Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Geçmişe Özlem Artıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Büyüleyici bilgiler ve yeni fikirler bugün karşınıza çıkabilir. Bu, hayal gücünüzü harekete geçirir ve sizi şimdiden zamanınızın ve konsantrasyonunuzun çoğunu alabilen projeleriniz için sizi cesaretlendirir. Ayrıca bugün özellikle seksi görünüyor ve hissediyorsunuz. Sevgilinizle yakın bir buluşma ayarlamak şu an için iyi bir fikir. Bu aynı zamanda yeni kıyafet almak için harika bir gün.

Yeni ve sağlıklı bir yaşam tarzı ile meşgul olabilirsiniz. Fiziksel uygunluğunuza konsantre olabilir ve daha düzenli çalışmaya karar verebilir veya daha sık koşuya gidebilirsiniz. Egzersiz ile kendinizi iç dünyanıza odaklamanın keyfine varacaksınız. Yapabiliyorsanız, doğada zaman geçirmeyi deneyin. Toprak Ana’nın enerjisine uyum sağladığınızda daha sakin ve rahat hissedeceksiniz. Daha iyi bir sağlık için yola çıkın.

Bugün, bütçenizde bazı dengeleri kurmaya çalışabilirsiniz. Maddi geleceğiniz hakkında düşündükçe, para konusu kafanızı kurcalıyor olabilir. Belki de, tasarruf planınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İstediğiniz miktarda bir para birikimiminiz olmayabilir. Şu an daha iyi bir plan yapmak için harika bir zaman. Borsaya bazı yatırımlar yapma konusunda da düşünebilirsiniz.

Sabretmeyi öğrenmek için doğru gündeyiz. İnsanlar inatçı egolarını gösteriyor ve etrafta kuvvetli bir enerji dolaşıyor. Bu da seni çatışmalara ve tartışmalara götürebilir. Sinirini kontrol altında tutmaya çalış. Kavganın stresini kaldırmaya değecek bir şey olmadığı konusunda kendini ikna et. Biraz mesafeli durursan insanların modlarından da etkilenmemiş olursun.Bugün özel bir sosyal etkinlikte yer alabilirsiniz. Bir partiye giden arkadaşlarınıza katılabilir ya da başka bir sosyal geziye davet edilebilirsiniz. Muhtemelen en yeni kıyafetinizi giyip oraya gitmek ve parlamak isteyeceksiniz! Belki de en iyi yüzünüzü takınmak ve diğerlerininin biraz pozitif anlamda dikkatini çekmek isteyeceksiniz. Çekici adaylarla hafiften flört etmenin tadını çıkarın, kara kaplı kitabınıza eklemek üzere birkaç telefon numarası toplayın ve biraz eğlenin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ruhani tarafınızla iletişime geçebilirsiniz. İçinizden meditasyon yapmak, dua etmek ya da metafizik dersi almak gelebilir. Evrenin gizemlerine kendinizi kaptıracaksınız. Sezgili bir Yay burcu olarak, yeni şeyler öğrenmekten zevk alıyorsunuz. Astroloji üzerine okumaktan ve bir doğum haritasının nasıl inceleneceğini öğrenmekten keyif alabilirsiniz. Ya da bir çeşit holistik tedavi eğitimi almak hoşunuza gidebilir. Şifa sanatları için doğuştan gelen bir yeteneğiniz var. Bu yeteneği geliştirmekten korkmayın.

14 Ekim 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Gün içinde finansal konularda, kişisel hedeflerinizle, kişisel ihtiyaçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Özellikle ilişkilerinizde fakat genel olarak yaşamınızda bir destek veya takdir görmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Yapabilecekleriniz ile yaptıklarınızı kıyaslayabilir, daha fazlasını isteyebilirsiniz.

