Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Geleceğini Planlıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Ruh eşinizle karşılaşabilirsin. Belki de gerçekten sizinle aynı frekansta bir kişi arıyordunuz. Ya da aradığınız, sadece size destek verecek eğlenceli ve iyi bir arkadaş. Belli bir enerjisi olan insanlara kulak verin. Bir sohbete başlamak ve birini yakından tanımak isteyebilirsiniz. Utangaçlığınızın yeni bir arkadaşlık kurma yolunda bir engel oluşturmasına izin vermeyin.

Son zamanlarda büyük bir engeli aşmış olabilirsiniz. Bugün rahatlamak için iyi bir gün. Kendinizi çok zorlamayın, çünkü biraz gevşemeye ihtiyacınız var. Geçtiğimiz haftalarda çok çalıştınız ve bir tatili hak ediyorsunuz. Biraz lük bir bakım için bir spaya gitmek isteyebilirsiniz. Ya da bazı basit sohbetler için arkadaşlarınızla bir araya gelip eğlenebilirsiniz. Sizi iyi hissettirecek bir şeyler yapın.

Her zaman konsentrasyonunuz yüksek fakat bugün özellikle de sizin için çok şey ifade eden projeler üzerinde her zamankinden daha fazla odaklanmış durumdasınız. Bu işle ilgili olabilir, bir arkadaşınıza yardım etmekle ilgili olabilir ya da kendi kişisel projeniz olabilir. Her ne ise, bugün bunu başarıyla tamamlayacaksınız. Bunun dezavantajı ise, yemek yemeyi, uyumayı veya biraz ara vermeyi unutabilirsiniz. Kendinize dikkat edin!

Bugün canlı bir ruh hali içinde olabilirsin. Alışılmadık derecede flörtöz hissediyor olabilirsin. Belki ne kadar çekici olduklarını söyleyerek birini neşelendirebilirsin. Gerçekten kastetmek istemediğin şeyleri söyleme ve onların duygularını incitme! Ancak, olumlu niteliklerine dikkat çekerek günlerini güzelleştirebilirsin. İnsanlara depresyon ve kafa karışıklıklarından kurtulmada yardımcı olabilirsin. Öyleyse koruyucu melek rolünü oyna!Bugün dikkat çekmek istediğiniz, tutkularınızın güçlü olduğu bir gün olabilir. İçinizden en güzel giysilerinizi giyip sofistike imajınızı vitrinde sergilemek gelebilir. Daima kendinize özgü bir stil anlayışınız olmuştur ve bugün kendinizi ortaya koyma biçiminizle insanların beğenisini toplayabilirsiniz. O eski moda cazibenizi kullanarak flört etmek eğlenceli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu dönem hayatınıza bir takım yeniliklerin gelecek bir dönem olabilir, her ne kadar son moda şeyler hakkında deliren bir insan olmasanız da. Geçiçi şeylere karşı çok fazla hevesiniz olmayabilir ama hayatınızdaki modern şeylerin eski alışkanlıklarınıza dayandığını reddedemezsiniz. Bu yüzden sizi gerçekten harekete geçirecek olan şeylerin ne olduğuna bir göz atmalısınız.

21 Ekim 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Gün içindehayatı, sorumluluklar ön planda ve sizin için önemli olacaktır. Keyfi ihtiyaçlarınıza sınırlar koymanız ve irade sergilemeniz gerekli olabilir. Bugün sevindirici haberler alabilir, şaşırtıcı tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üstün gayretin seni hedeflerine yaklaştırıyor. Bu durum senin geleceğini daha rahat planlamanı sağlayacak. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla geçireceğin keyifli vakit sayesinde, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın. Maddiyatını kontrol etmek isterken, harcamaları dizginleyemiyorsun; kendine pahalı hediyeler ve aksesuarlar alabilirsin.

21 Ekim 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi yatırım yapma konusunda arkadaşlarınızdan tavsiyeler alabileceğiniz bir gündesiniz. Acele karar vermeden önce araştırmalarınızı tam anlamıyla bitirmeli ve karşı tarafa elinizde donelerle gitmelisiniz. Uzman birinden alacağınız bilgi sizi doğru yatırımlara sevk edecektir. Bugün dost görünümlü düşmanlarınıza karşı dikkatli olmalısınız.

21 Ekim 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki koşularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İş yerinizde eksik kalan işleri tamamlayacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. İlerleyen saatlerde ilişkilerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ciddi ilişki kararlarından kaçınmanızda fayda var. İş konusunda anlaşmazlık yaşadığınız kişilerle uzlaşmanın bir yolunu bulabilir.

21 Ekim 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen biraz fazla içinize kapanabiliyorsunuz ancak bugün gruplarla etkileşim ön planda olacak. Başka birisi hasta olduğu için izin aldığından, sizin devreye girip bir sunum yapmanız istenebilir. Ya da bir şirket toplantısına katıldığınızda bir projenin nasıl çalıştığına dair kısa bir özet geçmeniz gerekebilir. Siz konuşmaya hazırlanırken, doğru kelimeler yanınızda olacak; hiç korkmayın!

21 Ekim 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir sağlık rutininin veya diyetin faydaları hayatınızı etkilemeye başlıyor olabilir, ancak bunu başkalarına açıklamaya henüz hazır olmayabilirsiniz. Arkadaşlarınız iyi niyetli ve alışkanlıklarınızı gerçekten merak ediyor olsalar bile, onların bitmek bilmeyen soruları şimdi sizi rahatsız edebilir. Onlara takılmak yerine, sınırlamalarınız konusunda dürüst olmaya çalışın. Yeni bir girişimin ilk aşamalarının kafa karıştırıcı olması normaldir ve bunu yapmak, bu noktada onun hakkında konuşmaktan daha kolay olabilir.

21 Ekim 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hızlı düşünecek ve düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken olumlu fikirler içinde olacaksınız. Yaratıcılığınız konusunda zorluk çekmiyorsunuz. Bugün her zamanki çekimser tavırlarınızı hızlı bir şekilde aşıyorsunuz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

21 Ekim 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel paylaşımlarınız konusunda biraz daha temkinli olmanız gerekiyor. İstenmeyen sorunların ortadan kalkmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmanız gerektiğini unutmayın. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son zamanlarda en ufak bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışın. Meslek hayatınızda her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız bir toplantıda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. Para konularında kazançlı olacağınız bu günü değerlendirin. Yaşamınızdaki karmaşalarla boğuşurken, sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmamanız gerekiyor

21 Ekim 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 53' 50" R
Ay
Aslan
22° 08' 47" R
Merkür
Koç
29° 25' 22"
Venüs
Boğa
19° 24' 37"
Mars
Koç
11° 11' 49"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 18"
Satürn
Balık
17° 45' 50"
Uranüs
Boğa
23° 12' 42"
Neptün
Balık
29° 19' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 05"
Lilith
Başak
24° 59' 45"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>