Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Dikkatler Üzerinde Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün arkadaşlarınıza mektup yazıp e-posta göndermeye karar verebilirsiniz. Açık ve net yollarla iletişim kurma isteğinde olacaksınız. Yazmayı seviyorsunuz bu yüzden dostça notlar yazabilirsiniz. Ya da hızlı bir e-mail güncellemesi yapmanın tadını çıkarabilirsiniz. Düşüncelerin, anıların ve haberlerin havada uçuştuğu bir günün tadını çıkarın. Kişisel tarzınızı hissetmenize izin verin. Yazarken bir tatmin ve tamamlanma duygusu hissedeceksiniz.

Bazı yeni teknolojilerle ilgilenebilirsiniz. Belki bazı yeni bilgisayar uygulamalarıyla çalışıyorsunuz ve nasıl çalıştıklarını seviyorsunuz. Yeni bir programlama dili öğrenebilir veya grafik tasarım becerileri kapabilirsiniz. Teknolojik araçlara derinden dalmaktan korkmayın. HTML veya Java dilini nasıl yazacağınızı öğrenirken kendinizi harika hissedeceksiniz. Veya kişisel bir Web sayfası oluşturmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Bugün bir meydan okuma günü. Kendinizi sorgulamada tam bir profesyonelsiniz, öyle ki başardığınız şeylere sert bir bakış atarken yeterliliğinizi gözlemleyeceksiniz. Son 10 yılda gerçekten şahsi bir benlik yaratmanızı sağlayan şey ne? Kendinizden şüphelendiğiniz için basiretinizin bağlandığı ve bir şeyi takip ettiğiniz oldu mu? Hiç sürekli olarak "neredeyse hazır" hissetiniz mi? Hala "kusursuz" olan projelere atlamaya cesaret ettiniz mi? Bugünün soruları bunlar. Bol şans!

Son dönemlerde yaşadığın keyifsizlik son bulacak. Kara bulutlar dağılıyor ve güneş yükseliyor olacak. Birden bire dans etme ya da şarkı söyleme moduna gireceksin. Bunları gerçekten yaparsan da kendini zavallı hissetme elbette. İyi hissetmek bulaşıcıdır ve dolayısıyla çevrendekiler de bundan payını alacak! Günün güzel enerjisini sonuna kadar kullan.Evini düzene sokmakla ilgilenebileceğin bir gün. Her ne kadar evcil bir insan olmasan da, birden yaşam alanını değiştirmeye karar vereceksin. Bazı mobilyaları ve objeleri tekrar düzenleyebilir veya temizlik yapabilirsin. Halılarını ve döşemelerini de değiştirmen olası. İçgüdülerini izle, evin daha güzel olursa kendini de daha ilhamla dolu hissedeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özel bir sosyal etkinlikte yer alabilirsiniz. Bir partiye giden arkadaşlarınıza katılabilir ya da başka bir sosyal geziye davet edilebilirsiniz. Muhtemelen en yeni kıyafetinizi giyip oraya gitmek ve parlamak isteyeceksiniz! Belki de en iyi yüzünüzü takınmak ve diğerlerininin biraz pozitif anlamda dikkatini çekmek isteyeceksiniz. Çekici adaylarla hafiften flört etmenin tadını çıkarın, kara kaplı kitabınıza eklemek üzere birkaç telefon numarası toplayın ve biraz eğlenin!

15 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içindeveya özel hayatınızdaki bir iletişim krizini çözmeniz gerekebilir. Bir karışıklığa kafa yorabilir, bu sebeple dalgınlık ve dikkatsizlikler yaşayabilirsiniz. Yaratacılığınızın arttığı bir gün.

15 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatını kolaylaştırmak adına yeni fikirler üreteceksin. Pratik yönün ile çevrendeki kişilerin dikkatini de çekeceksin. Haftanın son mesai gününde hukuksal konularla ilgili haberler alabilirsin. Eğer kronik rahatsızlığın varsa, rutin sağlık kontrollerini ihmal etmemelisin. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, partnerin ile bir sonraki adıma hazır olduğunu hissedebilirsin.

15 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güven sorunu yaşıyorsanız suçu kendinizde arama durumunu abartmamaya dikkat edin. Bir hatanız varsa ve bunu fark ettiyseniz hayıflanmak yerine özgüveninizi korumalısınız. Enerjinizi hatalarınızı düzeltmek için kullanmanız çok daha faydalı olacaktır.

15 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularda yeni gelişmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluk meydana gelebilir. Yanlış anlaşılmadan kaynaklı sorunları fazla büyütmemenizde fayda var. Kardeşlerinizle görüşebilirsiniz. Akşam saatlerinde kararsız kaldığınız durumlar olabilir.

15 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza dair bitirmek istediklerinizi tamamlamak için uygun bir gündesiniz. Yarım kalan işlerinizi bitirebilir ya da ciddi kararlar alabilirsiniz.

15 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün stresinizi atmaya ve sorunlarınızı unutmaya çalışın. Evden çıkmak en iyi şey olacak ve bu zihnini temizlemenize yardımcı olacak. Bugün sakin kalmaya ve zen tutumunu benimsemeye çalışın.

15 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizden bahsederken sadece size tavsiye verebilecek konumdakilerle görüşmek zorunda değilsiniz, sizin durumunuzda sadece duyulmak ve bir şeyleri dile getirmek de oldukça iyileştirici olacaktır. Günü mutfaktan güzel kokular dağılırken veya bir sanat projesine gömülüyken sonlandırabilirsiniz.

15 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddesel konularda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Düşündüğünüz olumsuz düşünceler yüzünden kafanız karışıyor. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Kelimelerinizi kullanırken, dikkatli olmalısınız..

15 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

15 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dışarıya karşı daha pozitif hissedeceksiniz ancak iç dünyanızda durumlar biraz daha farklı olabilir. Davranışlarınız konusunda biraz daha temkinli olmanız gerekiyor. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atarken biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Koşullar sürkeli olarak değişim gösteriyor olsa da bir şekilde ayak uydurmanız gerekiyor.

15 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmeyin. Partnerinizin zaman zaman kapris olarak gördüğünüz tavırlarını anlamaya çalışabilirsiniz. Her şeye rağmen ilişkiyi ayakta tutma çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. İşinizi yolunda gitmeyen şeyler var. Talihi fazla zorlamakla hiçbir şey elde edemezsiniz, biraz sabredeceksiniz ve emeklerinizin karşılığını alacağınıza güvenin. Son gülen iyi güler! Uzun zamandır beklediğiniz ve ödemeleri geciken paraların size dönüşleriyle keyif keyfiniz yerine gelecek.

15 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 43' 19" R
Ay
Aslan
01° 35' 26"
Merkür
Koç
19° 24' 22"
Venüs
Koç
13° 39' 43"
Mars
Balık
18° 50' 57"
Jüpiter
Boğa
20° 43' 08"
Satürn
Balık
15° 14' 14"
Uranüs
Boğa
21° 33' 52"
Neptün
Balık
28° 27' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
19° 50' 46"
Lilith
Başak
21° 46' 40"
True Node
Koç
15° 33' 42"
Son Güncelleme : 16/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>