14 Ekim 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürekli yanıldığını düşündüğün duyguların konusunda aslında doğru kararlar verdiğini fark edeceksin. Bu durum, duygusal anlamda güçlenmeni de sağlayacak. Eğer bir evcil hayvanın varsa, onunla yakından ilgilenmek isteyeceksin. Geçmişten gelen bazı konular kafa karışıklığına neden olabilir. Derin düşüncelere dalarken biraz yalnız kalmak isteyebilirsin.

14 Ekim 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz özgürlüğünüzü kısıtlamaya çalışıyor olabilir. Aidiyet duygusunu hissetmediğiniz ve uzun vadeli olmayacağını düşündüğünüz kişiler yüzünden gerginlikler yaşamaktan kaçının. Enerjinizi kendiniz için kullandığınızda çok daha iyi şeyler olacaktır. Hayatınızın başrolünde olduğunuzu unutmayın...

14 Ekim 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli zamanlar sizi bekliyor. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerde kopmalar olabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Gün içinde yeni haberler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için uygun zamanlar var.

14 Ekim 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının ihtiyaçlarını ve kendi arzularınızı tatmin edin. Müzakereler ve satış sunumları olumlu devam edecek. Kişisel istekleriniz hakkında konuşun.

14 Ekim 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendiniz hakkında umduğunuzdan çok daha fazla şey öğreneceksiniz. Bu öğrendiğiniz şeyler çoğunlukla sahip olduğunuz şeylerle birlikte ne kadar mutlu olduğunuz ve daha da mutlu olacağınız ve çevrenizdekiler için yarattığınız mutluluğun ne kadar büyük olduğuyla ilgili olacak. Kendinizi ifade edeceğiniz yaratıcı planlar ve eylemler, derinlerinizde keşfedesiniz kişinin tam bir yansıması olacak.

14 Ekim 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha gerçekçi bir bakış açısına sahip olmak için ileri bir araştırma yapmak, sizi endişelendiren konularda rahatlamanızı sağlayabilir. Olayları olmasını istediğiniz gibi değil de gerçekten olduğu gibi görmek daha doğru planlar yapmanızı sağlayacaktır. Beklenmedik bir şekilde gelen para adeta ilaç gibi hissettirebilir.

14 Ekim 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize gösterdiğiniz ilgiyi en yakınlarınıza göstermiyorsunuz. Aksine onların hatalarını tartışma konusu yapıyor, kırıcı tavırlar içine giriyorsunuz. Bu konuda kendinizi kontrol etmelisiniz.. Mantıkla duygu arasında kalmayın.

14 Ekim 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

14 Ekim 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girdiyseniz, bugünü partneriniz ile birlikte geçirmek isteyeceksiniz. İş yerinizdeki yorucu tempodan dolayı kendinize yeteri kadar zaman ayıramıyorsunuz. Spor yapmaya başlamanızda fayda var.

14 Ekim 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz üzerinizdeki kontrolünüz biraz aşırı. Aşkı belli ölçülerde dağınık yaşamak sizi daha mutlu edebilir. İş ilişkilerinizde hazırlıklı olmadığınız birtakım gelişmeler, ivedi kararlar almanızı gerektirebilir. Hassas olduğunuz bu gün kişisel isteklerinizin mutlaka hayata geçmesi için çok fazla ısrarcı olmamalısınız. Şu günlerde paraya sıkışık olduğunuzdan, ödemesi gelen bir faturanız için yakınlarınızdan borç istemelisiniz. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmak için tuzlu yiyeceklerden uzak durun.

14 Ekim 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 44' 34" R
Ay
Başak
08° 37' 21"
Merkür
Koç
17° 34' 11"
Venüs
Koç
17° 28' 29"
Mars
Balık
21° 14' 41"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 20"
Satürn
Balık
15° 32' 50"
Uranüs
Boğa
21° 43' 56"
Neptün
Balık
28° 33' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
20° 01' 39"
Lilith
Başak
22° 07' 14"
True Node
Koç
15° 36' 32"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>