Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Telaşlısın! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmanız gerekiyor. Çabalarınızın karşılığını almak için kendinize zaman ayırmalısınız. Adım adım ilerlediğiniz takdirde istediklerinize ulaşmanızın aslında çok da zor olmayacağını bilmeniz gerekiyor.

Hata yapmaktan kaçınmalı ve çabalamaya devam etmelisiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeyi başardığınız sürece pek sorun yaşamayacak olmanız da önemli.

Gelir ve gider arasındaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçek arkadaşlarınızın kim olduğunu öğrenebilirsiniz. Bunun için sizin bir şey yapmanıza gerek kalmayabilir. Size düşen tek görev, değer vermenin ve değer görmenin eşzamanlı olmasına dikkat etmektir.

25 Mart 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Yay burcu için iletişimlerinizi olumlu yönde kullanmanız ve içgüdülerinize güvenmeniz gereken bir gün olabilir. Karşınızdaki insanlarla daha anlayışlı ve açık iletişimde bulunarak ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca, hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı kullanarak çözüm bulabileceğiniz konularla karşılaşabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi korumanız da bugün önemli olabilir. Umarım bugünün keyifli ve verimli geçer!

25 Mart 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah başka bir ruh halindeyken öğleden sonra bambaşka bir ruh halinde olacaksın. Kendinle savaşırken bazı gerçekleri kaçırman da mümkün. Beklentilerinin, hızlı bir şekilde gerçekleşmesini istemen seni biraz telaşlı yapabilir. Maddi kaygılar seni ekaramaya itebilir. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sosyal medya kullanımı sevgilinle aranda tartışma yaratabilir.

25 Mart 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden birinin sağlık konuları gündeminizde yer bulabilir. Hatrınızın sayıldığı yerlerde çözüm arayabilir, yaptığınız iyiliklerin karşılığını alacağınız destekler alabilirsiniz. İyi insan olmanın karşılığı her zaman vardır ve bunlar korkulacak şeyler değildir.

25 Mart 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sosyal konularla daha fazla ilginizi çekebilir. Sorumlu olduğunuz işler toparlamanız gerekebilir. Bu konuda mücadele verebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duygusal yönden güçlü hissedebilirsiniz. Ani kararlar almaktan çekinin. İşlerinizi tamamlama fırsatı bulabilirsiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Emeklerinizin karşılığını aldığınız bir gündesiniz. Birikime geçebilir, maddi anlamda önceki günlere oranla daha bolluk içerisinde hissedebilirsiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sosyal konularda daha şanslı olacaksın. Neşen yerinde olacak genel olarak. Sevdiklerinle keyifli ve güzel vakitler geçirmek için fırsat bulabileceksin. Bugünün keyfini çıkarmaya bak.

25 Mart 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün özellikle sevdikleriniz tarafından korunduğunuzu ve onları koruduğunuzu hissedebilirsiniz ve bu, ilişkinizi geliştirebilir. Rutinlerinizi, işinizi veya ev hayatınızı keyifli hale getirmenin yeni yolları ortaya çıkabilir. Özellikle iyi biryapmak ve başarılarınız hakkında harika hissetmek için iyi bir zaman. Nitekim arkadaşlık sorunları doruğa çıkabilir. Gergin duygulara ve abartılı davranışlara dikkat etmeniz gerekirken, bir şeyleri tamamen çözmek için başka bir zamanı bekleyebilirsiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğlenceli karakteriniz sosyal çevrenizden tarafından fazlasıyla göze batıyor sevgili yaylar. Kendiniz olabildiğiniz için eleştiriliyorsunuz. İnsanların sözlerine fazla takılmayın. Eğer siz huzurlu ve rahatsanız bildiğiniz yolda tereddütsüz bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

25 Mart 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyer, iş, sosyal çevre, topluluklarda yeni ve güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Maddi kaynaklarınızda güçlü destekler alabilirsiniz. Ayrıca ev,aile, gayrimenkulle ilgili kalıcı güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

25 Mart 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir aşka daha bir süre kapalısınız. Çok uzun zaman geçmesine rağmen onu unutamıyorsunuz. Aynısını bir daha yaşayamayacağınıza inandığınız bu ilişkinin anıları size yeterli geliyor. Kendinizi yoğun birtemposunun içinde bulmanız mümkün. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmalarınızın karşılığını, maddi olarak alabileceksiniz. Maddi yatırımlar konusunda sakin olabilirseniz kazançlı çıkabileceğiniz bir gün. Sağlığınıza özen gösterin. Soğuk algınlıklarına karşı tedbirli davranmalısınız

25 Mart 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 42' 54" R
Ay
Oğlak
01° 42' 17"
Merkür
Koç
16° 20' 51"
Venüs
Koç
28° 49' 49"
Mars
Balık
28° 22' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 49"
Satürn
Balık
16° 25' 07"
Uranüs
Boğa
22° 14' 48"
Neptün
Balık
28° 51' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 33"
Lilith
Başak
23° 08' 33"
True Node
Koç
15° 25' 22"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:44

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>