizi harmanlayarak birlikte bir kurumsal varlık oluşturabilirsiniz.

Bugün oradan oraya koşturabilirsiniz. İş seyahatleriniz bugün normalden daha uzun sürebilir, ya da evden ya da ayrı bir şirket merkezinizden çalışabilirsiniz. Yalnızca gezdiğiniz süre boyunca ihtiyacınız olan her şeyin yanınızda olduğundan emin olun. Mevcut dosyaları dizüstü bilgisayarınızda saklayın ve ihtiyaç duyduğunuz durumlarda telefonunuza kaydedilmiş gerekli adreslerin bulunduğundan emin olun.

Bugün, gününüzü hukuki konulardaki konuşmalarla geçirebilirsiniz. Belki de, birveya ortaklık kurma hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Finansal sözleşmeler, anlaşmalar ve diğer resmi belgelere odaklanmak için güzel bir gün çünkü zihniniz çok odaklanmış durumda ve başka zamanlarda kaçırabildiğiniz kavramları anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyi dikkatlice düşünün, belirsiz şeyleri not etin ve yapacaklarınızı kafanızda hazırlayın. Büyük ihtimalle doğru kararı vereceksiniz.

Herhangi bir şey hakkında özgür düşüncelere sahipsin. İnsanlar sana at gözlüğü takabileceklerini düşünerek yanılıyor. Şüpheli yaklaştığın şeyleri insanların sana kabul ettirmeye çalışmasına izin verme. İçinde, derinlerde bir yerde aslında neye inanman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Öyleyse düşüncelerini açıklamaktan çekinme. Özgürlük senin için çok önemli ve sağlıklı bir yaşam tarzının temeli; ve insanların da bu hissin senin için ne ifade ettiğini bilmelerini önemsiyorsun.Bu akşam derin anlamlı rüyalar görebilirsin ve bunların büyük bir öngörüye işaret edebilir. Bu öngörüler kişisel olabilir ama daha çok dünyevi şeyler olabilir, gerçekleşecek politik durumları işaret edebilir ya da hayran olduğun bir ünlünün hayatında olacak şeyler de olabilir. Gördüğün şeyler daha çok pozitif durumlara işaret edecek, bir uyarı niteliğinde olmayacak. Yine de bu rüyaları daha sonra çözümleyebilmek adına bir kenara not etmelisin. Üstesinden gelebilirsin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla çeneniz düşmüş olabilir. Kendinizi ifade etme ihtiyacınız sizi ele geçirebilir. Birisiyle uzun bir muhabbete girdiğinizi görebilirsiniz. Yalnız sazı elinize almadığınızdan emin olun! O kadar enerjik hissediyorsunuz ki bir gevezeye dönüşmüş olabilirsiniz. Diğer kişiye de kendisini ifade edebilmesi için zaman ve alan tanıyın. Ona da konuşma hakkı tanırsanız, keyifli bir sohbet yapabilirsiniz.

10 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün batımına kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde enerjiniz dağınık olabilir, odaklanma ve ilerleme sorunları yaşanabilir. Fakat gün batımından itibaren keyifli görüşmeler, şanslı durumlar, ilişkilerde heyecanlı gelişmeler gündeme gelebilir.

10 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyin yolunda olmasının verdiği rahatlık yeni problemlerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Parasal anlamda daha tasarruflu olmaya başlayacağın bir döneme giriş yapıyorsun. Gereksiz harcamaları kesmek isteyebilirsin. Bazı kişilerin sana karşı dürüst davranmadığını fark etmen incinmene neden olabilir. Sorunun ne olduğuna dair derin düşünce ve araştırmalara girebilirsin.

10 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde duygularınızı ön planda tutarak karşı tarafı manipüle etmeye çalışabilirsiniz. Bu manipülasyon gereksiz davranışlarla daha da perçinlenebilir ve durumu toparlama süreci gereksiz yere uzayabilir. Bu durumdan en büyük zararı siz görebilirsiniz. Davranışlarınızın sorunluklarını almaktan kaçmayın.

10 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken sizi kişisel alanda daha canlı ama hassas da kılıyor. Duygusal açıdan hareketli bir gündesiniz.

10 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşle alakalı problemlerinizi çözümlemekte rasyonel tutum sizin için faydalı olsa da daha verimli bir duygusal hayat için kalbinizin sesini dinlemelisiniz.

10 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öz disiplininizi korumak sizin için zor olabilir. Çocuksu doğanız dışarı çıkıp oynamak istiyor. Duygusal olarak kontrolünüzü kaybedip en temel, içgüdüsel oyuncu doğanıza teslim olmaktan korkuyorsunuz fakat görev bilinciniz ve sorumluluğunuz sizi geri çekiyor. Bu zor içsel gerilim, hayatınızın pek çok farklı alanındaki rahatsızlıklarınızın temel sebebi olabilir. Bir denge yakalamak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

10 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir konunun özüne inme arzusu ve geçmişten gelen bir sorunu çözme ihtiyacı yaşayabilirsiniz. Özellikle yaratıcı projeler, arkadaşlık veya romantizmle ilgili ilerlemenizi engelleyen belirli konular hakkında bazı çözümler sunabilir. Bugün ne yaptığınız konusunda tutkulusunuz ve muhtemelen fikirlerinizi paylaşmak konusunda çok heyecanlısınız.

10 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün daha pratik düşünmeye ihtiyacınız var. Elinizdeki konuların hızlı bitmesi gerekiyor ve siz, detayları çabuk atlamalısınız. Sevdiğiniz kişi ile aynı dili kullanmıyorsunuz. O, sizden daha farklı bir yaklaşım bekliyor.

10 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

10 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel olarak kendinizi güvence altına almak isteyeceksiniz. Gözden geçirmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Sorunların üstesinden gelmek istiyorsanız, bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gerektiğini de unutmayın. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gündesiniz.

10 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda partnerinizin kontrolünüz altında ve sizinle aynı görüş doğrultusunda hareket etmesini beklemekten vazgeçin. Aksi takdirde sevgilinizin tepki göstermesi mümkün. İşlerinizi yaparken bir an önce bitirmek için fazla aceleci davranırsanız bazı detayları gözden kaçırıp, hata yapabilirsiniz. Konsantrasyonunuzu dağıtmadan, belli bir düzen ve sıralama içinde çalışırsanız başarılı olursunuz. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. İpin ucunu kaçırmak üzeresiniz.

10 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 15' 47"
Ay
Akrep
25° 39' 58"
Merkür
Koç
26° 29' 50"
Venüs
Balık
21° 44' 02"
Mars
Balık
05° 02' 56"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 58"
Satürn
Balık
13° 18' 48"
Uranüs
Boğa
20° 39' 60"
Neptün
Balık
27° 48' 45"
Plüton
Kova
01° 49' 39"
Chiron
Koç
18° 47' 58"
Lilith
Başak
19° 48' 29"
True Node
Koç
15° 36' 07"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>