Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sosyal Çevren Genişliyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 10%
Para 90%
Sağlık 30%

Bugün çılgınca flört etmek için eğlenceli bir gün olabilir! Hilekar olmayı seviyorsunuz, ayrıca iltifat etme ve heyecan yaratma konusunda da oldukça yeteneklisiniz. Bugün birçok kişinin ilgisini çekebilirsiniz. Mecbur kalmadıkça kalp kırmamaya çalışın! Biri şakacı sözlerinizi ciddi bir sevgi işareti olarak yorumlayabilir. Bu hassas kişilere dikkat edin.

Bazen kolları sıvayıp işe koyulmanız gerekir. Bugün bazı görevleri yerine getirmek için sizi motive etmeye yardımcı olacak daha agresif bir tutum sergilemeniz gerektiğini görebilirsiniz. Herhangi birağır veya baskıcı olabilir, ancak bu duygu yakında geçecek. Sağlam bir duruş almak ve disiplinli kalmak isteyebilirsiniz. Eğer kendinize ara vermeniz için izin vermezseniz, günün erken saatlerinde bir duraklama noktasına gelir ve rahatlama moduna geçebilirsiniz.

Bugün gelirinizi arttırma yönünde bazı önemli bilgiler alabilirsiniz bu yğüzden gözünüzü kulağınızı dört açın. Bu, bugün gerçekleşmesi gereken harika şeylerden sadece bir tanesi. Harika görünüyorsunuz ve insanlar sizin bu sıcak ve samimi tavırlarınız karşısında kayıtsız kalmıyor. Üzerinizdeki bu ışığın keyfini çıkarın. Ne yazık ki sonsuza kadar böyle sürmeyecek.

Bugün aklına annen gelebilir. Enerji, ailenle ilgili şeyler destekleyici nitelikte. Eğer annene yakın değilsen, belki senden gelecek bir hareketle aranızdaki ilişki güzelleşebilir. Annenin şu anda neye ihtiyacı olduğunu düşün, ve bunun üzerinden bir arkadaşlık köprüsü kurmaya çalış. Sıfırdan başlayıp hızla ileri gitmenin zamanı gelmiş olabilir.Bugün ruhani tarafınızla iletişime geçebilirsiniz. İçinizden meditasyon yapmak, dua etmek ya da metafizik dersi almak gelebilir. Evrenin gizemlerine kendinizi kaptıracaksınız. Sezgili bir Yay burcu olarak, yeni şeyler öğrenmekten zevk alıyorsunuz. Astroloji üzerine okumaktan ve bir doğum haritasının nasıl inceleneceğini öğrenmekten keyif alabilirsiniz. Ya da bir çeşit holistik tedavi eğitimi almak hoşunuza gidebilir. Şifa sanatları için doğuştan gelen bir yeteneğiniz var. Bu yeteneği geliştirmekten korkmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanları etkilemeye çalışma. Aklın başındaymış gibi davranmaya çalıştığın zamanlarda, kendini bazı fırsatlara erişmekten alıkoyuyorsun. Kaybedecek hiçbir şeyin yokmuş gibi yaşa. Kontrolü elinde tutmadığında, karşına neler neler çıkabileceğini kim bilir!

24 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 15.16'ya kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar finansal konularda karışıklık ve hatalara dikkat etmelisiniz. Sorun çözmek ve problem gidermekle ilgilenebilirsiniz. Bu saatten sonra ise günün geri kalanında önemli konuşmalar yapabilir, beklenmedik haberler alabilirsiniz. Şans ve ilahi korunma çalışabilir. Sezgiler güçleniyor.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevrende aranan kişi haline geliyorsun. Evlilik sürecinde olan yakın bir arkadaşına verdiğin destek, bağlarınızı kuvvetlendiriyor. Motive olacağın alanlara yönelmen için güzel günlerdesin. Kendini yenileme isteğine farklı kültür ve dilleri öğrenmekle başlayabilirsin. Sık sık arkadaşlarınla yapacak olduğun seyahatler, evini özlemene neden olabilir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınız bağışıklık düşüklüğüne bağlı olarak sarsılabilir. Beslenmenize dikkat etmemeniz tetikleyici olabilir. Sağlıklı beslenme ve yeterli uykuya özen göstermelisiniz. Sosyal çevreniz yeni bir ilişkiye başlamanız için sizlere baskı uygulasa da kırgınlıklarınız müsaade etmiyor olabilir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün görüşmeler ve ziyaretler açısından oldukça hareketli olabilir. Daha çok konuşma ihtiyacı içinde olabileceğiniz bir gündesiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda kendinizi çalışma azimi ile dolu bulacağınız bir gündesiniz. Ayrıca maddi arayışlarınızla alakalı yeni stratejiler belirleme fırsatı yakalayabilirsiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün hızlı ve hareketli iletişim trafiğinde farklı görüş ve fikirlerinizle dikkat çekebilir, yakın çevrenizde etkili olabilirsiniz. Başkalarını ikna etmede ilginç yaklaşımlarınız olabilir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık daha fazla empati kuruyorsunuz ve gerçekten insanları anlayabiliyor, dinleyebiliyor ve bazı içgörülü tavsiyeler sunabiliyorsunuz. Bu harika!

24 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Kova burcundaki seyahatine devam edecek.Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve komşularınızla ilişkileriniz ön planda olacaktır. Venüs'ün Satürn ile kurduğu etkileşim birlikte çalıştığınız kadınlardan göreceğiniz yardım ve desteğe işaret ediyor. Kariyer plan ve stratejilerinizi gözden geçirmek ve hedeflerinize yönelik somut adımlar atmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emir vermekten hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Şu sıralaryerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte keyifli sohbetler edip, muhteşem bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla vakit geçirmeye çalışın. Hayatta karşınıza çıkan olumsuzluklara rağmen güçlü bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde duygusal yaşantınızla ilgili karışık düşünceler birbirini kovalıyor, huzur bulamıyorsunuz. Duygusal anlamda mantıklı hareket ederseniz, bu ilişkinizde daha mutlu olursunuz. Biraz da olayları akışına bırakın, hayatta her şey olabilir. Yeni birteklifi alma olasılığınız bu dönemde çok yüksek. Yanlış adımlar atmaya müsait olduğunuz bu zaman diliminde harekete geçmeden önce çok iyi düşünmelisiniz. Para konularında talih genellikle sizden yana. Spor yapmamak sizi hamlaştırdı

24 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 53' 13" R
Ay
İkizler
00° 41' 26" R
Merkür
Koç
22° 42' 47"
Venüs
Boğa
11° 45' 07"
Mars
Koç
06° 26' 17"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 18' 07"
Uranüs
Boğa
22° 51' 01"
Neptün
Balık
29° 09' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 26"
Lilith
Başak
24° 18' 21"
True Node
Koç
15° 17' 29"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>