Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı, öncelikle kendiniz için yaşamayı denemeli, bunu bencillik gibi görmemelisiniz. İlişkide özveriyi biraz abartarak kullanıma sokuyorsunuz. Bu tarz, heyecanı yeterince yaşayamamanıza neden olabiliyor.

Kafanızdaki birtakım soruları açığa çıkarmanız yararlı olacaktır. Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız, sizikonusunda daha kararlı görmek istiyor. Hedeflerinizin ön hazırlığında daha niyetli görünmeniz beklenebilir.

Yakın bir zamanda sevineceğiniz bir para haberiniz olabilir. Biraz daha idareli olmayı, kenara bir şeyler koymayı becerebilmelisiniz. Yapay bazı sorumluluklarınız sizi zorluyor.

Bazı dostluklarınıza eleştirel gözle yeniden bakmanız, bu ilişkilere yarar getirebilir. Arkadaş ilişkilerinizdeki bağlılık, bazı zaafları gözden kaçırmanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda sürprizlere yer yok. Olası hüzünlerinizden de, sevinçlerinizden de her zaman haberlisiniz. Şu günlerde kendinize haksızlık etmeye ya da haksızlığa uğramaya açık görünüyorsunuz. Çünkü bir zamandır, duygusallığınız ön planda. Sisteme, kurallara karşı duyarlılığınız, hamleci yanınızı bazen frenleyebiliyor. Yakında hazırlıklı olduğunuz bazı konularda ciddi sevinçleriniz olabilir.

18 Aralık 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 03:57 Ay-Uranüs olumlu etkisiyle, Pazar gününü karşılıyoruz. Bu enerji size her meseleye hakim olmanızı, yenilikçi düşünmenizi sağlar. Bir sorun olsa dahi, hani kafanızı kurcalayan, -Hayat devam ediyor ve gün gelir yaralar sarılır diyerek umutlu ve kendinize güvenli bir şekilde düşünebilirsiniz. Saat 15:26 Ay-Güneş görünümü, her birimizi farklı bir alanda parlaması için teşvik ediyor. Yay kişisi için, bilgi dünyanın en ucunda bile olsa oraya varma arzusu yoğundur. İster mistik bir alanda eğitici olsun isterse yüksek okulda öğrenci hiç fark etmez. Yay insanı dağılmadıkça her şeyin üstesinden gelebilir. İşte bu görünüm, belli bir konu üzerinde başarılı çalışmalarda bulunmanız, kendinizi ifade etmeniz için sizi teşvik edicidir. Saat 19:55-20:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İletişim, ulaşım, haberleşme, yakın çevrenizle alakalı konular öne çıkıyor. Bütçenizi aşmayan alışverişlerde bulunabilirsiniz. Saat 20:52 Ay-Başak burcu geçişinde, kendi içimizde huzuru sağlamak için neler yapabiliriz. Gereksiz endişelerden uzak durup, hayatla bağımızı güçlü tutmalıyız. Evimiz, ailemizle ilgili konularda düzenlemelerde bulunabiliriz. Ailemize yardımcı olabiliriz. Analiz ve gözlem gücümüzün yüksek olduğu bugün, neye ihtiyacımız var, neler eksik bunları gözden geçirerek elde etmeye çalışabiliriz. Huzura erişebileceğimiz bir gün geçirmemiz dileğimle,

18 Aralık 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Normalde yapmaya pek cesaret edemeyeceğin cesur bir adım atabilirsin. Arkadaşların sana bu konuda ön ayak olabilir.

18 Aralık 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinize ilişkin gelişmeler karşısında köklü değişiklikler yapmamalısınız. Güncel bilgilere ulaşmalısınız. Bir süre kafanızı dinlemek size iyi gelebilir.Günün Atmosferi:MERKÜR YARIN GERİ HAREKETE GEÇİYOR!

18 Aralık 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün severek yaptığınız bir konuya odaklanmak ve kendinizi geliştirmek için çok şey yapabilirsiniz. Bu arada evle de ilgilenmek gerekebilir.

18 Aralık 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar arifesindesiniz. Sizler sürekli bir şeyleri kurgulayan ve hesaplamaya çalışan kimselersiniz ancak bu aralar vereceğiniz kararlar fazlasıyla ciddi olabilir.

18 Aralık 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanızhayatınız olurken, son derece yaratıcı ve üretici bir zamanda bulunmaktasınız. Çalışmalarınıza beğeni kazanabilir, yenibağlantıları geliştirebilir ve finansal durumunuzda iyileşme yaratacak teklifler alabilirsiniz.

18 Aralık 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bulunacağınız yabancı ortamlarda oldukça dikkat çekebilirsiniz. Bu sıralar kendinizi fazla sosyal hissetmemeniz, insanlarla derin temasınızı zorlaştırıyor.

18 Aralık 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolculuklar her şekilde bu pazar hayatınıza dahil olmalıdır. Hafta sonu kaçamağı yapmak için de istekli ve heveslisiniz. Günübirlik bu arzunuzu gerçekleştirebilirsiniz.Majör bir eğitime başlamak, inanç sistemleriyle ilgili eğitim vermek için çok elverişli enerjilere sahipsiniz. Fikirlerinizi yaymak ve etrafınızdaki kişileri eğitmek anlamında cömert olabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi ve manevi olarak kendinizi gelişkin ve güçlü hissediyorsunuz. Ancak maddi ve manevi olarak insanlara baskı yapmak ve fikirlerini baskı yoluyla aşılama durumu olasıdır.

18 Aralık 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

18 Aralık 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 21' 25"
Ay
Akrep
14° 22' 50"
Merkür
Koç
26° 03' 30"
Venüs
Balık
20° 36' 02"
Mars
Balık
04° 20' 08"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 21"
Satürn
Balık
13° 12' 30"
Uranüs
Boğa
20° 37' 26"
Neptün
Balık
27° 46' 42"
Plüton
Kova
01° 48' 46"
Chiron
Koç
18° 44' 45"
Lilith
Başak
19° 42' 22"
True Node
Koç
15° 35' 28"
Son Güncelleme : 28/03/2024 16:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>