Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Radikal kararlar almak isteyebilirsin! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Muhtemelen bugün çok seksi hissediyorsunuz ve sevgilinizi romantik bir akşam yemeğine çıkartmak isteyebilirsin. Yumuşak kazaklar ve elbise kumaşları bugün özellikle çekici görünebilir, daha cesur kıyafetler giyip makyaj yapmak isteyebilirsiniz. Keyfini sürün! Ayrıyetten bugün, zaman ya da parasal yatırımların karşılığını alabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin!

Bugün rüyalarınıza kulak verin. Etrafınızdaki insanlar muhteşem hayatlarını yaşıyor gibi görünürken siz bu sıkıcı rutine sıkışıp kaldığınızda sık sık kıskançlık hissine kapılıyor musunuz? Kendinizi bu monotonluktan kurtaracak tek kişi sizsiniz, bu yüzden şikayet etmeyi bırakıp harekete geçin. Değişim ilk başta göründüğünden çok daha kolaydır. Hayal gücünüzü kontrol altına alın ve en ulaşılamaz hayallerinizi bile gerçekleştirmek için çözümler üretin.

Profesyonel hayatınızda durumları değerlendirmenin zamanı geldi. Bu sizin için hep olan bir mevzu fakat bugün konular daha net ve kesin olacak. Şüphesiz ki, profesyonel hayatınızı ilgilendiren gerçek ilerlemeler kaydettiğiniz hissindesiniz. Ya da, hiç olmazsa, problemleri ve potansiyel çözümlerini ifade etmede kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Güzel bir his, değil mi?

Bazen oynayıp eğlenmek istiyorsun; tabi hayatındaki ciddi meselelere tepeden bakmak kolay iş. Bugün göz ardı ettiğin bir mesele çözüm gerektirebilir. Finansal olarak borçluysan, bütün ödemelerinin zamanında yapıldığına ve yapılacağına emin olman gerekebilir. Hayatında stres yaratan bir insan varsa, onlara karşı gelmekten kaçınma.Yeni bir arkadaş edinin ve kendi kişisel gelişiminizden daha büyük bir amaç uğruna çaba gösterin. Yardım istemek yerine insanlara yardım eli uzatıp onlarlabirliği yapın. Daha çok özveride bulunursanız uzun vadede hiç ummadığınız kadar çok şey kazanacağınızı göreceksiniz. Etrafınızdakilere karşı cömert olun ve herkesin yararına olacak ortak hedefler oluşturulmasına öncülük edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenlerin bugünkü enerjisi herkesin duygularını her zamankinden fazla tetikleyecek, dolayısıyla evden çıkmadan önce zırhınızı kuşanmayı ihmal etmeyin. Otoyollarda kornaya basıp küfreden sürücülere rastlayacaksınız ve gideceğiniz yere vardığınızda arkadaşlarınızın aklı yerinde olmayacak. Başkalarının çatışmalarından uzak kalmaya çalışın ve gereksiz duygusal yükselişlerden kaçınabilmek için kendi yüzleşmelerinizi de başka bir güne saklayın.

27 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Başak burcunda ilerlediği bir gündesiniz. Ay'ın bugün hareketini sürdürürken sert kontaklar kurması, kariyer hayatınızda yoğun ve gergin bir süreçte olmanıza neden olabilir. Küçük sorunlar beklemediğiniz şekilde büyüyüp vaktinizi alabilir. Merkür ve Plüton'un sert açıda bulunduğu gün içinde arkadaş çevrenizden öğrendiğiniz duyumlar canınızı sıkabilir. Sizden beklenmeyecek şekilde agresif bir tavır gösterebilirsiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Radikal kararlar almak isteyebilirsin! Yara aldığın konularda dik bir duruş göstermen haftayı güçlü bitirmene neden oluyor. Elinde olmadan bazı insanları kırmış ya da üzmüş olabilirsin ancak telafi etmek için elinden geleni yapacaksın. Arkadaşlarından aldığın daveti ilk önce geri çevirsen de akşam saatlerinde fikrin değişebilir. Bir süredir hayatında yapmak istediğin değişiklikler için bugün harekete geçerek radikal kararlar almak isteyebilirsin.

27 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gündeminizde parasal konular olabilir. Geçmişten gelen maddi planlarınızla ileriye dönük adımlarınızın daha iyi olması için değerlendirmeler yapabilirsiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki statünüz için fedakârlık yapacağınız bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için hayal gücünün sınırlarını zorlamak zorunda kalabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konulara daha gerçekçi yaklaşabileceksiniz. Bugün bürokratik işlerle uğraşabilirsiniz. Akşam için keyif aldığınız kişiyle birlikte program yapabilirsiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ilişkinizde güzel giden noktalar olacak ve bu noktalarla alakalı söylediklerinizin yanlış anlaşılmaması hususunda dikkatli olmalısınız.

27 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde yol ve yolculuklar konusunda biraz daha dikkatli ve tedbirli davranmanız gerekebilir. Erken saatlerde hareketlilik dikkat çekici olabilir. Sonrasında ise yaptıklarınız ve başarılarınızla takdir görebilirsiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerji seviyeniz ve coşkunuz, günün yetersiz talepleriyle hemen yanacak. Bugün pek bir şey olmayacak - ateşli yapabileceğiniz tavrınıza değecek bir şey yok. Ancak günün homurdanan ruh halinin sizi hayal kırıklığına uğratmasına izin vermeyin.

27 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton arasında zorlu bir etkileşim meydana geliyor. Kazanç kapıları önünüze açılıyor.Fakat birilerinin koyduğu ağır kuralları ve şartları kabul ederek bu kazanca ulaşacağınızı bilmenizde fayda var. Paylaşımlar konusunda daha az ile yetinmeyi kabullenmelisiniz. Yenialanlarına geçmeniz mümkün.

27 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir türlü durduramadığınız bir zihnin sizi sürüklemesine maruz kalabilirsiniz. Bilgi dağarcığınızı genişletmek önem kazanabilir. Ufkunuzu açacak bilgilere ulaşmak, bilgiye sahip insanlarla görüşmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda bazı karamsarlıklarınız olabilir. Hiç umut kaybetmeyin. Değiştiremeyeceğiniz hiçbir durum yok. Hayat iki gün sonra bambaşka olabilir. Biraz daha fazla hareket etmeye, işlerinizi ertelememeye çalışmalısınız. Sabun köpüğü aşklar Yay burçlarının gündemine gelebilir. Ani başlayan ilişkiler ani bir şekilde bitecektir.

27 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; kazanımlarında, alacak ya da verecekle ilgili konularda endişe duyduğun bir gün olabilir.  Alacaklarını tahsil edememen ya da verilen sözlerin yerine getirilmemesi bazı takıntılarını tetikleyebilir. Kariyer alanında haklıyken haksız olmamak için, uzlaşmacı ve akıllıca davranman senin lehine olabilir.

27 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 59' 18" R
Ay
Yengeç
14° 29' 56" R
Merkür
Koç
25° 56' 37"
Venüs
Boğa
15° 42' 05"
Mars
Koç
08° 53' 42"
Jüpiter
Boğa
26° 45' 38"
Satürn
Balık
17° 32' 47"
Uranüs
Boğa
23° 02' 12"
Neptün
Balık
29° 14' 36"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
21° 18' 40"
Lilith
Başak
24° 39' 42"
True Node
Koç
15° 00' 27"
Son Güncelleme : 12/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>