Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İlişkilerini Gözlemliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün çılgınca flört etmek için eğlenceli bir gün olabilir! Hilekar olmayı seviyorsunuz, ayrıca iltifat etme ve heyecan yaratma konusunda da oldukça yeteneklisiniz. Bugün birçok kişinin ilgisini çekebilirsiniz. Mecbur kalmadıkça kalp kırmamaya çalışın! Biri şakacı sözlerinizi ciddi bir sevgi işareti olarak yorumlayabilir. Bu hassas kişilere dikkat edin.

Azıcık bir gerginlikle de olsa geçireceğiniz keyifli günü dört gözle bekliyorsunuz ve bu durumyerinde bazı ilişkilerinizi güçlendirmenize yarayacak. İş konuşmaya gelince, aklı başında ve net düşüncelerinizle tanınacaksınız. Bu iltifatlar önümüzdeki birkaç hafta içinde çok umut verici tekliflerin önünü açabilir.

Bugün çok hevesli hissedebilirsiniz ve her şeyin yolunda gittiğine olan inancınız oldukça kuvvetli. Bu hissin nereden geldiğini merak edebilirsiniz çünkü dünden aslında farklı bir şey olmadı, fakat bunda bir neden aramaya çalışmayın. Öngörünüz ile gelecekteki trendleri belirliyorsunuz. İş ve para konuları iyi görünüyor, lişisel hayatınız da aynı şekilde. Sezgilerinize güvenin, devam edin ve içgüdülerinizin sizi yönlendirmensine izin verin.

Bugün sana uygun bir gün. Havada ateşini körükleyecek dinamik enerjiler mevcut. Günlük aktivitelerin ne olursa olsun, güzel vakit geçir. Maceracı ve neşeli yaklaşımın gitmen gereken yere ulaşman konusunda destekleyici olacaktır. Gelecekte ektiğini biçmek için şimdiden önemli dönüşümler gerçekleştirecek güce sahip olduğunu bil.Bugün iletişim konuları için garip bir gün olabilir. Önemli bir telefon görüşmesinin ortasında hattan düşebilir ya da henüz daha cümlesini bitirmemişken biri çıkıp çok dramatik bir şey söyleyebilir. Bu yüzden gününüz hakkında kafanızda bazı soru işaretleri belirebilir. Bu sorunlar şu anda tamamen çözülebilecek noktada olmayabilir. Bu sebeple sabırlı olup, ilişkiniz hakkında vardığınız hiçbir sonuca doğrudan atlamayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dikkat çekmek istediğiniz, tutkularınızın güçlü olduğu bir gün olabilir. İçinizden en güzel giysilerinizi giyip sofistike imajınızı vitrinde sergilemek gelebilir. Daima kendinize özgü bir stil anlayışınız olmuştur ve bugün kendinizi ortaya koyma biçiminizle insanların beğenisini toplayabilirsiniz. O eski moda cazibenizi kullanarak flört etmek eğlenceli olabilir.

22 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Gün içindehayatı, sorumluluklar ön planda ve sizin için önemli olacaktır. Keyfi ihtiyaçlarınıza sınırlar koymanız ve irade sergilemeniz gerekli olabilir. Bugün sevindirici haberler alabilir, şaşırtıcı tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin sürekli olarak hayat ile ilgili aldığın kararlara müdahil olması seni rahatsız ediyor. Bu durumun etkisinden kurtulmak için ailenle uzun uzun konuşmalar yapabilirsin. Eğer eğitimine devam eden bir Yay burcuysan, yurt dışı seçenekleri gündemine gelebilir. Arkadaş ortamında, söylediklerini çarpıtarak aktaran kişiye karşı daha fazla sakin davranamayacağını fark edebilirsin.

22 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden izole olmak isteyebileceğiniz bir gün içerisinde olabilirsiniz. Yalnızlık hissini çok yoğun hissedebilir ve herkese karşı bir mesafe koyabilirsiniz. İlişkiniz günün kurtarıcısı olabilir, partnerinize karşı düşündüklerinizi ve hissettiklerinizi dile getirirseniz ondan gerekli ilgi ve şefkati görebilirsiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Detaylar içinde boğulmayın. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlar var. Uğraştığınız işler üzerinde değişiklik yapacaksınız. Teknik konulara biraz daha özen göstermenizde faydalı olabilir.

22 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan partnerinize kendinizi samimiyet, şefkat ve sevgi ile açabileceksiniz. Hayatınızda bir takım endişelerin hakim olduğunu hissedebilirsiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aklınız tutkularınızla dolu ve kendinizi normalden çok daha duygusal hissedebilirsiniz. Bu durumla ilgili en zorlu yan, bu duyguları ifade etmek için uygun bir zaman bulamayabilirsiniz. Akıntıyı çevrenizdekilerin de sizi desteklediği güvenli bir limana yönlendirmeye çalışın. Kozanızı delmeye çalışanlardan kaçının.

22 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda sağlığınızı desteklemek için yaptığınız bazı değişikliklerden gurur duyabilirsiniz, ancak çevrenizdeki insanlar eleştirel olabilir. Seçimlerinizi gerçekten anlayanların, çevrimiçi bir toplulukta olduğu gibi başka bir yerde bulmanız gerekebilir. Fiziksel olarak uzakta olsalar bile, sizi daha az yalnız hissettireceklerdir.

22 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. İletişim konusundaki başarınızı, karşınızdaki kişinin ruhsal durumunu düşünerek hareket etmenize borçlusunuz. Kişisel motivasyonunuz, çevresel faktörlerinizle paralel gidiyor.

22 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda derin düşünceler içerisine girebilirsiniz. Yaşantınızı gözden geçirmek isteyebileceğiniz bir gün. Yoğun duygularınız ve düşünceleriniz, zaman zaman kafanızın karışık olmasına neden olabilir. Hiç beklenmeyen şartlarla karşılaşma ihtimaliniz var ve bu nedenle kendinizi biraz olsun hazırlamalısınız. Ayrıca, çevrenizde bulunan insanların da ne düşündüğünü sezme ihtimaliniz bulunuyor.

22 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunları çözmek için adım atmayı denemelisiniz. İlk adımı karşı taraftan beklerseniz, gecikebilir. Biraz düşünürseniz, ilk hareketin size düştüğünü anlayacaksınız. İş ortağınız ya da birlikte çalıştığınız kişilerle, çatışma yaşama ihtimaliniz olduğu bu aralar fikirlerinizi kabul ettirme konusunda iddiacı olmaktan sakının. Yatırıma yönelik girişimlerde bulunabilir evinize ya da kendinize eşya alabilirsiniz. İş yoğunluğunuzun sağlığınızı olumsuz etkilememesi için gün içinde dinlenmeyi ihmal etmeyin

22 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 58' 37" R
Ay
Balık
16° 44' 52"
Merkür
Koç
18° 44' 45"
Venüs
Boğa
05° 30' 32"
Mars
Koç
02° 32' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 47"
Satürn
Balık
16° 53' 27"
Uranüs
Boğa
22° 33' 25"
Neptün
Balık
29° 00' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 49"
Lilith
Başak
23° 44' 37"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>