Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendine Bakıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 30%

Sevdiklerinize nazik davranmaya çalışın. Gezegensel enerjilerden dolayı biraz sinirli olabilirsiniz ve bunu ailenizde çıkarmak size kolay gelebilir. Huysuz bir ruh halinde olsanız bile çocuklarınızı sevdiğinizi belirtin! Ya da eşinize bazı sorunları çözdüğünüzü söyleyin ve ona karşı kaba olmayın. Kalbiniz, açın ve insanların sizi ne kadar önemsediğini görün.

Tüm dikkatinizi bir şeye odaklamaya hazırsınız. Gelecek vaat eden birfırsatı için heyecanlı olabilirsiniz. Bir işe başlıyor ya da yeteneklerinizi müşterilere gösteriyor olabilirsiniz. Kendinizi çok hırslı ve kendinden emin hissedeceksiniz. Mevcut projenizin başarı şansı yüksek, bu yüzden devam edin. Disiplin ve kararlılıkla bu projenin çalışmasını sağlayabilirsiniz. Sadece enerjinizi yüksek tutacak kadar dinlendiğinizden emin olun.

Bugün, en az 3 haftadır kafanızda olan soruları kesin olarak ele alabileceğiniz bir gün. Özellikle de duygusal hayatınızı etkileyen sorulara odaklanın. Eğer şu sıralar tatminkar olmayan ilişkilerde yer alıyorsanız, onları arkada bırakmaktan korkmayın. Henüz cevaplanmamış bir istek konusunda içiniz içinizi yiyorsa, artık kafanıza takmayın.

Bir insan ya da bir ideal konusunda tutkulu hale geldiğinde, tam gaz hareket ediyorsun! Bugün kendini hayallerine odaklıyorsun ve adeta sınır yokmuş gibi hareket ediyorsun. Eğer sunum veya toplantıların varsa, kitlenin kalbini kazanman çok kolay olacak. Kişisel yaşamında ise, romantizmin keyifini o özel insanla sürebilirsin. Kendini bugün bütünüyle ifade et ve bırak pozitif enerji sana yeni kapılar açsın.Bugün insanları etkilemeye çalışma. Aklın başındaymış gibi davranmaya çalıştığın zamanlarda, kendini bazı fırsatlara erişmekten alıkoyuyorsun. Kaybedecek hiçbir şeyin yokmuş gibi yaşa. Kontrolü elinde tutmadığında, karşına neler neler çıkabileceğini kim bilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dinlenmek ve ilişkilerinizi gözden geçirmek için ideal bir gün. İnsanları gözlemlemeyi ve onların mutlu bir şekilde yaşamasını sağlayan şeyin ne olduğunu bulmayı seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınız ya da aile bireyleri size içini dökerken bir psikiyatrist rolüne bürünebilirsiniz. Sizinle bazı endişelerini paylaşabilirler ve siz de onlara faydalı birkaç tavsiye verebilirsiniz. Kendi içgüdülerinize güvenin ve olumlu düşüncelere odaklanın.

23 Ekim 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 15.16'ya kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar finansal konularda karışıklık ve hatalara dikkat etmelisiniz. Sorun çözmek ve problem gidermekle ilgilenebilirsiniz. Bu saatten sonra ise günün geri kalanında önemli konuşmalar yapabilir, beklenmedik haberler alabilirsiniz. Şans ve ilahi korunma çalışabilir. Sezgiler güçleniyor.

23 Ekim 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilinle arandaki problemleri doğru iletişim kurarak çözebilirsin, uzak kalmak sana iyi gelmeyebilir. Daha ince düşünerek hareket etmende fayda var. Yemek düzeni ve spor konusunda kendini eksik hissedip; diyetisyene başvurabilir, güvenilir spor salonları arayışına girebilirsin. Ailenle aranda çıkabilecek çatışmalara karşı kendini sakinleştirmelisin.

23 Ekim 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizde oldukça hareketli günler yaşarken belki de bugün kendi ailenizle ilgili bazı özlemleri içinizde yaşıyor olabilirsiniz. Çevrenize karşı beklenmedik agresif hareketler içerisinde bulunabilirsiniz. Sebepsiz öfke içerisinde hissediyorsanız yalnız kalmayı denemelisiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli zamanlar sizi bekliyor. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerde kopmalar olabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Gün içinde yeni haberler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için uygun zamanlar var.

23 Ekim 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yoğun ama olumlu duygular bu dönemde hakim. Duygusal hayatınızı değiştirin. Yakın ilişkiler tutkulu olabilir, ama duygularınıza kapılmamanız gerekir.

23 Ekim 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün toplum içinde güzelliğiniz, enerjiniz, yetenekleriniz ve yaptığınız işlerle ön planda olacağınız, kariyerinizi, ailenizi ve ilişkilerinizi ilgilendiren görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde ederek, fırsatlara açık olduğunuz şanslı bir zaman dilimindesiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşleri sıkı sıkıya kontrol altında tutmak sizin için işe yarıyordu ama artık durum böyle değil. Kayıplarınızın bir kısmını telafi etmek istiyorsanız, farklı bir strateji denemelisiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Kova burcuna giriş yapacağı 15:16'ya kadar Oğlak burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Sabah saatlerinde finansal konuların yavaş ilerlemesi canınızı sıkabilir, beklediğiniz ödemelerde gecikmelerle ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Güneş'in Akrep burcuna girişi ile kendinizi ve psikolojinizi daha iyi tanımak isteyeceğiniz bir aylık döneme giriyorsunuz. Terapi almak, kendinizle baş başa kalmak ve spiritüel çalışmalar yapmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

23 Ekim 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte manevi ve ruhsal konulara daha çok ilgi duyabilir, bu alanda çalışmalar yapmak isteyebilir, ilgili diğer insanlarla bir araya gelmek ve onları tanımak isteyebilirsiniz. Hayır ve bağış işlerinde faal olabilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde herhangi bir sorun görünmüyor. Gereksiz kıskançlıkları tadında bıraktığınızda, beraberliğiniz güvenli bir şekilde ilerleyecek. İş yerinde çözümsüz gibi görünen bir sorunun görüşülmesinde alacağınız tavır oldukça önemli. Takıntılarınızla tartışma çıkartabilir, ya da kıvrak zekanızla esnek bir şekilde netice alabilirsiniz. Para ve hesap işlerinde çok dikkatli olmanız gereken bir gün. Sabırlı olmayı başarabilirseniz, parasal konularla ilgili sıkıntılarınız yok oluyor.

23 Ekim 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 24' 35" R
Ay
Boğa
23° 37' 52" R
Merkür
Koç
22° 15' 48"
Venüs
Boğa
11° 08' 41"
Mars
Koç
06° 03' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 53' 17"
Satürn
Balık
17° 15' 48"
Uranüs
Boğa
22° 49' 18"
Neptün
Balık
29° 08' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 06' 50"
Lilith
Başak
24° 15' 04"
True Node
Koç
15° 19' 37"
Son Güncelleme : 08/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>