Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz adına sorun yaşamaktan vazgeçmelisiniz. Onu kendi problemlerinizle bunalttığınızı düşünüyorsunuz, ama o size yakın olmaktan son derece mutlu. Bugün bunu bir kez daha dile getirebilir.

Bugün çalışmanızın parasal karşılığıyla ilgili olumlu sinyaller alabilirsiniz. Hiç yakınmadan çalıştığınız için, bazıları sizin ne kadar çokyaptığınızın farkına varamıyor olabilir. Ama becerikliliğinizi gören ve takdir edenler de var.

Maddi zorlukları aşmak üzeresiniz, para durumuzda hızlı bir değişiklik olabilir. Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, ama bazılarını erteleyebilirsiniz.

Gece yarısından sonra kendinizi denetlemenizde yarar olacak. Alkolün yan etkilerine karşı kontrolü elde tutmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece hareketli, bir o kadar da huzurlu bir gün sizi bekliyor. Bugün, zamanı durdurmak isteyeceğiniz saatler olabilir. Geçirdiğiniz zor günlerinizde arkadaş canlılığınızın sonuçlarını aldınız. Bu dostluklar size bugünlerde mutlu sürprizler yaşatabilir. Ummadığınız bir kişiden göreceğiniz tuhaf bir davranış, kafanızı biraz karıştırabilir. Buna dikkat etmelisiniz.

20 Aralık 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 20 Aralık 2017-17 Aralık 2020 tarihleri arasında Satürn-Oğlak burcunda seyrini sürdürecek. Kazanç sağlayıcı işleri, yatırım, güvencemizle alakalı konuları ciddiyetle ele alacağımız bir dönemdeyiz. Dikkatli, hesaplı şekilde ve bütçemizi iyi organize ederek geleceğimizi garanti altına alabiliriz. Bu süreçte para kazanmak pek kolay değildir. Çabalarız, emek sarfederiz, alın teri dökeriz. Eğer biz, fazla para harcayan, hesabımızı bilmeyen bir kişiysek, Satürn bu dönemde bizi eğitir, yola getirir, tutumlu olmayı öğretir. Kimi zaman, biz de Satürn derslerinden bunalıp daha da fazla para harcamaya veya sıkıntılarımızı dışa karşı belli etmemeye çalışarak varlıklı göstermeye çalışırız. Fakat bu dürüst bir yaklaşım olmadığı için, bedelini yalnızlıkla ağır öderiz. Onun için, önce kendinize dürüst olmalısınız. Gelir-gider muhasebenizi düzgün yapmalısınız. Bu dönem kimi Yaylarda aşırı tutumluluğa yol açabilir. Öncelikli ihtiyaçlarınıza bile para ayırmaktan kaçınırsınız. Tabii ki bu, var yemez haline benzer ki yanlış bir tutumdur. Kısaca ne bonkör ne cimri davranmalısınız. Şükür duygusu önemlidir. Kazandığınız her kuruşun kıymetini bilin. Ancak paranız var diye kendinizi yükseklerde görmeyin, paranız yoksa aciz biriymişsiniz gibi düşünmeyin. Sonuçta madde bir şekilde kazanılır ama insan kendini kaybederse tekrar kazanması kolay değildir. Bu süreç çalışmak, para kazanmak konusunda tembel davranan, başkalarına bağımlı yaşayanlar için ders vericidir. Hayat bir şekilde sorumluluk almanız, ekmeğinizi kazanmanız için sizi zorlar. Yardım edenler uzaklaşır, elinize geçen azalır. Bu durumda kendinizi şöyle bir toparlama mecburiyeti oluşur. Potansiyel olarak sizde var olan ancak hiç kullanmadığınız bir yeteneğinizi fark edersiniz. Tüm gücünüzle çalışırsınız ve para kazanırsınız. Satürn dersleriyle ödülleriyle muazzam bir gezegendir. Önemli olan sizin aldığınız ders ve edindiğiniz tecrübenin unutulmayacak oluşudur. Bu önemli geçişin hayatlarımıza en olumlu şekilde kazanımlar getirmesi dileğimle,

20 Aralık 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürekli kuruntulu halinin ve insanlara karşı olan güvensizliğinin sosyal yaşantını etkilediğini fark edebilirsin.

20 Aralık 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumlu ve istekli olduğunuz bir dönemdesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan, parti ve toplantılara katılmaktan büyük keyif alabilirsiniz. Yeni çevrelere girebilir ve ilginç kişilerle tanışmaktan keyif alabilirsiniz. Ayrıca, yeni tanışacağınız kişilerin faydasını görebilirsiniz.

20 Aralık 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Beklemediğiniz harcamalar gündeme gelebilir. Göz önünde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Finansal konularda değişim içinde olabilirsiniz. Hızlı kararlar almamaya çalışın. Aşk hayatınızda bilemediğiniz nedenlerden dolayı krize sokacak durumlar yaşanabilir.

20 Aralık 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Satürn burcunuzdan çıkarken size getirdiği olgunluğu, tecrübeyi artık değerlendirmeye hazırsınız. Bundan sonraki iki buçuk yıllık süreçte sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirme yönünde sınav ve uğraş içinde olurken, kendi değerinizi yeniden inşa edebilirsiniz.

20 Aralık 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

20 Aralık 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkilerinizde değişik heyecanlar sizi canlandırabilir. Ortak adımlara daha fazla önem vereceksiniz. Aile hayatınız keyifli olacak.

20 Aralık 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda seyahat eden Ay sizin kişisel kazançlarınıza olumlu bir açılım yansıtacak.İş başarılarınızla gurur duyacağınız bir gün sizi bekliyor. Kurumsal bağlantılarınızdan olumlu sonuçlar elde edersiniz. Uzun soluklu projelere imza atmak size rahat bir nefes aldırtacaktır. Serinkanlı, planlı ve gerçekçi olmayı gerektiren işlere ve konulara yönelebilirsiniz.

20 Aralık 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

20 Aralık 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 25' 47" R
Ay
Akrep
18° 34' 14" R
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
24° 40' 02"
Mars
Balık
25° 45' 31"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 48"
Satürn
Balık
16° 06' 31"
Uranüs
Boğa
22° 03' 21"
Neptün
Balık
28° 44' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 57"
Lilith
Başak
22° 46' 04"
True Node
Koç
15° 35' 60"
Son Güncelleme : 25/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>