Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kararsızlığın Çoğalıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve romantizmle ilgili meseleler bugün oldukça kafa karıştırıcı olabilir ve şu anki durumda güçlü kuvvetlerin bir zorluk oluşturduğunun farkında olmalısınız. Bu enerjinin sonucunda ortaya çıkan olayların hevesinizi kırmasına izin vermeyin. Unutmayın ki, bu da geçecek ve işler yine netleşecek. Şu an sadece arkanıza yaslanıp bir şeyleri derinlemesine incelemelisiniz.

Bugün bazı yenilikçi düşünceleriniz olabilir. Bunlar kariyeriniz ve profesyonel yaşamınız açısından geçerli olabilir. Farklı bir yol izlemeye karar verebilirsiniz. Daha fazla tanınma ve finansal bir ödül için hazır olabilirsiniz. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenin yollarını düşünmek için iyi bir zaman. Olağandışı, riskli veya cüretkar bir strateji ortaya çıkarabilir ve bu çok başarılı olabilir!

Bugün bir kişiyle heyecanlı bir ortaklık oluşturabilirsiniz. Bu,ortamındaki bir anlaşma olabilir. Belki de, başka bir şirket veya kişiyle işbirliğine karar verebilirsiniz. Kaynakları paylaşıp, güçlü bir ortak çaba oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizin masada kalmasından korkmayın. Geride durursanız, bu kişi sizin gerçekten ilgili olmadığınızı düşünebilir. "Birleşme" için harika bir gün!

Bırak bugün ipleri senin adına bir başkası eline alsın; otobüsün ise ne yöne gittiği konusunda hiç kaygılanma. Aklında bir rota olmaması iyi olacaktır; böylece beklentisizlik ve tahminsizlik seni hayal kırıklıklarından uzak tutacaktır. Bugün biraz veri toplama günü. Sonrasında bunları konuşma kürsüne çıkıp dünyaya duyurabilirsin.Bugün sabrınız sınanacak. Hayatınızda bazı büyük değişiklikler yapmaya başladınız. Başkalarının olumsuz tepkileri sizi şaşırtabilir. Elbette hayatınızın olumlu yönde değiştiğini görebiliyorlar. Başkalarının destek ve cesaretini almak zor değil ancak sizi yolunuzdan etmelerine izin vermemelisiniz. Başarılı olmak zorundasınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim konuları için garip bir gün olabilir. Önemli bir telefon görüşmesinin ortasında hattan düşebilir ya da henüz daha cümlesini bitirmemişken biri çıkıp çok dramatik bir şey söyleyebilir. Bu yüzden gününüz hakkında kafanızda bazı soru işaretleri belirebilir. Bu sorunlar şu anda tamamen çözülebilecek noktada olmayabilir. Bu sebeple sabırlı olup, ilişkiniz hakkında vardığınız hiçbir sonuca doğrudan atlamayın.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerleme devam ediyor. Merkür retrosu ise bugünden itibaren son buluyor. Bir süredir ilişkilerinizle ilgili yaşanan kararsızlıklar sonlanabilir. İlişkilerle ilgili alacağınız kararlarda netleşebilirsiniz. İş hayatında finansal konular kararlarınızda belirleyici olabilir.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkinde bugün her zamankinden daha fazla zorlanacağın bir gün olabilir. Olaylar karşısında sürekli olarak kararsız kalıyor olman çevrendekiler tarafından eleştirilebilir. Maddi konulardaki planlarında değişiklikler söz konusu olabilir. Beklemediğin harcamaların ortaya çıkması, birikimlerini kullanmana sebebiyet verebilir. Ev dekorasyonuna yoğunlaşmışken seçim yapmakta zorlanabilirsin.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle vakit geçirmek için zaman özel zaman ayarlayın. Kendinizi, çevrenizi, hedeflerinizi her şeyi gözden geçirin. Kendinize çok yüklenmeyin. Hayallerinizi kuruntularınıza kurban etmeyin. Merak ettiklerinizin doğrusunu öğrenmeden harekete geçmeyin.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında pratik düşünmek ve aceleci davranmamak gerekiyor. Öğle sonrasında ilişkilerinizde saha esnek olmaya bakın. Arkadaşlıklar güzel olabilir.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kibirli bir davranış şimdi tehlikeli ve çılgınca bir adım. Basiret ile ilerleme yapabilirsiniz. Planlarınız insanların egolarını rahatsız ettiğinde zorluklar ortaya çıkacak.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dinlenmek ve ilişkilerinizi gözden geçirmek için ideal bir gün. İnsanları gözlemlemeyi ve onların mutlu bir şekilde yaşamasını sağlayan şeyin ne olduğunu bulmayı seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınız ya da aile bireyleri size içini dökerken bir psikiyatrist rolüne bürünebilirsiniz. Sizinle bazı endişelerini paylaşabilirler ve siz de onlara faydalı birkaç tavsiye verebilirsiniz. Kendi içgüdülerinize güvenin ve olumlu düşüncelere odaklanın.

23 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haberlerde yer alan nt, sizi dünyada görmek istediğiniz değişim olmak için çaba sarf etmeye motive edebilir. Somut eyleme geçmenin bir yolunu bulmak, durumla ilgili yoğun duygular için bir çıkış noktası olabilir. Görüşlerinizi başkalarıyla tartışmayı da kolaylaştırabilir. Nereden başlayacaklarını bilmedikleri için dahil olmaktan kaçınmış olsalar da, sizinle özel bir şey yapmalarını istemek, onları şu anda yardım etmeye teşvik etme olasılığı daha yüksektir.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizden yaşça büyük kişilerle olumlu güç birliği oluşturacak, onların desteğini hissedeceksiniz. Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Keşiflere hazırsınız. Aklınıza esen konuları hayata geçirmekte başarılısınız.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gerçekleştirmek istediğiniz planlar doğrultusunda hareket ederken daha sabırlı olmaya çalışın. Enerjinizi doğru kullanamadığınız takdirde her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Belirsizlikleri tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi kalıcı bir beraberliğe hazırlamak için, karşılıklı kıskançlıklardan kaçınmalısınız. Yeniden umudunuzun yeşerdiği bu birliktelikte, biraz aceleci davranmanız gerekiyor. İş yerinde boş yere kendinizi üzüyor, çevrenizde size bağlı kimseleri de tasalandırıyorsunuz. Bir meseleniz yok, olsa da bunu birlikte çözeceğiniz kimseler de var. Yatırım konularında, ani kararlar vermekten kaçının. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir

23 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 50" R
Ay
Oğlak
15° 08' 12"
Merkür
Koç
16° 37' 56"
Venüs
Boğa
00° 04' 34"
Mars
Balık
29° 08' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 30' 33"
Uranüs
Boğa
22° 18' 16"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 59"
Lilith
Başak
23° 15' 16"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>