Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Güncel Hayatına Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün çok yalnız mı hissediyorsunuz? Verecek çok fazla sevgisi olan tutkulu bir insansınız fakat şu anda,bunun için etrafınızda kimse olmayabilir. Ya bekarsanız ya da sevgiliniz sizden uzakta. O zaman bir tavsiye: alışverişe çıkın ve kendinizi güzelce şımartın. Sonra harika bir akşam yemeği için bir arkadaşınızla dışarı çıkın.

Bugün en iyi halinizde değilsiniz. İş yerinde, önemli toplantılar planlama veya projelere başlama zamanı değil. İş arkadaşlarınızı motive etmeye çalışırken tüm enerjinizi kaybedebilirsiniz. Öte yandan, eğer profesyonel hayatınızın yeniden düşünülmesi gereken bazı yönleri varsa, bunu yapmak için mükemmel bir zaman ...

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

İnsanların ruh dengelerinin değişimi konusunda pek sabırlı değilsin ve onlardan kendilerini kontrol etmesini bekliyorsun. Bugün anlayışlılık güçlerin çevrendeki birinin stresli durumunu sana açmasıyla test edilecek. Kendini onların yerine koy. Fark etmen gereken en önemli şey duyguların önemi. Duygusal dışavurumun iyileştirici gücüne karşı daha açık ol.Ne kadar yoğun ve olaylı bir aydı! Olanları yazsanız roman çıkar! Aslına bakılırsa bugün, yaptıklarınızın etkilerini değerlendirmeye başlamak için iyi bir gün. Yeterince cesur davranmadığınıza kanaat getirebilirsiniz, ancak duruma tarafsız bir biçimde bakabilmeniz için henüz çok erken. Verimliliğiniz hakkında yargıya varmadan önce kendinize biraz zaman tanıyın...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canlı ve muhteşem rüyalar dün gece uykunuza dadanmış olabilir; muhtemelen uyandığınızda onların gerçek olmaması karşısında hayal kırıklığı yaşadınız. Bu rüyaların size vermek istedikleri bir mesaj var, bu yüzden onları not alıp kenarı kaldırmalı ve daha sonra analiz etmelisiniz. Psişik güçleriniz ve yaratıcı yetenekleriniz bugünbaşında olacak. Bir süredir aklınızın bir köşesinde olan bir çeşit sanatsal projeye girişmenizin tam zamanı. Gününüzün keyfini çıkarın.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamalar ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Bir sıkışıklık veya zorluktan ani bir şansla sıyrılabilirsiniz. Fırsatlara açık olma zamanı.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatının sorunlarını susturmuş olman sana içsel bir huzur veriyor. Artık güncel hayatın gerçeklerine odaklanabilirsin. Kendi işinin sahibi olan bir Yay burcuysan, çalışanların için bir organizasyon düzenleme düşüncesi içerisinde olacaksın. Çalışanlarının emeklerinin karşılığını veriyorsun. Olumsuz aksilikleri aklından çıkarmayacaksın.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi ödüllendiriyorsunuz. Yeni bir spor salonuna yazılarak sağlıklı bir yaşam için ilk adımı atabilirsiniz. Ertelediğiniz ne varsa hepsini sırayla yerine getirerek hayatınıza yeni bir düzen ve yeni bir soluk getirebilirsiniz.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hassasiyetiniz olan konularda endişe duyabilirsiniz. Bu konulara daha sezgisel yaklaşabilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Yenilenmek istediğiniz bir sürece girebilirsiniz. Parasal olaylarınıza yön kazandırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla emek harcayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde daha akıcı koşullar söz konusu.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duyduğunuz hemen her şeyi başkalarına söylememeye özen gösterin. Bugünlerde asılsız haberler kulağınıza gelebilir. Gergin bir gün olabilir.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

19 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkesten ilgi görüyorsunuz. Yakında düşmanlarınızı da fark edeceksiniz. Sizi kışkırtmaya çalışacaklar. Bu insanlarla başa çıkarken dikkatli olun. Çok fazla direnç göstermek yerine gerekli durumlarda geri çekilin! 

19 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aceleci tavırlarınız yüzünden  zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda sizi fark etmelerini beklemeden öne atılacaksınız. Başlattığınız tüm çalışmaları inatla,  ve kararlı şekilde sürdüreceksiniz. 

19 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte çok mutlu olacağınız bir döneme girdiniz. Kariyeriniz ile ilgili karşınıza harika fırsatlar çıkıyor ve en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorsunuz. İyi şansın farkında olmak bir hediyedir.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize hayallerinizi süsleyen planlarınızdan ve ilişkinizle ilgili beklentilerinizden söz etmenin zamanı geldi. Sevgilinizin olumlu ve sıcak yaklaşımı ile desteğini alacak ve heyecan duyacaksınız. İşinizle ilgili gerçekleşmemiş arzularınız, içinizde bir boşluk yaratıyor; yalnızlık duygusu ağır basıyor. Bunu diğer başarılarınızla telafi edin. Yeteneklerinizi herkese gösterin. Ek bir işten dolayı bol kazanç elde edebilirsiniz. Kontrollü olmaya çalışırken kendi üzerinizde baskı uygulamayın, sağlığınız etkilenebilir.

19 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 13' 32"
Ay
Kova
20° 56' 15"
Merkür
Koç
17° 42' 58"
Venüs
Boğa
03° 17' 05"
Mars
Koç
01° 09' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 25"
Satürn
Balık
16° 44' 14"
Uranüs
Boğa
22° 27' 12"
Neptün
Balık
28° 57' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 47"
Lilith
Başak
23° 32' 36"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>