Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kariyerine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün büyük işleri bitirmek zor ve zihniniz çok fazla yöne odaklanmış olabilir. Bir ilişkiyi düşünebilir, kısa bir yolculuğa çıkmaya karar verebilir ve finansal durumunuz üzerine kafa yorabilirsiniz! Çok karmaşık bir şey yapmamaya, rahatlamaya ve gevşemeye çalışın. Sevgilinizle samimi sohbetlerin tadını çıkarın ve birlikte biraz zaman geçirin.

İş yerinizdeki yanlış anlaşılmaları gidermek için iyi bir gün. İlerici, pozitif bir zihin çerçevesi içinde olacaksınız. Bu tutum, meslektaşlarınızla veya müşterilerinizle yaşadığınız tüm problemler üzerinde çalışmanıza yardımcı olacaktır. Çok duygusallaşmadan durumlara nesnel olarak bakabileceksiniz. Problem çözme yeteneğiniz bugün daha da artacaktır. Şu anda aklınıza gelen fikirlere güvenin!

Çevrenizdekilerin bugün kafası karışık olabilir bu yüzden bilgi aktarırken açık olma konusunda çok insaflı davranmak isteyeceksiniz. Buna tüm sözsel etkileşimler, elektronik veya yazılı uyarılar dahil. Her seferinde, söylediğiniz şeyde açık olmaya çalışın. İnsanlardan söylediğiniz şeyi tekrar etmelerini isteyin ki herhangi bir yanlış anlaşılma veya zaman israfı olmasın.

Birisiyle yoğun ve derin bir tartışmaya girebilirsin. Günün enerjisi tutkularını ve adalet anlayışını hareketlendirecek. Eğer birisinin acı çekmesi seni etkiliyorsa; bu konuda konuşmaya karar verebilirsin. Gazetede ilgini çeken bir şeyle karşılaşmış olabilirsin. Ya da haberlerde duyduğun bir şey seni derinden etkilemiş olabilir. İnsanları biraz çalkalayacak fikirlerini açıklamak için güzel bir zaman.Bu dönem hayatınıza bir takım yeniliklerin gelecek bir dönem olabilir, her ne kadar son moda şeyler hakkında deliren bir insan olmasanız da. Geçiçi şeylere karşı çok fazla hevesiniz olmayabilir ama hayatınızdaki modern şeylerin eski alışkanlıklarınıza dayandığını reddedemezsiniz. Bu yüzden sizi gerçekten harekete geçirecek olan şeylerin ne olduğuna bir göz atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız veya tanıdıklarınızın hareketleri kafa karıştırıcı olabilir. Başkalarının sizin hakkınızda düşündüğü şeyler sizin için önemli bu yüzden dışarı çıkıp neler olup bittiğini sormaktan çekinebilirsiniz. Korkmayın. Tüm işaretlerin gösterdiği şey şu: İnsanların verdiği mesajları yanlış algılıyorsunuz ve onlar her şeyin yolunda olduğunu düşünüyor. Şu an bu konuda rahat hissetmiyorsanız, yarına kadar bekleyin. O zamana kadar her şey sizin için daha net olacak.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güne hızlı başlayabilir ve gündüz saatlerinde işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Enerjiniz yükseliyor ve motivasyonunuz artıyor. Aşk ilişkilerinden yana iletişim krizleri çözülebilir, duygusal paylaşımlar ön planda olabilir.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinle ilgili gelişmeler bugün öne çıkıyor. Eğer çalıştığı işte mutsuz olan bir Yay burcuysan,değişikliği gündeme gelebilir. Merkür Retro’su sona erdi. Maddi konularda uzun süredir beklediğin haber bugün bir telefon ile sana ulaşabilir. Sağlıklı yaşam için beslenme alışkanlarını yeniden gözden geçirmek isteyebilirsin. Yoğun hayatına ayak uydurabilecek bir diyet programı hazırlıyorsun.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tutkularınızla mantığınız arasında kalabilirsiniz. Kendinize bir seçim alanı yaratma düşüncesi içinde olmanız sizi çalıştığınız ortamı ve şartları iyileştirmeye ve orada yükselerek bir seçim yapma şansı elde etmeye izin verecektir. Biraz daha gayretli olmalı,hayatınızda fazla alınganlık ve duygusallık yapmadan çalışmalısınız. Biraz kendinizle vakit geçirmek size iyi gelecektir.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerde kendinizi daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Aşk ve ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Keyif aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Kadınlarla ilgili konular dikkat çekebilir. Bazı konularda risk almaya yakın olabilirsiniz. Sevdiklerinize hediyeler alabilirsiniz. Harcamalarda aşırıya kaçmamaya özen gösterin.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda bireysel çalışma stiline önem verseniz de toplulukla uyum içerisinde ilerliyor olabilmeniz siziyerinizin sevilen bir üyesi haline getiriyor.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeniden doğuş ya da reenkarnasyon gibi yenilikçi teröpatik yöntemler hakkında düşünüyor musunuz? Eğer düşünüyorsanız bugün bunlardan biriyle ilgili bir deneyim yaşamanın tam zamanı. Bilinciniz ve bilinçaltınız arasındaki çizgi çok ince ve hafiftir. Bu sayede geçmiş travmalarınızla daha kolay yüzleşip onlardan kurtulursunuz. Böylece, yolunuzdaki engelleri de temizlemiş olursunuz. Gözyaşlarına bile boğulabilirsiniz. Dişinizi sıkın. Bu, olumlu bir gelişme.

20 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniliğe, değişikliğe sizi daha ileriye götürecek bir şeye ihtiyacınız var. Güvenli olduğunu düşünerek aynı yerde kalmanız sizi gittikçe daha mutsuz biri yapar. Duygularınızı bastırmak yerine onlara güvenli bir ortam hazırlamaya çalışın. Maddi konular biraz kafa karıştırıcı ve umut kırıcı olsa da bir yolunu bulacaksınız.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayların arkasında farklı nedenler ararken, bulunduğunuz noktadan çok uzaklaşıyorsunuz. Duygusal takıntılarınız sizi zorlamanın ötesinde yanlış kararlar almanıza neden oluyor. Bazı görüşmeleriniz olumlu sonuç verecek.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizde bulunan insanların sizin hakkınızda ne söylediklerine çok fazla takılı kalabilirsiniz. Duygularınızın sizi yönetebileceği bir sürece giriyorsunuz. Kararlarınız konusunda daha keskin adımlar atmaya çalışmalısınız. Geri adım atmayacaksınız ancak bunun için biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini de unutmayın. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz insanın, sizden sakladığı bazı sorunları var. Bu sorunlar maddi veya ailesiyle ilgili olabilir. Onunla bu konuyu gündeme getirmek için konuşmanız gerekli. İş yaşamınızda iddialı sayılabilecek beklentileriniz var. Temponuz ve verimli çalışmanız, bu beklentilerinizin kısa bir süre sonra gerçekleşmesine yardımcı olacak. Para konularındaki mutsuzluğunuz, veriminizi etkileyebilir. Yemek için yaşayanlardansınız. Fakat unutmayın ileride bu kilolar başınıza dert olur.

20 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 31' 07" R
Ay
Aslan
29° 52' 46"
Merkür
Boğa
00° 13' 08"
Venüs
Boğa
20° 12' 11"
Mars
Koç
11° 41' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 25"
Satürn
Balık
17° 48' 32"
Uranüs
Boğa
23° 14' 57"
Neptün
Balık
29° 20' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 03"
Lilith
Başak
25° 04' 03"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:18

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>