Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Motivasyonun Artıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanın yapacağı bir sürpriz gününün beklediğinden daha iyi geçmesini sağlayabilir. Onun yardımı sayesinde günün yoruculuğundan ve sıkıcılığından uzaklaşmak seni sevindirecek.

Bugünarkadaşlarınızla sosyal bir aktivite yaşayabilirsiniz. İşin çoğunu siz yapıyorsunuz, ama sessiz sedasız çalıştığınız için kimileri bu emeğinizi görmezden geliyor. Yine de taktir edeniniz çok denilebilir.

İş ortamında çok farklı insanlarla çalışmak zorunda kalabilirsin. Deneyimin sayesinde bu durumu atlatmak mümkün olacak. İşini profesyonelce yapıp önüne bakmak sana avantaj sağlayacak.

Sağlığınla ilgili daha çok önlem almaktan çekinmemelisin. Uzmanlarla olan görüşmelerini aksatmamak için daha dikkatli olmakta yarar var. Onların tavsiyelerine kulak vermek kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmek en büyük önceliğin olabilir. Onlarla daha çok zaman geçirmek için planlarını dahi erteleyebilirsin. Yanında olmasından zevk aldığın arkadaşlarınla güzel bir gün geçirmek sana iyi gelecek.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatın temposu son zamanlarda çok arttı ve yakın zamanda da azalmak üzere değil. Tempoya dayanabilir misin? Tabi ki yapabilirsin. Yay, meydan okuma ve riskten beslenen bir burçtur ve bugün her ikisinden de payınızı alacaksınız.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinle ilgili konularda pratikliğinle sorunları çözmekte bugün çok başarılı olacaksın. İşlerinin iyi gitmesi motivasyonu arttırırken, yakınlarını biraz ihmal ettiğinin farkında olmalısın. Özellikle aynı şehirde yaşadığın kardeşine ya da kardeş kadar yakın gördüğün kuzenine zaman ayırmaman bir anda aile sorunu haline gelebilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize kurduğunuz ve sonuçlarından memnun kaldığınız durumları devam ettirmelisiniz. Bugün hem fiziksel hem de çalışma koşulları açısından şanslı etkiler altındasınız. Bunu doğru değerlendirerek eksikleriniz ilgilenmek ilerleyen günlerde daha hızlı yol ve sonuç almanızı sağlayacaktır.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konularla ilgilenme isteğiniz artabilir. Farklı şeyler keşfetme isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde detaylandırdığınız işlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Yabancılardan ve yurt dışından gelen kısmetler söz konusu olabilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize güvenmeyi öğrenin duygusal çalkantılar sizi yorgun düşürebilir. Eleştirel bakışınızı değiştirmenizde yerinde olacak. Aşk bazen fedakarlık isteyebilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun vade için planladığınız şeylerden tamamlanmış olanlardan bazıları sizi bugün biraz durduracak ve bir sonraki hedef üzerine düşünmenizi sağlayacak. Öncekinden daha hırslı davranmaktan çekinmeyin, çünkü siz, sizi daha kendinden emin ve güçlü yapan ruhsal bir güce sahipsiniz. Hakettiğiniz şekilde kendinize inanmanızı sağlayan bu inanç size dağları aşma azmi bahşediyor. Önümüzdeki bir kaç ay boyunca bu dağları aşarsanız şaşırmayın ve aşacak başka engeller bulun!

19 Ekim 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Korku, ilişkilerinizden zevk almanızı engelliyor olabilir. Şimdi endişeleriniz her zamankinden daha fazla olabilir. Belki de kalbinizi korumak için kendinizi izole etmeye çalışıyorsunuz ama bu sizi aşktan da ayırmamalı. Biriyle size bahsetmedikleri bir sorununuz olduğu konusunda endişelenmek aranıza bir duvar koyabilir, ayrıca endişeniz tamamen kafanızda olabilir. Herhangi bir olumsuzluğu gidermenin en iyi yolu bunu konuşmaktır.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi düşüncelerinizden taviz vermek gibi bir niyetiniz yok. Bugün, bilinçaltınız oldukça yoğun ve zamana ihtiyacınız var. Görüşeceğiniz kişilerin farklı yönlerini değerlendirme konusunda oldukça beceri sahibisiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk, çocuk, hobi konularında yaralarınız şifalanabilir. Ayrıca partnerle de beraber harekete geçebilir, aranızdaki dengeyi sağlayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız çok artabilir. Akşam saatlerinde otoritelerle iletişimde zorlanabilirsiniz. Fikir, inanç çatışmaları yaşanabilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk duygusundan başka yönlere doğru uzaklaştınız. Düşüncelerinizdeki bazen sergilediğiniz kararlılık, tutuculuk gibi algılanıyor. Eleştiriye açık olmanız, bazı zaaflarınızı size gösterebilir. İşinizde size rakip olan biriyle eşit silahlarla mücadele etmektesiniz. Sebat eden ve iyi niyetten güç alan kazanacaktır. Hislerden çok mantığın sesini dinleyerek, mücadele edin. Para konusunda talihli ve şanslı olduğunuz bir gün. Sağlığınız konusunda vurdum duymaz davranışlarınız, hastalığa yakalanmanıza sebep olabilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 50' 24" R
Ay
Yengeç
25° 49' 43" R
Merkür
Koç
26° 55' 08"
Venüs
Boğa
16° 47' 13"
Mars
Koç
09° 34' 09"
Jüpiter
Boğa
26° 58' 07"
Satürn
Balık
17° 36' 40"
Uranüs
Boğa
23° 05' 17"
Neptün
Balık
29° 15' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 44"
Chiron
Koç
21° 21' 27"
Lilith
Başak
24° 45' 34"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 13/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>