Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sabırlı Bir İnsansın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2021, Salı

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 80%

Tutkularınız çok güçlü olabilir. Biriyle romantik bir şekilde ilgileniyorsanız, bu kişiyi daha açık bir şekilde takip etmeye karar verebilirsiniz. Bu kişiyi bir yerlere davet etme cesaretine sahip olacaksınız. Bir süredir bir ilişki içerisindeyseniz, bu ilişkiye yeni tatlar eklemeye karar verebilirsiniz. Sevgilinize özel bir hediye alın ya da samimi bir restoranda romantik bir yemeği yiyin.

Bu an, evet deme anı. Kaderinize evet diyin. Biraz hayal kırıklığına uğramışsınız çünkü işler istediğiniz gibi ilerlemiyor. Ama şimdi tüm fırsatlar ayağınıza geliyor ve kendinizi işleri yoluna koyarken bulacaksınız. Gelin, gelin. Sadece korkuyorsunuz, hepsi bu. Fakat korkunuzun sizi ele geçirmesine izin vermek yerine, o enerjiyi işinize yarayacak bir avantaja dönüştürün.

Bahçe işleri bugün size yaratıcı bir alan sağlayabilir. İş, kariyer ve/veya para açısından son zamanlarda başınıza gelen bir şey hakkında başarılı olabilirsiniz. Kesinlikle ilerleme sizinle olacak, ve bunu dört gözle bekliyorsunuz. Sosyal etkinlikler ve grup aktiviteleri sayesinde sizinle aynı fikirleri paylaşan insanlarla iletişimde olacabilirsiniz. Rahatlayın ve günün tadını çıkarın!

Göksel enerjiler, seni özellikle spor veya mesleki alanda bir eğitim almaya yöneltebilir. Mesleki alanda bulunduğun konumun değerini sorgula. Uzmanlığınla insanları ikna edebiliyor musun? İyi bir öğretmen olmak için daha fazlasını bilmen gerektiğini düşünme. Doğrusu, profesör de öğretirken öğrenir.Başarıya hızlı trenle gidiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Başarının farklı ölçütleri olduğunu da unutmayın. Bugün, duygusal başarınız üzerine düşünmek, kendi hislerinizin hayatınızın denklemine ne kadar uyumlu olduğunu tartmak son derece önemli. Yolcusu olmanız gereken trenin, yolcusu olduğunuz trene tam dik açıyla seyrettiğini fark edebilirsiniz. Bir sonraki durakta inip başka bir hatta geçmekten korkmayın. İstayon şefine nasıl gideceğinizi sorun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne kadar yoğun ve olaylı bir aydı! Olanları yazsanız roman çıkar! Aslına bakılırsa bugün, yaptıklarınızın etkilerini değerlendirmeye başlamak için iyi bir gün. Yeterince cesur davranmadığınıza kanaat getirebilirsiniz, ancak duruma tarafsız bir biçimde bakabilmeniz için henüz çok erken. Verimliliğiniz hakkında yargıya varmadan önce kendinize biraz zaman tanıyın...

20 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve eğitim hayatınızda şans sizden yana olacak. İş görüşmeleri yapmak,başvurularında bulunmak, ileriye yönelik adımlarınızla ilgili ilk hareketi başlatmak adına destekleyici bir gün. Sağlıkla ilgili iyileşmeler olabilir.

20 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlara tahammül seviyen oldukça yüksek. Fakat kendi çizgilerinin de geçilmemesi gerektiğini belli ediyorsun. Arkadaşların arasında sevilen birisin. Arkadaşlarınla birlikte katılmak istediğin etkinlikler olabilir. Rutin sağlık kontrollerini yaptırmak isteyeceksin.

20 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda duygusal etkileşimlerin etkisinde olmanız harekete geçmenizi engelleyebilir. Özel hayatınızı işinize yansıtmanız performansınızı düşürecektir. Düşüncelerinizi ve bunların hayatınızı nasıl etkilediğini fark etmeniz sorunu çözmenizde önemli bir adım olabilir.

20 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için uygun bir gündesiniz. Eğlenceli yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizle görüşmek size iyi gelecektir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün yaşadığınız olaylarla ilgili çok daha rahat bir şekilde bütünü görebilirsiniz.

20 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirmeye yönelik atacağınız her türlü adımın hızlı sonuçlarla karşılaşabilir daha büyük adımları tasarlayabilir ya da atabilirsiniz.

20 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, yeteneklerinize yönelebilir ve sahip olduğunuz değerlere daha fazla odaklanabilirsiniz. Akşamüstünden itibaren etkili olan Ay Merkür karesi ile gece yarısına dek çocuklarınız ve aşk hayatınızda iletişim problemleri, fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Sevginizi daha fazla göstermeye çalışmanız gereken bir günde bulunuyorsunuz.

20 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve kariyer söz konusu olduğunda gün sakin geçecek. Daha önce karşılaştığınız telaşlı programdan sonrayerinde olaysız bir günle karşılaşacaksınız ve bu sizin için hoş bir mola olacaktır. Yaptığınız işi gerçekten takdir etmek ve zevk almak için zamanı ayırın.

20 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Bu dönem özellikle düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek istiyorsanız, gerekli enerjiyi toplamalı ve birlikte çalıştığınız kişilerden yardım almalısınız. 

20 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

ZATEN tüm ay boyunca olumlu özellikleri ağır basmış olan etkiler, bu hafta içerisinde de farklı bir karakter taşımayacaklar, baskıcı şartlardan daha çok, genişlemeyi teşvik eden durumları doğuracaklardır. Haftanın hemen başında, maddi gelirlerinizi artıracak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu fırsatlar, eskiye oranla çok daha belirgin olacaklar ve değerlendirmenizi kolaylaştıracaklardır. Ekstra kazanç kapıları açılabilir. Hafta ortasından itibaren ise çevrenizi kollarsanız, önümüzdeki ayı maddi açıdan rahat geçirmenizi sağlayacak karakterdeki maddi nitelikli şansları da değerlendirmeyi başarabilirsiniz. Geri ödeme koşulları son derece uygun bir banka kredisi, birçok açıdan işinize yarayabilir.

20 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı nedenlerden dolayı partneriniz ile olan ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz. İş hayatınızdaki başarınızı arttırabilmek için çok çalışıyorsunuz ve çabalıyorsunuz. Bugün stresinizi azaltmak için yoga yapmayı deneyebilirsiniz.

20 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin beklentilerine yanıt vermekte zorlanıyorsunuz. Aslında fazla bir şey istemiyor. Bugün ufak bir tartışma yaşamanız mümkün. İşinizde çalışkan ve becerikli oluşunuz size bazı imtiyazlar sunuyor. Bugün bazı küçük gerginlikler olabilir, ancak soğukkanlı tutumlarınızla bunları aşabilirsiniz. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz! Açık havada vakit geçirmek dinlenmenize ve kendinizi zinde hissetmenize fazlasıyla yardımcı olacak

20 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 09"
Ay
Kova
25° 56' 27"
Merkür
Koç
17° 54' 03"
Venüs
Boğa
03° 43' 15"
Mars
Koç
01° 25' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 24"
Satürn
Balık
16° 46' 03"
Uranüs
Boğa
22° 28' 25"
Neptün
Balık
28° 58' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 58"
Lilith
Başak
23° 34' 58"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>