Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizdekiler sizin birbirinizle olan yakınlığınızı konuşuyorlar. Yeni bir ilişkide yaşanabilecek bütün hoşlukları yaşıyorsunuz. O her zaman yeniliklere ve sürprizlere açık birisi. Siz de tam ona uygunsunuz

Bugünarkadaşlarınızla sosyal bir aktivite yaşayabilirsiniz. İşin çoğunu siz yapıyorsunuz, ama sessiz sedasız çalıştığınız için kimileri bu emeğinizi görmezden geliyor. Yine de taktir edeniniz çok denilebilir.

İhtiyacınız olan bir alet için bir türlü para ayıramıyorsunuz. Ama bu ihtiyacınızı, bir yakınınızın size hediye etme ihtimali var. Kazancınızdan memnunsunuz, ama bir o kadar da harcadığınız için iki yakanız pek bir araya gelmiyor.

İkili ilişkilerde dikkatli olmanız gereken bir gün. Her zamanki sağduyulu yaklaşımınızdan bugün biraz uzaklaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yavaş ama istikrarlı bir gelişme sizi bekliyor. Umutsuzluğunuzu giderebildiğiniz zaman hedefin ne kadar yakınınızda olduğunu görebilirsiniz. Bugün bunu görebilmeniz için bir fırsatınız olabilir.Yaşadığınız küçük bir sağlık problemi de artık sizi tek ediyor. Zorlu bir sürecin başındasınız. Ama sonuçta ulaştığınız hedef bu zorlukların hepsine değecek.

21 Aralık 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 05:39 itibariyle Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Sosyal ilişkilerin önemini işaret eden bu enerji, hem çevremizle olan temasımızı güçlendirecek hem de nezaket ve uyum içinde hareket etmemizi sağlayacak. Arkadaşlarımızla bir araya gelmek, sosyal aktivitelere önem vermek, ailemizle ilgilenmek, partnerimizle geceyi birlikte geçirmek için gayet uygun bir saat veya karşılıklı olarak bazı konuları konuşmak için uygundur. 21 Aralık saat 13:44 - 20 Ocak 2017 saat 00:23 arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş, maddi ve manevi anlamda garantide olmak isteğimizin işaretçisidir. Çalışanlar, maaş artışlarıyla yakından ilgilidirler. Çalışmayanlar,arayışında bulunurlar. Parası olanlar yatırıma yönelirler. Eğer maddi açıdan sıkıntılarımız varsa, pek keyfimiz de olmaz. Her şeyin sağlama alınmaya çalışıldığı bu dönemde kimileri, üç kuruşun bile hesabını yaparlar. Genel olarak yönetici veya lider pozisyonundaki işleri tercih edeceğiniz bu dönemde, isminizi duyurmak ve mali açıdan kuvvetli bir konumda bulunmak sizin için bir hayli önemli hale gelir. Güneş-Oğlak burcu süreçlerinde, bonkör Yayların paralarına sahip çıkanlarına rastlıyorum. Günümüz güzel gelişmelerin işaretçisi olsun. İşlerimizde ve her şeyde şans bizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

21 Aralık 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İştahın açılabilir. Yediklerine dikkat etmelisin. İnatçı davranman, yakın çevrendekilerle gerginlik yaşamana neden olabilir.

21 Aralık 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hatalarınızdan ders çıkarmalı ve sizi yanlış yapmaya iten kişilere “dur” demelisiniz. Ekstra harcama yapmak zorunda kalmadan hangi alanlara yönelebileceğinizi iyi düşünmelisiniz. Size fayda sağlayacak işbirliklerine kapınızı açmalısınız. Günün Atmosferi:Ekstra alışverişler ya da harcamalar bütçemizi epey zorluyor. Bu nedenle biraz ara vermeliyiz. Sevdiklerimiz için en iyisi neyse onu yapmalıyız. Sırları iyi muhafaza edelim. Üzerimizdeki baskı bizi ekonomik anlamda da zorlayabilir. Fakat yine de şu birkaç gün kontrollü olalım. Belki de sadece manevi destek yeterli olacaktır. Öte yandan iç huzurumuz artabilir, sosyal ilişkilerimiz güçlenebilir ve kendimizi daha pozitif hissetmeye başlayabiliriz.

21 Aralık 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili mücadele verebilirsiniz. Hayatınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizle ilgili etrafınızdaki insanlar tarafından desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Parasal konularda sorumluluk almak daha kolay olabilir.

21 Aralık 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Kendinizi isteksiz ve yorgun hissedebilirsiniz. Ancak harekete geçmek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için gayret göstermeniz gerekiyor. Bir kez harekete geçtikten sonra yaşam enerjinizin yükseldiğini hissedeceksiniz. Karşılaşmak istemediğiniz durumlar karşınıza çıkabilir ve korkularınız ile yüzleşebilirsiniz.

21 Aralık 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, aile ilişkileri ve değer verdiğiniz kişilerle ilgili bazı belirsizlikler, iletişim hataları yaşamaya açık bir günden geçmektesiniz Kendinizi iyi hissettirecek deniz kıyısı ortamlarda bulunmanız, ruhsal olarak dinlenmeniz ve yavaşlamanız, faydalı olacaktır. Evinizdeki doğalgaz ve muslukları bugün kontrol ederek evden çıkmanızı önermekteyim.

21 Aralık 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve para konularında kendinizi oldukça motive hissedebileceğiniz bir döneme ilerliyorsunuz. Bu bir aylık dönemde kaynaklarınızın, yeteneklerinizin ve sahip olduklarınızın daha çok bilincinde ve farkında olabilir ve bunları geliştirmek üzere kendinizi motive hissedebilirsiniz.

21 Aralık 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınız ve sosyal derneklerle ilgili çalışmalar yapabileceğiniz, organizasyonlar düzenleyebileceğiniz bir günü yaşıyor olabilirsiniz.Arkadaşlıklarınızı belirleyen alanda uyumlu tavırlarla kendinizi mutlu hissetmek ve sosyal olmaya yönelmek isteyebilirsiniz. Toplumsal gruplar ve kurumlarda hem diplomatik tavırlarınız hem de birleştiren yapınız nedeniyle takdir toplayabilirsiniz. Aranan bir kişilik olabilirsiniz. Bir ay süresince maddi kaynaklarınız ve değer alanlarınız odağınızı oluşturacaktır.

21 Aralık 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önümüzdeki üç hafta boyunca, geçmiş projeleri yeniden hayata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. İş arama süreciniz devam ediyorsa, eski tanıdıklar ya da eski müşteriler ile yeniden iletişim kurabilirsiniz. Öte yandan Merkür'ün malum etkileri sizin için de geçerli olacak. Hatalar, yanlış anlamalar, alınganlıklar ya da teknik aksaklıklar artabilir.

21 Aralık 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 35' 00" R
Ay
Terazi
25° 22' 54" R
Merkür
Koç
16° 11' 53"
Venüs
Koç
22° 19' 48"
Mars
Balık
24° 17' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 19' 32"
Satürn
Balık
15° 55' 47"
Uranüs
Boğa
21° 56' 59"
Neptün
Balık
28° 41' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
20° 15' 23"
Lilith
Başak
22° 33' 27"
True Node
Koç
15° 39' 05"
Son Güncelleme : 23/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>