Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hırslısın! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda birlikte olduğunuz kişinin duygularına olumlu anlamda cevap vermeye çalışmalısınız. Kafanızın içindeki olumsuzlukları bir kenara bırakmayı başardığınız sürece her şeyi daha net yorumlamanız da kolay olabilir. Dengesizlikleri kendinizden ve ilişkinizden uzak tutmanız gereken bir gün.

Yaklaşımlarınızı olumlu seviyelerde tutmaya çalışmalısınız. Kişisel tecrübelerinizden de dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. Sorunları yavaş yavaş geride bırakabileceğiniz bir güne giriyorsunuz. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Finansal konularda biraz daha dengeli ve tedbirli olmalısınız. Tavırlarınızın her açıdan belirleyici olabileceği bir güne giriyorsunuz. İstekleriniz konusunda aşırıya kaçmadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kontrollü olmak istedikçe hayatı zorlaştırıyor olabilirsiniz. Bazen yolda karar vereceğiniz durumlar da doğabilir. Kendinizi şartlandırmayı değil, zamanı ve yaşadıklarınızı fark ederek ilerlemeyi tercih etmelisiniz.

29 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, işlerinizi disiplinli bir şekilde yapmak önem kazanacak. Kendinizi daha çok sorumlu hissedecek ve planlarınızı daha dikkatli bir şekilde gerçekleştireceksiniz. İletişim kurarken nazik ve anlayışlı olmak, ilişkilerinizde olumlu gelişmelere yol açabilir. Sağlığınıza dikkat etmeyi ihmal etmeyin ve beslenme düzeninize özen gösterin. Umutsuzluğa kapılmayın, hayata olumlu ve umut dolu bir bakış açısıyla devam edin.

29 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini, olaylara daha geniş bir pencereden bakmaya odaklayabilirsin. Şeffaf bir yapıda olman, yakınlarının özel hayatını fazla merak etmelerine neden olabilir. Paylaşmak istemediğin konular için önlem almanda fayda var. Çalışan bir Yay burcuysan,ortamındaki rekabetli havaya sen de dâhil olabilirsin.

29 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bireysel çalışmak isteyebilir,yükünüzü hafifletecek yeni bir planlama yapabilirsiniz. Tüm zamanınızı işinize, sorumluluklarınıza ayırdığınızda başarılı olacağınız yanılgısını fark etmelisiniz. Sorumlulukları önemsiyorsanız, hayatınızın ve ihtiyaçlarınızın da bu sorumluluğun bir parçası olduğunu hatırlamanızda fayda var.

29 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışmış hissedebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Öğrendiğiniz konuları başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Planlama yapmanız gereken işlerde harekete geçebilirsiniz. Duygusal konularda baskı altında hissedebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla mücadele içinde olabilirsiniz.

29 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çizgilerinizi ve karakteristik özelliklerinizi göstermek insanların size istediğiniz gibi yaklaşmasına oldukça yardımcı olacaktır.

29 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşın ile fikir ayrılığına düşebilirsin bugün. Bu durumda tartışmaya ve savunmaya geçmek yerine karşındaki insanın neden bu şekilde düşündüğünü anlamaya çalışmak senin için daha iyi olacak. Ani tepkilerden uzak durmalısın bugün.

29 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün dinlenmeye veya iyileşmeye zaman ayırabilmek için dikkat çekmeme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Açık ve içten bir yaklaşım, özellikle ailenizle veya birlikte yaşadığınız ya da yakın çevreyi paylaştığınız kişiler için faydalıdır. Düşünceniz ileriye dönük ve kendinden emindir; ev içi meselelere ve rutinlere yaklaşabilir veya yeni ve gelişmiş bir şekilde çalışabilirsiniz. Sağlıklı yaşama yönelik alternatif yöntemler veya yaklaşımlar ikinci bir bakışı hak ediyor. Ev cephesinde, işleri değiştirme havasında olabilirsiniz. Gün aynı zamanda kinleri, güvensizlikleri ve kırgınlıkları aşmak için de faydalıdır.

29 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin düşünceler içinde olmanız, kişiliğinizi olumsuz etkiliyor. Sevdiklerinizi korumak adına, fazla sorumluluk alıyorsunuz. Kendinizi aşan konularda bile gereksiz bir yük içindesiniz. Farklı ortamlarda bulunmak istiyorsunuz.

29 Mart 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

29 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik işlerle ilgilenebilirsiniz. İletişim, sözleşme veya seyahatlerde ani sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi daha iyi bir seviyeye taşıyabilmek elinizde. Biraz daha yumuşak olur ve daha az hükmetmeyi tercih ederseniz, sevdiğiniz insanın sizinle alakalı hiçbir sorunu kalmayacak. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Yakın dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Hesapta olmayan beklemediğiniz harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi sağlıklı hissetseniz de bazı kontrolleri ihmal etmeyin.

29 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 13' 42" R
Ay
Boğa
20° 55' 45" R
Merkür
Koç
22° 05' 44"
Venüs
Boğa
10° 54' 50"
Mars
Koç
05° 54' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 39"
Satürn
Balık
17° 14' 55"
Uranüs
Boğa
22° 48' 38"
Neptün
Balık
29° 08' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 13"
Lilith
Başak
24° 13' 49"
True Node
Koç
15° 20' 20"
Son Güncelleme : 08/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>