Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Temponu Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Herhangi bir sosyal etkinliğe davet edildiyseniz, katılmaya özen gösterin. Sosyal çevrenizi genişletmeniz gerekiyor. Bazı yeni insanların yanında olmasından keyif alacaksınız. Öğrenmeyi ve farklı bakış açılarına maruz kalmayı seviyorsunuz. Bir partiye, konsere veya aile toplantısına katılırsanız, bu ilham verici olabilir.

Karmaşık problemleri analiz ederken size yol gösteren gezegensel enerji sebebiyle, konsantrasyon gücünüz bugün yüksek. Bir bilgisayar programcısı iseniz, bu, sistem genelindeki sorunların giderilmesi ve bazı şeyleri iyileştirmenin net yolunu görmek için iyi bir gün. Çok sayıda iniş ve çıkışı olan kişisel bir ilişki üzerine düşünüyorsanız, aniden bunun iyileştirilebileceği bir yol göreceksiniz. Vizyonunuz bugün geniş ve global çözümler bulma yeteneğiniz de geliştirilmiş.

İsim burcunuzdaki bu ay çevrimi sizin için ilginç şeyler söylüyor. Hayatınızda size büyük memnuniyet veren şeyleri size sunmakta ısrarlı. Eğlenmeye çok fazla zaman harcadığınız söylenemez. Aksine, kendiniz geliştirmek için süregelen çabanızın içinde kaybolup eğlenceden titizlikle kaçıyorsunuz. İnsanlara karşı faydalı oldukça, onlar da size aynı şekilde cevap veriyor. Bu sizin için maddi anlamda bile ilginç bir olanak.

Konuşurken nabza göre şerbet versen iyi edersin. Kelimelerinin karşındakini nasıl etkileyebileceğini düşünmen önemli. Normale göre, yanlış kelimeler seçmen daha olası – özellikle de birine pek de kendine güvenmediğin bir konuda açıklama yaparken. Yapılan eylem yerine direkt kişiyi hedef alan eleştirel yorumlardan da kaçınmalısın.Bugün ruhani tarafınızla iletişime geçebilirsiniz. İçinizden meditasyon yapmak, dua etmek ya da metafizik dersi almak gelebilir. Evrenin gizemlerine kendinizi kaptıracaksınız. Sezgili bir Yay burcu olarak, yeni şeyler öğrenmekten zevk alıyorsunuz. Astroloji üzerine okumaktan ve bir doğum haritasının nasıl inceleneceğini öğrenmekten keyif alabilirsiniz. Ya da bir çeşit holistik tedavi eğitimi almak hoşunuza gidebilir. Şifa sanatları için doğuştan gelen bir yeteneğiniz var. Bu yeteneği geliştirmekten korkmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkes gerçek bir star olduğunuzu düşünüyor! Sadece siz kendinizi böyle hissetmiyorsunuz. Son zamanlar size neler oldu? Kendinize güveninizi mi yitirdiniz, bunun için bir şeyler yapıyor musunuz? Hayatınızda daha fazla başarı hissine mi ihtiyacınız var? Tüm bunlar mümkün fakat gelişim için almanız gereken riskleri alacak mısınız?

13 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Gün içinde finansal konularda, kişisel hedeflerinizle, kişisel ihtiyaçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Özellikle ilişkilerinizde fakat genel olarak yaşamınızda bir destek veya takdir görmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Yapabilecekleriniz ile yaptıklarınızı kıyaslayabilir, daha fazlasını isteyebilirsiniz.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun tempon yorgunluğunun artmasına neden oluyor. Kendini dinlendirecek, daha aktif bir şekilde çalışmanı sağlayacak yolların arayışına girişeceksin. Çocuk sahibi bir Yay burcuysan, çocuklarının daha iyi nasıl eğitim alabileceği konusunda araştırmalar yapabilirsin. İş yerinde karşına çıkabilecek problemlere karşı güven ve sadakati ilke edinmeye özen gösteriyorsun. Olaylara karşı hızlı çözüm üretmen işini kolaylaştıracak.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal kişiliğiniz iletişim trafiğinizi yoğunlaştırabilir. Derin bağlar kurmayacağınız, yüzeysel iletişimlerle günü telefon başında geçirebilirsiniz. Bu yoğun halinize uyum sağlayabilecek kafa dengi arkadaşlarınızla bir arada olma fikrini değerlendirmeyi es geçmeyin. İletişiminizi zenginleştirmek, hayatınızı zenginleştirecektir.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlişkinizde sabırlı olmanızda fayda var. Ufak anlaşmazlıkları büyütmeyin, akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Akışta kalın.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevecenliğinizin açığa çıkması ile beraber hem dostlarınız artabilir hem de eski dostlarınızla etkileşimler sıklaşabilir.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evinizle ilgili maddi konulara kafa yorabilirsiniz. Belki biraz ekstra nakit akışı sağlamak için ikinci bir ev ipotek etmeyi ya da ilk evinizi satın almayı düşüneceksiniz. Ev hayatıyla ya da fiziksel çevrenizle ilgili konular aklınızda olacak. Ömrünüzü sönük ve kasvetli bir ortamda tüketmeyin!

13 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi fiziksel ve ruhsal olarak yorgun hissetmeniz anlaşılır, fakat hak ettiğiniz takdirin dile getirildiğini görmenin size bir süre daha devam etme enerjisi vereceği kesin. Hayalini kurduğunuz büyük bir harcama, daha keyfi ve masraflı olduğu gerekçesiyle öncelikler listenizde aşağılara inebilir.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki kişilerin size yaklaşımları son derece gerçekçi ve kavrayıcı olacak. Onların güçlü destekleri, bazı fırsatları da birlikte getirecek. İlginç fikirlerinizle, yaratıcılığına en çok başvurulan bir kişi oluyorsunuz.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda karşınıza çıkabilecek tüm yönlendirmelerden olumlu anlamda yarar sağlayabileceksiniz. Genel olarak istediklerinize ulaşma şansınız da var. Attığınız her adımın karşılığını alabileceğiniz bir gün. Var olan olumsuzlukların da son bulmasıyla beraber her şey istediğiniz gibi olmaya başlayabilir.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel konularda öne çıkmak ve dikkat çekmek için uygun bir gün. Partnerinize karşı istekleriniz konusunda açık davranmalı ve açıklayıcı olmalısınız. Ortaklık türü ilişkilerde birtakım engelleriniz var. Bunların üzerine gitmeniz için, önümüzdeki günler doğru zamanlama olabilir. Çekindiğiniz duygusal engellenmeler sizi sandığınız kadar etkilemeyecek. Maddi konularla ilgili önemli konuşmalar ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Rahat bir uyku için yatağa girmeden önce günlük stresten arının.

13 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 08' 46" R
Ay
Akrep
27° 45' 28"
Merkür
Koç
15° 59' 11"
Venüs
Koç
25° 34' 28"
Mars
Balık
26° 19' 38"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 01"
Satürn
Balık
16° 10' 38"
Uranüs
Boğa
22° 05' 50"
Neptün
Balık
28° 46' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 29"
Lilith
Başak
22° 50' 58"
True Node
Koç
15° 33' 59"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>