Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sorunların Büyüyebilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Yavaş ve istikrarlı doğanız bugün çok takdir görecek. İyi düşünülmüş, güzel bir saldırı planının General'den onay aldığını göreceksiniz. Tam olarak nasıl ilerleyeceğinizi biliyorsunuz. Şimdi tek ihtiyacınız olan fikirlerinizi takip etmek için güven. Aklınız kalbinizle uyumlu bir şekilde çalıştığı için bir şeylere başlamak bugün daha kolay olacak.

Hassas ve çok çabuk etkilenen birisisiniz. Havada oluşan yoğun atmosfere minnettar değilsiniz ama kendinizi motive etmek için ihtiyacınız olan şey tam da budur! Evet, çok fazla baskıyla yüzleşmek üzeresiniz ama başa çıkabilirsiniz. Artık planlama yok, gecikme yok, uçuk hayaller kurmak yok! Kemerinizi bağlayın ve işinizi bitirin. Boş zamanlarınızda hayal kurabilirsiniz.

Abiniz, ablanız veya komuşunuz uzak bir yerlere taşınmak zorunda kalabilir. Bu sizin için duygusal anlamda bir burkulma olabilir ve bu kişiyle duygusal bir konuşma yapabilirsiniz. Sevdiğiniz birinin gidiyor olması kolay değil fakat bu durum yalnızlık konusunda size değerli bir ders verebilir. Ancak bugünden sonra, hoşunuza gitmese de muhtemelen bu fikre alışmaya başlayacaksınız. Sabırlı olun!

Güçlü kelimelerin ve fikirlerin bugün insanları çok etkileyecek. Bu iyi de olabilir kötü de; tamamen senin tavırlarına ve nasıl bir imaj çizmek istediğine bağlı. Ama bil ki; elindeki konuyla ilgili önemli veriler ve hassas bilgiler toplamak için büyük bir fırsata sahipsin!Geleneksel aile değerlerini desteklemek için yardımınızı almaya çalışan kişiye eyvahlar olsun, Yay! Köklerinizle ilgili her şeye karşı tutumunuz çok değişti, yerleşmiş geleneksel değerleri hiçe sayan biri olarak etiketlendiniz. Konu şimdi sizin için dolu bir silah gibi. Ama o kadar şiddetli tepki vermeyin. Bu tepkiniz hiçbir zaman atılımlarınızı iyi bir sonuca bağlamaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Neden her zamankinden bir miktar daha fazla ?evet? demiyorsun? Biraz inatçısın ve sadece istediğin şeyleri yapıyorsun! Seni bilinmeyene itmek çok zor. Her zaman önceden hazır olduğun şeyleri istiyorsun. Bugün, insanlar beklenmedik teklifler yaparsa, neden bunları kabul etmeyi denemiyorsun? Hiç düşünmeden atla. Bu senin için harikalar yaratacak.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Muhtemelen bugün çok yoğun ve oldukça kaotik bir gün olacak. Kendinizi çok fazla zaman harcarken bulabilirsiniz. Çok fazlaçıkarmanız ve birkaç kişiyi görmeniz gerekebilir. Gelecekteki etkinlikler için düzenlemeler yapmak üzere telefon görüşmeleri yapılması gerekebilir.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde her zamankinden daha tetikte olduğunu hissedebilirsin. Üstesinden gelmeye çalıştıklarının zorluk derecesi artmış olmalı. Gün içerisinde aniden dâhil olabileceğin sorunların üstesinden kolaylıkla gelebilirsin. Fakat seni kolay bir gün beklemiyor, şimdiden belirtmeliyim. İleriye dönük programlar yapabilirsin. İş yerindeki tavırlarına daha fazla dikkat etmen gerekiyor. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevdiğin kişi ile aranda küçük çaplı sorunlar olabilir. Büyütmemelisin!

22 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlgi görmek ya da insanların içinde gerçek değeri bulamadığınızı düşündüğünüz tuhaf bir gün olabilir. Olaya bu noktadan bakmak yerine sevdiklerinize ilgi ve sevgi vermeyi deneyin. Bu bir karşılıklı etkileşimdir. Bunu hatırlayın ve aynı zamanda kendinizi de besleyin.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda ciddi şekilde düşünmeniz gerekebilir. Kişisel donanımınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Ev hayatınızda sizi yoran koşullar oluşabilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekle işlerinizi akıcı hale getirebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi yoğun bir şekilde partnerinize adanmış hissedebilir ilişkiye hem kendinizi hem de partnerinizi hızlıca adapte edebilirsiniz.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün para konularında çok daha ciddi kararlar almanız gerekiyor. Hesap yapmak isteyebilirsiniz.

22 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınız işin karşılığının daha fazla olduğunu düşünüyorsanız bunu talep etmelisiniz. Talep etmediğiniz sürece hiçbir isteğiniz kendiliğinden gerçekleşmeyecek.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat etmeye devam eden Ay, aile evinizde seyahat eden Neptün ile sert bir etkileşim içinde olacak.Ailenizle aranızda fikir ayrılıkları görülebilir. Birlikte yaşadığınız kişilerle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Evinizde tesisat problemleriyle karşılaşabilirsiniz.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hoşlanmadığınız detaylarla uğraşma işini başkasına devredebilirsiniz. Büyük düşünmek, resmin genelini görmek ve büyük atılımları mümkün kılacak planlar yapmak istiyorsunuz. Gelecekten beklentiniz çok artarsa, şimdiki zamanın sorunlarını göz ardı edebilirsiniz.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yay burcu aşk hayatınızda değişiklik ihtiyacı duyabilirsiniz. Yaratıcı enerjinizin fazlalığı, hayatınızdan keyif almakta zorlanmanıza veya yeni maceralar içine girmenize neden olabilir. Çok hızlı başlayan ama bir solukta biten ilişkiler yine Yay burçlarının gündeminde.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; unutmuş olabileceğin bir paranın sürpriz bir şekilde gelmesiyle; yakınlarına ufak tefek hediyeler alabilir, onları değerli kılabilirsin. Gün içinde eğitimin konusunda veya araştırma yapman gereken bir alanda sezgisel yeteneğini ve el becerini istediğin şekilde kullanabileceksin.

22 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 14" R
Ay
Terazi
08° 12' 23"
Merkür
Boğa
04° 28' 59"
Venüs
Boğa
24° 11' 07"
Mars
Koç
14° 09' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 15"
Satürn
Balık
18° 01' 35"
Uranüs
Boğa
23° 26' 12"
Neptün
Balık
29° 24' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 31"
Chiron
Koç
21° 39' 50"
Lilith
Başak
25° 25' 35"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>