Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kırgınlıkları Bir Tarafa Bırakabilirsin! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında biraz daha sakin kalmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edebildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamakta zorluk yaşamayacaksınız. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Maddi anlamda biraz daha temkinli olmalısınız. Fırsatları doğru anlamda kontrol altına almanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki sorun çıkmaması için herkesin dikkatli olmasını sağlayabilirsiniz. Açık ve net bir iletişim kurmanın burada önemli olduğunu unutmayın.

23 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda biraz hassas olabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanız ve anlayışlı bir tavır sergilemeniz önemli olacaktır. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ancak karşınızdakini incitmekten kaçının. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde samimi ve anlayışlı bir tutum sergilerseniz, sorunları kolaylıkla çözebilirsiniz. Uğraşlarınıza odaklanın ve içsel dengeyi koruyarak günü olumlu bir şekilde tamamlayın.

23 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eleştiriye kapalı olsan da etrafındakilerin seni övmelerini bekleyebilirsin. Bugün mesaiye kaldıysan, kendine vakit ayıramıyor oluşun, içten içe üzülmene sebep olabilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yay burcuysan, onunla ilgili duyacaklarından dolayı öfkeyle kırgınlığı bir arada yaşayabilirsin.

23 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı insanlarla görüş ayrılığına düşebilirsiniz. Saygı çerçevesinde yanıt verdiğiniz halde bu kabul görmüyorsa burada zaman harcamamalısınız. Kendinizi ve sorumluluklarınızı düşünün; hiçbir tartışma bundan daha önemli değildir.

23 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün oldukça meşgul ve sorumlu olabilirsiniz. Ancak eve yönelik bazı meşguliyetler de zamanınızı alabilir.

23 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güveninizi sarsan olay ve durumlar karşısında kendinizi koruyabilmelisiniz. Neyin ne olduğunu mantık çerçevesinde bilirseniz önlem almanız çok daha kolay olacaktır.

23 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlara karşı bazı sorumlulukların olabilir bugün. Bunu yerine getirmek senin için zorlaşabilir ve biraz gerilebilirsin. Ancak kendine inanmalı ve bu işi bir maceraya dönüştürmelisin. Sevdiklerine destek olmak günün sonunda sana iyi gelecek.

23 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün ev hayatınıza çok fazla enerji getirir. Eğer baskı altındaysanız, bir miktar tartışma ya da gerilim yaşanabilir. Nitekim iyi kullanıldığında evde birçok şeyi başarabilir, aile üyelerine karşı daha iddialı ve açık sözlü olabilirsiniz. Bu dönemde arzularınızı ifade etmek çok basit olmayabilir. Ailenizle yaşanan çatışmalar da eğer ilişkilerinizi yenilemeye ve canlandırmaya hizmet ediyorsa yapıcı olabilir ancak gereksiz veya sağlıksız çekişmelerden şu anda kaçınmak en iyisidir.

23 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili yaylar bugünhayatınızda gerginlikler, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Olayları iç dünyanızda fazla abartıyorsunuz. Bu aralar sorumluluklarınız önceliğiniz olmalı. İlişkilerinizin kopacak kadar gerilmesini engellemek sizin elinizde. Haklılık kaygısına düşmeyin, huzuru seçin.

23 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Gösterdiğiniz tüm çabaların sonucu üzerinde derinlemesine düşünmenin tam zamanıdır. Bu dönemi, fiziksel sağlığınızı iyileştirmekte kullanın. Vitaminler ve temiz hava, size sağlığınız için son derece önemli bir yeniden doğuş olanağı sağlayacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve çatışmalardan uzakta, hayatınızın keyfini çıkarın ve aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.

23 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karmaşık bir karar vermen gerektiğinde araştırma yapma ihtiyacı duyabilirsin. Ertelemeleri bırak ve harekete geç. Senin için dinlenme ya da tatile çıkma zamanı gelmiş. Bir karar vermeden önce lütfen iyi düşün. Bu konuda sana meditasyon çözüm sağlayabilir. Kanatlarını açarak uç.

23 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız biri var, hissettiklerinizden eminsiniz ama şartlar beraberliğinizi için uygun değil. O da bunun farkında. Uygun bir dille, ona bunu anlatmaya çalışın. Boşta geçen zamanın size birçok şey kaybettirdiğini fark etmelisiniz. Biraz atak olduğunuz takdirde, girişken kişiliğinizle meslek yaşamınızda hiçbir engel bulunmuyor. Para konusunda kısmetlisiniz. Ancak para ile ilgili fırsatları anında değerlendirmeye çalışın. Sağlığınızla hiç ilgilenmemek, şu günlerde başlıca kusurunuz.

23 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 46' 50" R
Ay
Yay
19° 10' 06"
Merkür
Koç
16° 09' 04"
Venüs
Koç
27° 38' 45"
Mars
Balık
27° 37' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 24"
Satürn
Balık
16° 19' 54"
Uranüs
Boğa
22° 11' 32"
Neptün
Balık
28° 49' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 16"
Lilith
Başak
23° 02' 09"
True Node
Koç
15° 28' 28"
Son Güncelleme : 27/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>