Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sağlığına Özen Gösteriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2020, Pazar

Aşk 10%
Para 90%
Sağlık 20%

Sabırlı olmaya çalışmanız gerekebilir. Dört gözle bir yanıt bekliyor olabilirsiniz. Bütün zamanını sizinle geçirecek yeni bir sevgili isityorsunuz ya da yoğun bir arkadaşınızın dikkatini çekiyorsunuz. Bu insanlar sizi umursuyor olabilir ama kendi kaygıları var. Bugün istediğinizi alamazsanız çok üzülmeyin. Bunun yerine, zamanınızı verimli kullanın.

Bugün gelişmelere açık bir ruh halinde olabilirsiniz. Yeni etkinliklere katılmaya ya da yeni arkadaşlar edinmeye hazır olabilirsiniz. Bugün rutininizin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Genelde geç saatlere dek çalışıyor ve eve yorgun argın gidiyorsanız, işten erken çıkmayı deneyin. Yakın arkadaşlarınızla bir akşam yemeği organize edin ve keyfiniz yerine gelsin. Hayata karşı daha sakin ve daha yumuşak bir yaklaşımı benimsemelisiniz.

Yakın gelecekte gelirinizin artacağı yönündeki bir söz bugün size özellikle iyimser hissettirebilir. Kazancınızı arttırma konusunda bir fırsat yakalayabilirsiniz veya borç verdiğiniz bir kişi sonunda paranızı ödeyebilir. Kaynağı neyse ne, peki bu parayı nasıl değerlendireceksiniz? Biraz çılgınlaşıp büyük bir parti vermeyi düşünebilirsiniz, aynı zamanda bazı sağlam yatırımlar da yapmak isteyebilirsiniz. Bunları bir düşünün!

Spiritüel yaşamına konsantre olabilirsin. Uzun süredir bir ibadethaneye gitmemiş olabilirsin. İbadet topluluğunun yarattığı topluluk enerjisi hoşuna gidebilir. Bir inanç kurumuyla bir bağın yoksa, meditasyona yönelebilirsin. Zihnini gereksiz şeylerden temizlemek isteyebilir; kendini pozitif enerjilere açabilirsin.Bazen insanlar size hayata karşı maskülen bir yaklaşımınız olduğunu söyleyebilir ki bu da savaşçı doğanızdan kaynaklanıyor. Fakat bugün savaş alanında öncü olmaktan yorulduğunuzu göreceksiniz. #burç adı# burçlarında öğreneceğiniz çok şey var. Size, durumların değişkenliğini duygusal olarak dahil olmaksızın kabul etmek gerektiğini öğretebilirler. Bir istisna yapıp rahatlayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların bugün yolunuza çıkmaması akıllıca olur; zira kendinizi ağzına kadar ateşli kömürlerle doldurulmuş bir lokomotif gibi hissediyor olmanız muhtemel. Büyük ihtimalle izlediğiniz yol konusunda son derece kararlı olacaksınız ve hiçkimse sizi yolunuzdan çeviremeyecek. İnsanlar dikkatli bir şekilde bakarsa, kulaklarınızdan çıkan buharı bile görebilirler...

20 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklenmedik şans ve şanssızlıklar daha sık karşınıza gelebilir. Önünüze gelen fırsatları yakalamaya & değerlendirmeye çalışmalı; yaşama inaç ve şükür ile yaklaşmalısınız. Kalpten geçirdiğiniz bir dilek beklenmedik şekilde önünüze gelebilir.

20 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendekilerin yaşadığı kararsızlıklar ve fikir değişimleri seni kendi yaşamınla ilgili daha sert düşünmeye itebilir. Sağlığınla ilgili konularda daha özenli davranman gerektiğini düşünebilirsin. Evli bir Yay burcuysan, eşinle inatlaşacağın bir durum söz konusu olabilir. Kim haklı yarışına girmen kaybetmene neden olabilir, aman dikkat!

20 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli ilişkiniz ortaya çıkabilir. Çevreniz neden gizli tutmak istediğiniz konusunda sizleri eleştiriyor olabilir. Bu konuda açıklama yapmaya gerek duymayabilirsiniz. Geçmişte tamamlamadığınız işler yeniden önünüze gelebilir. Yarım kalanları tamamlamak sizleri bütünleştirecektir.

20 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda kafanızda pek çok düşünce kararsız kalmanıza yol açabilir. Aynı zamanda gizli durumlar, konularla da ilgilenebilirsiniz.

20 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda yaşadığınız bir takım problemleri güler yüzünüzle ve emeğinizle daha kolay aşabileceğinizi görebilirsiniz.

20 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

20 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbinizi dinleyin ve herkesin bahsettiği o önemli konu hakkında gerçekten neye inandığınızı belirleyin. Bu öylece göz ardı edebileceğiniz şeylerden biri değil, bu yüzden bir tavır almanız şart.

20 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün büyük bölümünde Terazi burcunda seyahat etmeye devam edecek.Sosyalleşmekten keyif alacağınız, arkadaşlık ilişkilerinizin önem kazandığı bir gün olacaktır. Ay'ın Mars ile karşıtlığı sosyal hayatınızda gerginliklere sebep olabilir. Spor kazalarına karşı dikkatli olmalısınız.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

20 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize karşı çok sadık ve dürüstsünüz. Bugün bazı maddi kayıplar yaşayabilirsiniz, fakat canınızı sıkmayın. Aile bireyleriniz ile birlikte yaşıyorsanız, çok keyifli ve heyecanlı bir gün geçireceksiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal biri olmanıza rağmen, aşk yaşamında farklı bir kişilik sergiliyor, tutuk davranıyorsunuz. Gönül meselelerinde yalnızlığınızı bitirmeniz gerekiyor. Uzun zamandır hazırlıklarını yaptığınız bir değişiklik, gerçeğe dönüştüğünde sizi biraz ürkütebilir, cesur olmanızda yarar var. Yakındailişkilerinizde müthiş sevinçler yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan ödemeler, harcama gerektiren durumlar ortaya çıkabilir, dikkatli olun. Günlük gerilim tansiyonunuzu çıkarabilir.

20 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 43' 17" R
Ay
Başak
26° 56' 43"
Merkür
Boğa
03° 11' 07"
Venüs
Boğa
23° 00' 55"
Mars
Koç
13° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 48"
Satürn
Balık
17° 57' 50"
Uranüs
Boğa
23° 22' 54"
Neptün
Balık
29° 23' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 60"
Lilith
Başak
25° 19' 15"
True Node
Koç
14° 55' 28"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>