Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Planların Farklılaşıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2021, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün mantığınızı korumaya çalışın. Kendinizi, yoğun bir ruh halinde olan insanlarla konuşurken bulabilirsiniz. Sessiz ve huzurlu bir tip olarak, bu duygu patlamaları sizi biraz şaşırtabilir. Ama bunlar sizi ilgilendirmiyor. Uzaklaşmak ve kendi işlerinize odaklanmak için elinizden geleni yapın. Sevdiğiniz bir kişi bazı karmaşık duygulardan geçiyorsa, destekleyici olun fakat onun melodramına çok fazla dahil olmayın.

Gizli yeteneklerinizin bilinmesi için iyi bir gün. Belki de şiir yazmak, resim yapmak gibi sanatsal bir projede, hatta bir roman üzerinde, gizlice çalışıyor olabilirsiniz. Bu, ilk satırlarınızı veya bölümlerinizi güvendiğiniz biriyle paylaşma zamanı olabilir. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için size değerli bilgiler verebilir, cesaret verebilirler.

2 aydır, İş hayatınızdaki şeylerin hızlandığını hissediyorsunuz. Eğer bi projeye başladıysanız, bunlar düşündüğünüzden daha hızlı gelişebilir ve biraz kontrolden çıkabilir. Şimdiye kadar, kurduğunuz şeyleri daha açıkca fark etmeniz için iyi bir gün olacak belki bazı sürprizler bile yaşayabilirsiniz.

Kendine vakit ayırmaya ihtiyacın var. Öyleyse neden ayırmayasın? Muhtemelen etrafın hep insanlarla çevrili ve gerektiğinde tek başına kalamamak seni sağlıksızlığa itiyor. Bir Yay olarak, duygusal durumunla ilgilenmek kritiktir; çünkü oldukça hassas bir yapın olduğu ortada. Çevrende devam eden hareket içerisinde, kendinle gerekli bağlantıyı sağlayamıyorsun. Bugünü buna ayır.Bugün herkes gerçek bir star olduğunuzu düşünüyor! Sadece siz kendinizi böyle hissetmiyorsunuz. Son zamanlar size neler oldu? Kendinize güveninizi mi yitirdiniz, bunun için bir şeyler yapıyor musunuz? Hayatınızda daha fazla başarı hissine mi ihtiyacınız var? Tüm bunlar mümkün fakat gelişim için almanız gereken riskleri alacak mısınız?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha önce hiç aklınızdan bile geçmeyen bir konuda yeteneğinizin olduğunu fark edebilirsiniz. Her zaman bildiğiniz şeylere saplanırsanız, yeni şeyleri nasıl deneyimleyebilirsiniz? Bu keşfedilmemiş alanda yeteneklerinizi denemeniz o alanda zirveye çıkmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Tüm dikkatinizi verdiğiniz ve yaptığınız şeyden keyif aldığınız sürece pozitif bir deneyimin tadını çıkaracaksınız. Bu keşiften kaçmayın; akışına bırakın!

12 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Gün içinde finansal konularda, kişisel hedeflerinizle, kişisel ihtiyaçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Özellikle ilişkilerinizde fakat genel olarak yaşamınızda bir destek veya takdir görmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Yapabilecekleriniz ile yaptıklarınızı kıyaslayabilir, daha fazlasını isteyebilirsiniz.

12 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde işlerini aksatmasan da pek fazla çalışmaya meyilli olmayabilirsin. Uzak bir yakınından alacağın telefon gün içerisinde yaptığın planlarını değiştirebilir. Bugün hem zihinsel hem de fiziksel sorunlarla karşı karşıya kalabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, aşk kapıları aralıyor! Geçmişten gelenleri de bir kenara bıraktığın; tatlı bir flört dönemine aniden dalış yapabilirsin.

12 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hassas olduğunuz noktalardan birisi aileniz olabilir. Motivasyonunuzu arttırmak için ailenize zaman ayırarak gününüzü güzelleştirebilirsiniz. Yoğunluk nedeniyle ihmal ettiğiniz zamanları telafi etmek adına yiyeceğiniz bir akşam yemeği aile bağlarınızı güçlendirebilir.

12 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda ciddi şekilde düşünmeniz gerekebilir. Kişisel donanımınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Ev hayatınızda sizi yoran koşullar oluşabilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekle işlerinizi akıcı hale getirebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

12 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi isteklerinizin yerini manevi istekler alabilir. Hırslarınız yerine daha çok huzur ve güven ihtiyacı yaşayabilirsiniz.

12 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir adım ileri gidebilir ve birinin senin yolunda engel oluşturduğunu öğrenebilirsin. İşin sırrı, o kişiyi bir buldozer gibi ezip geçmeye çalışmamaktır. O kişiyle önce arkadaş ol ve neden sana engel oluşturduğunu düşün. Kendinle ilgili çok şey öğrenebilirsin ve neden o kişi engel olarak gördüğünü de anlayabilirsin. Diğer insanlarınki kadar, kendi inançlarını da sorgula.

12 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hiçbir şey bugünü verimli bir şekilde geçirmenizin önüne geçemeyecek. Özellikle zihinsel olarak yoğun bir gün olsa da günün sonunda bilgi ve beceri olarak kendinizi geliştirmiş olduğunuzu fark edeceksiniz. Bir süredir boğuştuğunuz sorunlar hakkında ilerleme kaydetmek için oldukça hevesli ve motivesiniz.

12 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Size olan ilgileri oldukça yüksek.

12 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

12 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Her şeyden önce kendinize güvenmeniz gereken bir gün. Yolunda gitmeyen her ne varsa yakın zaman içerisinde düzelmeye başlayacaktır. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasıyla beraber kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz.

12 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki problemlerle mücadele etmek size zor gelse de tutarlı davranışlarla hedeflerinize ulaşmanız mümkün. İşinizdeki arkadaş ilişkilerinden pek memnun olmamanız sizi gereğinden fala geriyor. Yaşadığınız bu keyifsizlik geçici bir durum. Parayla ilgili karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek için gözünüzü dört açmanızda fayda var. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor.

12 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 39' 33"
Ay
Akrep
18° 07' 27"
Merkür
Koç
26° 12' 58"
Venüs
Balık
20° 58' 42"
Mars
Balık
04° 34' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 13"
Satürn
Balık
13° 14' 36"
Uranüs
Boğa
20° 38' 17"
Neptün
Balık
27° 47' 23"
Plüton
Kova
01° 49' 04"
Chiron
Koç
18° 45' 49"
Lilith
Başak
19° 44' 24"
True Node
Koç
15° 35' 41"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>