Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz adına sorun yaşamaktan vazgeçmelisiniz. Onu kendi problemlerinizle bunalttığınızı düşünüyorsunuz, ama o size yakın olmaktan son derece mutlu. Bugün bunu bir kez daha dile getirebilir.

Bugün çalışmanızın parasal karşılığıyla ilgili olumlu sinyaller alabilirsiniz. Hiç yakınmadan çalıştığınız için, bazıları sizin ne kadar çokyaptığınızın farkına varamıyor olabilir. Ama becerikliliğinizi gören ve takdir edenler de var.

Maddi zorlukları aşmak üzeresiniz, para durumuzda hızlı bir değişiklik olabilir. Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, ama bazılarını erteleyebilirsiniz.

Gece yarısından sonra kendinizi denetlemenizde yarar olacak. Alkolün yan etkilerine karşı kontrolü elde tutmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece hareketli, bir o kadar da huzurlu bir gün sizi bekliyor. Bugün, zamanı durdurmak isteyeceğiniz saatler olabilir. Geçirdiğiniz zor günlerinizde arkadaş canlılığınızın sonuçlarını aldınız. Bu dostluklar size bugünlerde mutlu sürprizler yaşatabilir. Ummadığınız bir kişiden göreceğiniz tuhaf bir davranış, kafanızı biraz karıştırabilir. Buna dikkat etmelisiniz.

20 Aralık 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 00:58 Ay-Merkür olumlu görünümü, parasal konularda işinizin durumuna göre hem şartlarınızı hem taleplerinizi gözden geçirerek mantıklı bir şekilde düşünmenizde size rehberlik eder. Saat 03:41 Ay-Pluto görünüm etkisinde, tutkularımız öylesine güçlüdür ki, hiç kimse ve hiçbir neden sizi aşktan uzaklaştıramaz. Zorlasa da, kendisine tutsak etse de, aşkın peşinden koşmak gerektiğini düşünürsünüz. Saat 10:19 Ay-Satürn görünümü, olayları gereğinden fazla endişeli hatta bazen sanki her şey üstümüze geliyormuş gibi hissetmemize neden olabilir. Etrafımızda olan bitene bilinçli bir şekilde bakmakta, sakin yaklaşmakta zorlanırız. Her şeyin ardında yatan bir başka neden ararız. Bu bakış açısı, bu görünümün doğasında vardır. Ancak bizim de durumları ele alırken bilinçli düşünmeye çalışmamız gerekiyor. Gün boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Günün ışıkları yüreğinizi aydınlatsın. Her şey gönlünüzce olsun.

20 Aralık 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde aniden dahil olabileceğin sorunların üstesinden kolaylıkla gelebilirsin. Fakat senin için kolay bir gün olmayabilir.

20 Aralık 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta boyunca, geçmiş projeleri yeniden hayata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. İş arama süreciniz devam ediyorsa, eski tanıdıklar ya da eski müşteriler ile yeniden iletişim kurabilirsiniz. Öte yandan Merkür'ün malum etkileri sizin için de geçerli olacak. Hatalar, yanlış anlamalar, alınganlıklar ya da teknik aksaklıklar artabilir.

20 Aralık 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı işlerinizi ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Değişim içinde olacağınız zamanlar var. Yöneticilerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Gün içinde duygusal yönden kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.

20 Aralık 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fırtınalı geçen birkaç gün sizi bir hayli yordu. Hemen dinlenmeye başlamalısınız. Bacak ağrısından şikayet ediyordunuz. Bunu ciddiye alıp doktora görünmelisiniz.

20 Aralık 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

20 Aralık 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi istekleriniz ve toplumun beklentileri arasında kalabilirsiniz. Ailevi konulardaki sıkıntılarınızı gözünüzde fazla büyütmeyin.

20 Aralık 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki araştırmalar yapabileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz. Sorumluluklar yüzünden uzaklaştığınız bir zevk kaynağı hobinizi tekrar işler hale getirebilirsiniz. Ancak her türlü elektronik para transferine dikkat etmelisiniz.Çünkü bugünden itibaren Merkür gerilemesi üç hafta boyunca sizin maddi ve manevi değer alanınızda meydana gelecek. Elektronik fon ve para transferlerinde azami dikkati göstermeniz ve yaptığınız işlemin sağlamasını da almanız gerekebilir. Manevi ilişkilerinizde yanlış anlamalar meydana gelebilir.

20 Aralık 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

20 Aralık 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 45' 30" R
Ay
Başak
08° 48' 40"
Merkür
Koç
17° 33' 43"
Venüs
Koç
17° 29' 40"
Mars
Balık
21° 15' 25"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 33"
Satürn
Balık
15° 32' 56"
Uranüs
Boğa
21° 43' 59"
Neptün
Balık
28° 33' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
20° 01' 42"
Lilith
Başak
22° 07' 21"
True Node
Koç
15° 36' 33"
Son Güncelleme : 19/04/2024 11:03

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>