Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Geçmiş Defterler Kapanıyor. Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2020, Pazar

Aşk 30%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün sevgilinizle bazı önemli konuları tartışmak isteyebilirsiniz. İlişkideki uzun vadeli hedeflere incelemek faydalı olabilir. Ev almak mı evlenmek mi yoksa çocuk sahibi mi olmak istiyorsunuz? Ya da bu şeyler hayatınızda zaten gerçekleşmişse, bir çift olarak bir sonraki adımınız ne olacak? Bu ilişkiden pozitif enerji alacağınız bir dönem olacak.

Kendinizi daha fazla tüketmeye çalışmayın, sahip olduklarınıza odaklanın. İçinizde yankılanan seslerle işbirliği yapın. İçgüdüsel olarak neyin işe yarayıp neyin işe yaramadığını biliyorsunuz. Anlamsız meselelerle zamanınızı boşa harcamayın ve önceliklerine odaklanın. Bugün duygularınızda ne denli dengeli ve istikrarlı olursanız, uzun vadede hayatınıza daha fazla refah katarsınız.

Bugün finansal anlamda düşündüğünüzden çok daha zekisiniz. Harcamalarınızı dengeleme ve her ay kredi kartı faturalarınızı ödemeniz konusunda pek istekli olmasanız olmasanız da, öz kaynaklar ve mal mülk gibi büyük çapta bir gelir yakalayabilirsiniz. Gerçekten ne kadar iyi olduğunuzun farkında mısınız? Artık kaybetme yok, tüm işaretler sizin şampiyon olduğunuzu gösteriyor.

Sağlıkta bilinç konusunda adeta zirvedesin. Fiziksel olarak güçlü ve enerjik hissediyorsun ve 100 yaşına kadar yaşayacak gibisin! Hem fiziksel hem zihinsel alanda harikalar yaratabilirsin. Bunu başarırsan hiç şaşırma deriz. Bu da sana yaratıcı, profesyonel ve finansal alanlarda daha parlak bir gelecek getirebilir! Keyfini sür!Sosyal, politik veya yardımsever nitelikteki grup aktiviteleri gününüzün büyük bir kısmını alabilir. Belki de evsizlere yardım etmek, hastanelerde insanları ziyaret etmek veya hayvanları barınaklardan kurtarmak ve onlara ev bulmak için başkalarına katılacaksınız. Her ne olursa olsun, gerçekten fark yaratan bir şey başarmışsınız gibi hissediyor olmalısınız. Bu süreçte yeni arkadaşlarla da tanışabilirsin. Keyfini çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızla veya akrabalarınızla yapılan bazı konuşmalar, geçmişte baskılanmış olabileceğiniz eski travmatik anıları ortaya çıkarabilir. Bu, son zamanlarda karşılaştığınız birçok engele ışık tutabilir, böylece bu duyguları serbest bırakabilir ve engelleri ortadan kaldırabilirsiniz. Bir kez engelleri kaldırırsanız artık sınırınız gökyüzü olur! Kişisel gücünüz ve özgüveniniz her zamankinden daha güçlü olmalı. En iyisi için devam edin!

21 Haziran 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünden itibaren ilişkilerde maddi-manevi paylaşımlara odaklanacağınız, güven ve tensel konuların öne çıkacağı 1 aylık süreç içerisine giriyorsunuz. Borç alma-verme, kredi başvuruları ve ödemeleri gündeminizde olabilir.

21 Haziran 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hoşlandığın kişiyi uzun zamandır göremiyorsun. Bunun verdiği mutsuzluğu üzerinden yeni yeni atıyorsun. Bu bir vazgeçme değil fakat durumu kabul etmiş gibi görünüyorsun. Eski defterleri kapatmaya başlaman temiz sayfaların önüne gelmesini sağlayabilir. Elde ettiğin yeni fırsatları iyi değerlendirmeli ve mantığın ile karar vermelisin.

21 Haziran 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çözümleyemediğiniz finansal konularınızı karara bağlayabilirsiniz. Borçlarınızı yapılandırabilecek önemli şanslar elde edebilirsiniz. Sabırlı olursanız kazanan siz olacaksınız. Lütfen kendi içinizde kalan bazı konuları bugün ortaya dökmeyin. Hesaplaşmak için doğru bir günde değilsiniz. Aksine kendinize yeni kararlar alarak bu duygularınızı tedavi edebilirsiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda gerçekleşen Güneş tutulması sizi duygusal açıdan bağlayan ya da maddi açıdan ilgilendiren ortaklı durumları hızlandırabilir. Bazı endişe yaratan koşullar gündeme gelebilir.

21 Haziran 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteyipte harekete geçemediğiniz her alanda sizi devam etmeye motive edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Doğru ve yanlışı bilinçli olarak iyi analiz edebilirsiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi spora yönlendirebilir, keyifli organizasyonlarda yer alabilir ve aşk hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Özel hayatınızda abartılı duygu ve davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, siz de bireysel olarak ani hareket etmemeli, ilişkilerinizde dengeli ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihninizin Merkür retrosundan dolayı bulanık olması gayet doğal. Kendinizi önemli kararlar almak için zorlamamalısınız. Olayları sadece gözlemleyin, sonuca varmak için acele etmeyin.

21 Haziran 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Yengeç burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması finansal konuları gündeme taşıyor. Önümüzdeki aylarda ortaklaşa gelirlerle ilgili konular ön planda olacaktır.Eşinizle veyaortağınızla gelir paylaşımı üzerine konuşmalar yapabilirsiniz. Kredileriniz ve borçlarınız konusunda dikkatli olmalısınız.

21 Haziran 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızlahayatınızı karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. İşinize önem verdiğiniz kadar beraber olduğunuz kişiyi de düşünmelisiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün mideniz veya ciğerleriniz ile ilgili herhangi bir semptomla karşılaşırsanız hemen uzman desteği alın. İnsanlara gerçekten ne kadar duygusal ve nazik olduğunuzu göstermekten korkuyorsunuz.

21 Haziran 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman gününüz daha güzel geçiyor. Bugün, Ay'dan aldığınız olumlu etkiler sayesinde, yaratıcı yönlerinizi ortaya koyabileceksiniz. Gizemli ve değişik olaylar ilginizi çekiyor. Çevrenizdeki kişilerin, farklı yönlerinden yola çıkarak, onların kapasitesinden faydalanabilirsiniz.

21 Haziran 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 42' 27" R
Ay
Başak
02° 12' 56"
Merkür
Boğa
00° 27' 52"
Venüs
Boğa
20° 26' 38"
Mars
Koç
11° 50' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 12"
Satürn
Balık
17° 49' 20"
Uranüs
Boğa
23° 15' 37"
Neptün
Balık
29° 20' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 39"
Lilith
Başak
25° 05' 21"
True Node
Koç
14° 52' 38"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>