Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Planlısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 90%
Sağlık 100%

Bir sanatçı olmak gerçekten hoşunuza gidiyor. Sanat ve müzik gibi evrensel dilleri kullanarak başkalarıyla iletişim kurmayı seviyorsunuz. Peki sizi tam olarak ne durduruyor? Bugün bunu düşünmek için bir fırsatınız olacak. Belki de hazır olmadığınızı veya gerçekten ihtiyacınız olan bir yeteneğiniz olmadığını düşünüyorsunuz. Bundan kaçınmaya çalışmayın, içinizdeki sanatçıyı serbest bırakın!

Bugün kendirinizi ortaya koyduğunuz iyi bir gün olabilir. Özgüveniniz ve mizah anlayışınız gerçekten ilgi çekebilir. İster birisini romantik olarak etkilemeye çalışın ister kişisel ya da profesyonel amaçlar için network oluşturmaya çalışın, bugün sizin şanslı gününüz. Dünyaya damganızı vurmak için daha çok ilham aldığınızı hissedeceksiniz.

Ailenizden biri uzakta mı? Eviniz bir süreliğine yalnız kalabilir. Giden kişiyi özleyeceksiniz fakat size kendi projelerinize odaklanmayı sağlayan (bazen de uyumanızı) bu yalnızlıkğı ve sessizliği de seveceksiniz. Bu gece göreceğiniz rüyalar, sizeve maddi konulardaki sorunlara çözüm bulmanızı sağlayabilir. Gördüklerinizi her sabah not edin. Daha sonra hatırlamak isteyeceksiniz!

Harekete geçmek için yoğun bir ihtiyaç hissedeceksin. Neredeyse herkes sessiz aktiviteleri tercih etmekte: kitaplar, sanat ve hatta öylece oturmak... Fakat aktif olunmadığı takdirde sağlık da zayıflar. Temiz hava, egzersiz ve güneş ışığı sağlık için elzemdir. Bugün, kalkıp bir şeyler yapma isteğiyle dolduğunda kendine karşı koyma! Dışarı çık ve bu isteğinin keyfini çıkar...İnsanların bugün yolunuza çıkmaması akıllıca olur; zira kendinizi ağzına kadar ateşli kömürlerle doldurulmuş bir lokomotif gibi hissediyor olmanız muhtemel. Büyük ihtimalle izlediğiniz yol konusunda son derece kararlı olacaksınız ve hiçkimse sizi yolunuzdan çeviremeyecek. İnsanlar dikkatli bir şekilde bakarsa, kulaklarınızdan çıkan buharı bile görebilirler...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün teraziyi dengede tutmak pek kolay birolmayabilir fakat başkası yapabiliyorsa siz neden yapamayasınız? Diğer insanlardan gelen güçlü fikirlerin sizi zorladığını fark edebilirsiniz. Cephaneniz dolu ve bu zorluklara göğüs germeyi kabul ederseniz bir şeyler öğrenebilirsiniz. Ayrıca ateşli bir tartışmanın da içine düşebilirsiniz. Kendinize inanın.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün özel hayatınızda ve kurduğunuz ilişkilerde yeni bir yol önünüzde olabilir veya önünüze gelebilir. Mevcut ilişkilerde bir seçim ve karar zamanı oluşacak. Bazıları ise kadersel karşılaşma, tanışma yaşayabilir. İlişkiler daha çok gerçek duygu ve değer üzerinden ilerleyebilir.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde iletişimde dağınıklık yaşanabilir; arkadaşlık ilişkilerinde bazı yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Hafta sonu dostlarınla beraber doğa yürüyüşü, kamp gibi aktiviteler için araştırma yapabilirsin. Sen kimseye ihtiyaç duymasan da çevrendeki insanların sana ihtiyacı olduğuna tanık olabilirsin. Aşırı egzersizden kaçın!

19 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuza iyi gelecek tanışma ile gelecek planları yapmak isteyeceğiniz günlere doğru adım atacağınız harika zamanlar geçiriyor olabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Her şeyi yıkıp yeniden inşa etmek için planlarınızı harekete geçireceğiniz bir gün olabilir. Başarabilirsiniz kendinize güvenin.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve sosyal konular için yeni nedenler bulabilirsiniz. Hedeflerinize daha pozitif bakabileceğiniz, kendinize güvenebileceğiniz bir gündesiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde dostlarınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Desteğinize ihtiyaç duyan birileri olacaktır. Finansal anlamda yapmanız gereken şeyler nedeniyle tıkanıklıklarınız olabilir.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla bir araya gelip düşünce ve fikirlerinizi paylaşmaktan keyif alabilirsiniz. Sosyal yönden hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Her paylaşım kanalından sesinizi duyurup aktif olabilirsiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün büyük tepkiler vermeyin. Birine cevap vermeden önce kendinize düşünmek için bolca zaman verin. Diğer herkesin sizi beklemesi gerekecek.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün büyük bölümünde Terazi burcunda seyahat etmeye devam edecek.Sosyalleşmekten keyif alacağınız, arkadaşlık ilişkilerinizin önem kazandığı bir gün olacaktır. Ay'ın Mars ile karşıtlığı sosyal hayatınızda gerginliklere sebep olabilir. Spor kazalarına karşı dikkatli olmalısınız.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize karşı çok sadık ve dürüstsünüz. Bugün bazı maddi kayıplar yaşayabilirsiniz, fakat canınızı sıkmayın. Aile bireyleriniz ile birlikte yaşıyorsanız, çok keyifli ve heyecanlı bir gün geçireceksiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda meydana gelen uyumlu gelişmeler sizi çok sevindirecek. Tanışacağınız zarif ve hoş bir insanın etkisi altında kalarak yeni maceralara atılabilirsiniz. İşinizde sözle takdir ediliyorsunuz, ama parasal karşılığından memnun değilsiniz. İdeal bir ortaklık yapmanız şartıyla yeni atılacağınızkonum ve statü olarak durumunuzu değiştirebilir. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor. Günün yorgunluğunu spor yaparak atın.

19 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 43' 17" R
Ay
Başak
26° 56' 43"
Merkür
Boğa
03° 11' 07"
Venüs
Boğa
23° 00' 55"
Mars
Koç
13° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 48"
Satürn
Balık
17° 57' 50"
Uranüs
Boğa
23° 22' 54"
Neptün
Balık
29° 23' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 60"
Lilith
Başak
25° 19' 15"
True Node
Koç
14° 55' 28"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>