Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İmkanlarını İyileştiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün konuşkan bir havada olabilirsiniz. Sosyalleşmek ve başkalarıyla zaman geçirmek istiyorsunuz. Belki de birkaç arkadaşınla bir araya gelebilirsiniz. Son maceralarınız hakkında konuşmak ve komik hikayelerini anlatmak zevkli olabilir. Ya da belki bir partiye katılmak aklınıza yatabilir. Sevgilinizi bu akşam dışarı çıkarın ve ilginç bir şeyler yapın. Öylece evde oturacağınıza, çılgınlar gibi eğlenin!

Önümüzdeki gün çabalarınız için size hoş bir ara sunacak. Geçtiğimiz günlerde, özellikle çalışmalarınız veya çalışmalarınız için biraz endişeliyseniz de, bugün çok daha iyi şekilde kontrol altına almış hissedeceksiniz. Ayrıca, ailenizin size sağladığı desteği size vermek için yeni arkadaşlara da güvenebilirsiniz.

Bir eyleme kalkışmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin vehayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

Bugün, özellikle duygusal açıdan senin için yoğun bir gün. İnsanların senin üzerinde güç gösterilerinde bulunduğunu fark edebilirsin. Sana istediklerini yaptırmak için ağırlıklarını ortaya koymak istediklerini göreceksin. Duygusal olarak manipülatif bu tuzağa düşme. Güçlü dur ve kendini savun.Bugün hayatınızın heyecan verici kısmı başlıyor. İlişkinizde yeni başlangıçlar yapmanın tam zamanı. Partnerinizle birlikte bir süredir düşündüğünüz değişiklikleri yapmak için hazır olabilirsiniz. Taşınmak, evinizde bazı değişiklikler yapmak, bir yazlık satın almak ya da bir bebek yapmaya daha karar vermek gibi… planları yapmaya başlayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarıya hızlı trenle gidiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Başarının farklı ölçütleri olduğunu da unutmayın. Bugün, duygusal başarınız üzerine düşünmek, kendi hislerinizin hayatınızın denklemine ne kadar uyumlu olduğunu tartmak son derece önemli. Yolcusu olmanız gereken trenin, yolcusu olduğunuz trene tam dik açıyla seyrettiğini fark edebilirsiniz. Bir sonraki durakta inip başka bir hatta geçmekten korkmayın. İstayon şefine nasıl gideceğinizi sorun.

21 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve eğitim hayatınızda şans sizden yana olacak. İş görüşmeleri yapmak,başvurularında bulunmak, ileriye yönelik adımlarınızla ilgili ilk hareketi başlatmak adına destekleyici bir gün. Sağlıkla ilgili iyileşmeler olabilir.

21 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi imkânlarını sorgularken seni tatmin edecek küçük birteklifi alabilirsin. Geçmişin muhasebesini artık tutmuyorsun. Umutlu olduğun bir sürece girebilirsin. Akşam saatlerinde katılacağın bir davet için hazırlıklarını tamamlamak isteyeceksin. Ertelediğin tatil konusu yeniden gündemine gelecek.

21 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınız arasında tutarsız ve iki yüzlü davranışlar sergileyen kişiler olduğunu fark edebilirsiniz. Burada bir manipülasyon ve tuzak oluşabilir. Kiminle nasıl bir iletişimde olduğunuzu ve insanların size olan yaklaşımlarını iyi anlamalısın.

21 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde yeni planlar yapacağınız zamanlar var. Hayatınızla ilgili bazı konularda olayları daha net görebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde sonlanmalar meydana gelebilir.

21 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında her ne kadar otorite konumunda olmak isteseniz de bir şeylerin zamanı olduğunu bilip sabır göstermeniz gerekmekte.

21 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, aile ilişkileri ve değer verdiğiniz kişilerle ilgili bazı belirsizlikler, iletişim hataları yaşamaya açık bir günden geçmektesiniz Kendinizi iyi hissettirecek deniz kıyısı ortamlarda bulunmanız, ruhsal olarak dinlenmeniz ve yavaşlamanız, faydalı olacaktır. Evinizdeki doğalgaz ve muslukları bugün kontrol ederek evden çıkmanızı önermekteyim.

21 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bireysel çabalarınız açıklanamaz ve aşılması imkansız görünen engellerle karşılaşabilir. Ekip olarak çalışmak, bu engelleri ortadan kaldırmak için uzun bir yol kat etmenizi sağlayacaktır. İşbirliği ve ekip çalışması, herhangi bir girişimde sizin için başarı ile sonuçlanacaktır.

21 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konuları ile ilgili isteklerinizde çevrenizin de fikirlerini alsanız fena olmayacak. Yanlış adımlarla maddi riskler içine girmemek için, inatçı tarzınızdan vazgeçmelisiniz. Yaptığınız işler  konusunda şikayet  etmeyin.

21 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yaşayacağınız bazı gelişmeler, hayatınızda belirsizlikler doğmasına yol açabilir. Bu belirsizliklerin planlarınızı sekteye uğrattığını düşünüp sıkılabilirsiniz. Yapmanız gereken, sinirlenmek yerine işlerinize devam etmektir; belirsizlikler nasılsa kaybolacaktır.

21 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın bir arkadaşınız aracılığıyla yeni bir partner adayıyla tanışabilirsiniz. Risk alın ve daima hayallerinizin peşinden gidin. Ne kadar harika bir insan olduğunuzu unutmayın ve bugün eğlenceli bir şeyler yapın.

21 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiden sıkıldığınızı fazla belli ediyorsunuz. Bu nedenle yaşanan tatsızlığı, başka nedenlerde arayıp boş yere enerji harcamayın. Kıskanç ve sadece kendini düşünen bir çalışma arkadaşınız, sizi yanlış bir yola sürmek için çalışıyor, konuşuyor. Bugünden bazı borçları nasıl kapatacağınızı düşünmeniz, bazı gerginlikler yaratabilir. Önünüzde kara kara düşünerek geçireceğiniz günler var, ama arkası aydınlık. Düzeldiğini sandığınız bir sağlık sorunu tekrarlayabilir.

21 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 54' 08"
Ay
Kova
16° 15' 26"
Merkür
Koç
17° 33' 01"
Venüs
Boğa
02° 52' 26"
Mars
Koç
00° 53' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 45"
Satürn
Balık
16° 42' 30"
Uranüs
Boğa
22° 26' 03"
Neptün
Balık
28° 57' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 40"
Lilith
Başak
23° 30' 23"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>