Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Maddi Konular Gündemde Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün yalnız mısınız? Bir ilişkiniz veya takılacağınız biri yoksa, neden bir arkadaşınızı çağırmıyorsunuz? Neşelenin! Henüz kimseyi bulamamanız, asla birini bulamayacağınız anlamına gelmez. Bu gece arkadaşınızla dışarı çıkarsanız, belki de ruh eşinizle tanışabilirsiniz, o halde süslenin!

Kafanızın içinde beliren çok sayıda düşünce var ve hiçbirini paylaşamayacağınızı hissedebilirsiniz. Bu sırları kimseye ifşa etmeyerek kendinize bir iyilik yaptığınızı düşünebilirsiniz, ancak bunun yerine kendinizi korkunç derecede incitiyorsunuz. Fikirlerinizi kendinize saklamak yerine onları paylaşmayı öğrendiğiniz zaman kendinizi çok daha rahat ve hafif hissedecesiniz.

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Kaynaklarını boşa harcama. En kesin ve emniyetli yolu tercih et. Seni eyleme teşvik eden kuvvetli bir güç mevcut; fakat çok da inatçı bir tutum sergilememelisin. Bu sadece senin desteğine güvenen ve inanan insanların senden uzaklaşmasına yol açar. Eski ve yeni arasında sağlıklı bir denge oluştur. Değişime ise her açıdan açık ol. Esnek bir tutum benimse.Bugün pek çok misafir ağırlayabilirsiniz. Evi toparlasanız iyi olur! Sabah ortalığı toplamak isteyebilirsiniz. Biraz temizlik yapın ve gerçek bir parti ortamı yaratmak için evde biraz yer açın. Günün geri kalan bölümünde sizinle vakit geçirmek isteyen ziyaretçileriniz ve arkadaşlarıız olabilir. Eviniz düzenli olursa onlarla daha fazla güzel vakit geçirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini doğru kişiyle tanışmak üzere, doğru yerde ve doğru zamanda bulman olası. Şansın yüzüne gülmesini pek de beklemiyorsun. Güne rahatsız ve huzursuz başlayabilirsin fakat her ne olursa olsun yaşananlar seni derinden etkileyecek. Hazır ol - bu dönüşüm hayatında büyük değişiklikler yaratacaktır; hemen olmasa bile, uzun vadede.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Analitik ve sezgisel tarafınız şu anda çatışıyor. Biriyle devam etmenin doğru yolunu bildiğinizi hissediyorsunuz, ancak içeride beklemenizi söyleyen, daha fazla bilgiye ihtiyacınız olduğunu söyleyen derin bir şey var. Hangi taraf geçerli olmalı? Şu anda ikisini dengelemek zor ise biraz daha beklemelisiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seyahatlerinin hepsini askıya alıyorsun bu yaz bir tatil planı yapmaktan ziyade evde vakit geçirmeyi tercih etmeyi düşünüyorsun. Bu durum seni kötü etkilemiyor. Bunu biraz para biriktirmek için fırsat olarak değerlendirebilirsin. Çocukları olan bir Yay burcuysan onların geleceği için bankada yeni bir hesap açmak isteyebilirsin. İmkanlarını zorlamamalısın.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde karşı tarafın sizin için vereceği ani kararlar sizleri de dönüşü olmayan sözler sarf etmeye itebilir. Bu yüzden ağzınızdan çıkanı mutlaka kulağınızın duyması iyi olacaktır.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için uygun bir gündesiniz. Eğlenceli yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizle görüşmek size iyi gelecektir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün yaşadığınız olaylarla ilgili çok daha rahat bir şekilde bütünü görebilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi psikolojik olarak yeniliklere hazır hissedebilir ve bu bağlamda elinizdekilerden de faydalanabilirsiniz ayrıcabağlantılarınız da artabilir.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklarla yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda motivasyonunuz bugün de sürüyor. Uzaktan kişilerle kuracağınız temaslar bağlantılarınızı genişletmenizi sağlayabilir.

28 Mayıs 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hoşlanmadığınız insanlarlayapmak zorunda kaldığınızda mantığınızla hareket etmeniz yararınıza olabilir. Olaylara objektif yaklaştığınızdan da emin olmalısınız.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ediyor. Yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konuları ön planda olacaktır.Merkür'ün Yengeç burcuna girişi finansal konuları ön plana çıkarıyor. Finansal destek arayışına girebilir, kredi ve borç başvurusunda bulunmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer işiniz bir tür bakım gerektiriyorsa, bugün sizin için mucizevi bir gün. ok yardımcı olmanız ve bir şeyleri bu kadar derinden önemsemeniz, sizi bir kalabalığın arasından sıyıran en önemli ve belirgin şey olabilir.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusallığın ön planda olduğu bir gündesiniz ve sezgilerinizi çok fazla çalışıyor. Olaylara yorum getirirken, geçmiş tecrübelerinizden faydalanmayı unutmamalısınız. Çevrenizde size karşı özel duyguları olan kişiler var. Karşılıklı güç savaşına girmeden önce, onlara kendilerini anlatma fırsatı vermenizde fayda var. Öğrenme içgüdünüzün fazla olduğu bir gün.

28 Mayıs 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 21' 13"
Ay
Kova
22° 47' 52"
Merkür
Koç
17° 47' 02"
Venüs
Boğa
03° 26' 50"
Mars
Koç
01° 15' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 16"
Satürn
Balık
16° 44' 55"
Uranüs
Boğa
22° 27' 39"
Neptün
Balık
28° 58' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 14"
Lilith
Başak
23° 33' 29"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>