Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Bilgi Ve Tecrübeni Bir Araya Getiriyorsun. Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, mesleki olarak kendinizi toparlamanın yollarını aramalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşanmayacak olması da önemli. Her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

Hata yapmaktan kaçınmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmanın yollarını aramalısınız. Sınırları lehinize çevirmeyi başardığınız sürece her türlü olumsuzluğun üstesinden gelebilirsiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Daha dengeli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bireysel çalışmak isteyebilir,yükünüzü hafifletecek yeni bir planlama yapabilirsiniz. Tüm zamanınızı işinize, sorumluluklarınıza ayırdığınızda başarılı olacağınız yanılgısını fark etmelisiniz. Sorumlulukları önemsiyorsanız, hayatınızın ve ihtiyaçlarınızın da bu sorumluluğun bir parçası olduğunu hatırlamanızda fayda var.

22 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

"Bugün kendinize zaman ayırmanın ve iç dünyanıza bir yolculuk yapmanın uygun olabileceği bir gün olabilir. Duygularınızı keşfetmek ve duygusal dengeyi sağlamak için bugün oldukça elverişli bir gün olabilir. İçsel huzurunuzu bulmak ve rahatlamak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Ayrıca, duygusal problemleri çözmek için yakın çevrenizdeki insanlarla iletişimi güçlendirmek de bugün size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle."

22 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim konusunda oldukça başarılı olacağın bugünde, farklıalanlarına geçiş yapabilirsin. Bilgi ve tecrübeni bir araya getirmen, yaratıcılığını da ortaya çıkaracak. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan, ortağınla bazı konularda anlaşmazlık yaşayabilirsin. İş arayışında olan bir Yay burcuysan, gün içerisinde görüşmeye davet edilebilirsin.

22 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızdan geçenlerin yüzünüze yansıyabildiğini unutmayın. Bugün yapacağınız görüşmelerde düşünceleriniz, hisleriniz net değilse bunu açık bir şekilde ifade etmelisiniz. Sizi gerçekten seven insanların bunu bir soruna değil, çözüme dönüştürmesi üzerinizdeki yükü hafifletecektir.

22 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla güçlü kişilerle görüşmeler sağlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni başlangıçlar olabilir. Gün içindeki sıkışıklıkların keyfinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Duygusal olarak mücadele içinde olabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konulara daha sakin yaklaşmaya çalışın. Hedeflerinize ulaşmak için çaba göstermeniz gerekebilir.

22 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda canlı bir döneme adım atabileceğinizi görmek sizleri mutlu edebilir. Her şartta kalıcı mutluluk getirebilecek adımlar atmaya başlıyor olabileceksiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşına çıkan engelleri sağlam kişiliğin ve yüksek enerjin ile ortadan kaldırabiliyorsun. Bugün bu kuvvetinin daha da artacağını hissedeceksin. Etrafındaki insanların gözleri üstünde olacak bugün.

22 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün evinize veya özel dünyanıza daha fazla düzen, güzellik ve disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Bugün her şeyi daha gerçekçi görmek elbette şaşırtıcı olabilir ancak işe yarayacaktır. Zaman testine dayanması muhtemel olana daha çok odaklandığınız için artık hızlı düzeltmelerle ilgilenmiyorsunuz. İlerlemeyi destekleyen doğru zihinsel çerçeveye girmek için bir kişiyi veya durumu sınırlamaları nedeniyle kabul etmeniz gerekebilir. Sevdiklerinize karşı bir sorumluluk veya bağlılık dikkatinize ihtiyaç duyabilir. Biriyle ortak bir sorumluluk veya endişe üzerinden bağ kurabilirsiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir anlık heyecana kapılıp verdiğiniz kararların sonrasında hayal kırıklığı yaratmaması için daha gerçekçi olmalısınız. Ayaklarınız yere sağlam basarsa, adım adım gelen başarınız sizi ilerleyen süreçte daha fazla tatmin edecek gibi görünüyor.

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi harika hissediyorsunuz. Sağlığınız yerinde, kendinize güveniniz tam. İşyerinde ilerleme kaydettiniz ve yeni fikirlerinizi sonunda uygulayabileceksiniz. Özel hayatınızda işler iyi gitmeye devam ediyor, bu günleri yeni olasılıkları keşfetmek ve ufkunuzu genişletmek için kullanın. Sahip olduğunuz özgüveniniz artıyor ve sonuçta memnuniyet duygunuz devam edecek.

22 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kariyer,hayatınızda bazı aksilikler gerçekleşebilir ancak yanınızda çalışanların desteği sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

22 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin sorunları ortada ve bunları çözmek için harekete geçmeniz gerekiyor. Sevgilinizi temize çıkaracak bahaneler arıyorsunuz. Gururunuzun mutluluğunuzu engellemesine izin vermeyin. Gerçekleştirmek istediğiniz pek çok projeniz var. Biraz planlı olursanız, yakınlarınızla yararlı birtakımbirlikleriniz olabilir. Parasal sıkıntılarınız yüzünden etrafınızdakileri kırmaya başladınız. Onların bir suçu olmadığını siz de biliyorsunuz! Doğa sporları yaparak rahatlamayı deneyin.

22 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 29' 22" R
Ay
Yay
28° 39' 33"
Merkür
Koç
16° 17' 37"
Venüs
Koç
28° 32' 40"
Mars
Balık
28° 11' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 35"
Satürn
Balık
16° 23' 52"
Uranüs
Boğa
22° 14' 01"
Neptün
Balık
28° 50' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 45"
Lilith
Başak
23° 06' 60"
True Node
Koç
15° 26' 04"
Son Güncelleme : 28/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>