Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Pozitif Enerji Seni Etkisi Altına Alıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 30%
Sağlık 20%

Sıra dışı bir şekilde tutkulu bir ruh halinde olabilirsiniz. Yay 'ın büyüleyici bakışları kadar güçlü bir şey yok. Hoşunuza giden birinin dikkat çekebilirsiniz. Kendinizi bir oyun peşine takılmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak, avınızı kovalarken, bu kişiyi doğru nedenlerle takip ettiğinizden emin olun. Zararsız bir flörtün tadını çıkarmak isteyebilirsiniz fakat gerçekten istemediğiniz birinin duygularıyla oynamak için başka bir şey!

Herkesten daha iyi biliyorsunuz ki, iyi birplanı hataları ve aksaklıkları her şey tamamen altüst olmadan ortaya çıkarabilir. Bugün, profesyonel yaşamınızdaki bir proje için kaynak yetersizliği ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bununla birlikte, hedeflerinizi duruma uyum sağlamak için değiştirme fikri sadece sizin doğanızda yok. Bugünü, problemleri faza taviz vermeden çözmek adına, stratejik düşünmek için kullanın.

Bugün biraz para kazanabileceğiniz bir gün olabilir. Bu para bir çok çeşitli yerden gelebilir: Devlet Dairesi, bir hesaplama hatasından dolayı size geri ödeme yapabilir veya maaşınızda beklenmedik bir artış olabilir. Bu paranın nasıl geleceğine dair olasılıklar sayısız. Bu paranın gelişini, hayatınızın her alanında doğru yolda olduğunuz şeklinde yorumlayabilirsiniz.

İçindeki savaşçı bugün kendini gösterecek. Kılıcın oldukça keskin ve bunu dikkatlice kullandığına emin olmalısın. Ölümcül zehir harika bir yardım unsuru da olabilir; büyük bir engel de; tamamen nasıl kullandığına bağlı. Bu enerjiyi istediğin şeylerin peşinden gitmek için kullanmalısın. Ama seni hedefine götüren yolda birkaç köprü yakmamaya dikkat et.Hilelere aldanmıyorsunuz. İnsanların açık ve dürüst olmasını bekliyor, ima peşinde koşmuyorsunuz. Çevrenizden biri şu sıralar son derece dürüst olabilir. Muhtemelen size zarar vermek istemiyor ama davranışları sizi kırabilir. Peşin hükümlü olmamaya gayret edin. Size doğru gelmeyen her şeyi gündeme getirip açık bir iletişimin ilişkiniz için ne kadar önemli olduğunu vurgulayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yelkenlerinizi dolduracak şiddetli bir rüzgar olacak, bu yüzden rotanızı uzun mesafeli bir yolculuk için egzotik bir yere belirlemekten çekinmeyin. İşler an itibariyla sizin için çarpıcı bir noktaya ulaşıyor; zira hayatınızın bazı önemli kısımlarının büyük bir dönemece giriyor olduğunu fark edebilirsiniz. Değişimin büyümek için gerekli bir şey olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Hayatınızın belli alanlarında gerilim meydana gelirse de onunla mücadele etmeyin. Tamamen farklı bir yön almayı deneyin.

2 Nisan 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yoğun bir gün geçirebilir, kendinizi bitmek bilmeyen toplantıların içinde bulabilirsiniz. Bir şeyleri yetiştirmek için aceleci davranmayın her seferinde tek bir işe odaklanmaya çalışın. Her işi bugüne yetiştirmek gibi bir his içine girmeyin. Takıldığınız noktalarda çevrenizdekilerin görüşlerini alın.

2 Nisan 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal olarak hareketli geçecek bir güne uyanıyorsun. Yakın bir arkadaşının sorunlarına pratik çözümler ile yaklaşabilirsin. Pozitif enerji seni etkisi altına alıyor. Espritüel yanın ortaya çıkabilir. Yeni insanlar ile tanışabilirsin. Yıllardır hayalini kurduğunuz yurtdışı seyahatleri için somut girişimlerde bulunabilirisin. Çevren tarafından kaçış yolu olarak görülebilirsin.

2 Nisan 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyeleri ile aranızda var olan çekişmelere artık son noktayı koyma zamanı geldi. Finansal konularda beklediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

2 Nisan 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı para durumlarıyla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde sonuçlanmasını beklediğiniz işleriniz, ilerlemeyebilir, sakin olmakta fayda var. Ufak tefek banka işleriyle ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Yatırımlarınızı ve parasal konularınız hakkında düşünsel olarak kararlar alacağınız zamanlar olabilir. Kriz yaratan durumlardan uzak kalmakta fayda var.

2 Nisan 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kararsız hissedebilirsiniz akabinde bu sizde korku olarak tezahür edebilir. Bu tezahürden kurtulmanın yolu ise olanı kabul etmek ve ilahi sisteme güvenmektir.

2 Nisan 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için maddi konularda son derece büyük bir şans görünmekte. Krediler, miras, nafaka, burs, ortak gelirler ve yeni anlaşmalar konusunda güçlü ve iyicil etkiler almaktasınız. İletişim konusunda beklemediğiniz şanslarınız olabileceği gibi, yakın çevrenizin desteği ile sorunlarınıza muazzam çözüm yolları bulabileceğiniz bir gündesiniz.

2 Nisan 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşler almış başını gidiyor ve siz yapmanız gerekenlerin altında eziliyorsunuz. Odaklanmaya devam edin ve işleri olabilecek en kısa sürede teslim edin.

2 Nisan 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün genelinde Yengeç burcundaki seyahatine devam edecek. Sabah saatlerinde finansal konularda temkinli hareket etmelisiniz.Ay'ın sert açıları eşinizle finansal konularda gerginlikler yaşayabileceğinizi anlatıyor. Korkularınız ve hayatınızdaki krizli durumlar bugün daha ön planda olabilir.

2 Nisan 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

2 Nisan 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Endişe duymayın, çok seviliyorsunuz. Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu siz de fark ediyorsunuz. Bu konuda sizi uyarabilir, hazırlık olmanızda yarar var. Birikmiş işlerinizi halledebileceğiniz bir gün. Gözünüzde büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor. Böbreklerinizle ilgili bir problem hissedebilirsiniz, ihmal etmek problemi büyütebilir. Bir uzmana danışmanızda fayda var.

2 Nisan 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün kendini maddi manevi güvende hissedemeyebilir; özellikle harcamalarını kontrol altına alamadığından dolayı endişe duyabilirsin. Akşama doğru iletişiminde kısıtlanmalar yaşanabilir, öfkeni sosyal medya da yansıtabilirsin. Hayata bakış açını esnetmen ve gereksiz inatlaşmalara girmemen senin için daha iyi olacaktır.

2 Nisan 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 32' 27" R
Ay
Koç
25° 29' 34" R
Merkür
Koç
20° 37' 48"
Venüs
Boğa
08° 46' 03"
Mars
Koç
04° 34' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 03"
Satürn
Balık
17° 06' 33"
Uranüs
Boğa
22° 42' 35"
Neptün
Balık
29° 05' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 33"
Lilith
Başak
24° 02' 13"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>