Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yoğunsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2024, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken abartıdan kaçınmanız gerekmekte. Tutamayacağınız sözler vermemeye özen gösterin.

Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermekte zorlanabilirsiniz. Karmaşık durumları lehinize çevirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte.

Parasal durumunuzla ilgili bazı problemler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pozitif bakış açının kitabını yazacağınızı hissetseniz de zaman zaman düşüşleriniz olabilir. Önemli olan düştüğünüz yerden kalkabilme cesaretini göstermektir. Bugün cesaret gösterdiğiniz her şeyin hayatınıza maddi ve manevi kazanımlarını toplamaya başlayabilirsiniz.

26 Mart 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Yay burcu için iletişim becerilerinizin ön planda olacağı bir gün olabilir. Kendinizi net ve açık bir şekilde ifade edebilir, etrafınızdaki insanlarla uyumlu ilişkiler kurabilirsiniz. Duygusal açıdan da dengeli olmaya çalışmalı ve yapıcı bir iletişim ortamı yaratmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca, bugün enerjinizi olumlu ve yapıcı yollarla yönlendirmeye çalışarak, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Kesinlikle kendinize güvenmeli ve hedeflerinize doğru emin adımlarla ilerlemelisiniz. Umarım bugün keyifli ve başarılı bir gün geçirirsiniz.

26 Mart 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir gün seni bekliyor. Bugün yaptığın işlerde daha çok insanla iletişime geçmen ve karşılıklı görüşme yapman gerekebilir. İş yerinde hâkim olan rutinlik seni keskin kararlar almaya itebilir. Çalışmalarına yaratıcılığını katacağın bir işte olmayı arzulayabilirsin. Uzun süredir ilişkisi olan bir Yay burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyebilirsin.

26 Mart 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte olup bitenleri merak edip araştırabilirsiniz. Ailenizin ekonomik sorunlarına ışık tutabilir ve haklı haksız ayrımını netleştirebilirsiniz. Gerçeklerin ve bugünün şartlarının konuşulması, var olan sorunların çözümüne destek olabilir.

26 Mart 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için fırsatınız olacak. Gün içinde arzu ettiklerinizi başarabilmek için yeniden harekete geçebilirsiniz. Bu konuda etrafınızdaki insanların desteğini alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden gelen paralar olabilir.

26 Mart 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çevrenizdeki kişilerin fikirlerini önemseyin ayrıca mümkün olduğunca yardıma ihtiyacı olanlara yardımcı olmaya çalışın. Bu sizi mutlu hissettirecek.

26 Mart 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bol bol gülümsemek ve etrafındaki insanlara olumlu yaklaşmak seni daha iyi hissettirecek. Gününün nasıl geçmesine karar verirsen günün öyle geçecek çünkü. O yüzden olumlu olmalı ve içini karartmamalısın.

26 Mart 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün hayal kırıklıklarının sizi bunaltmasına izin verirseniz, günün getirdiği birçok fırsatı kaçırabilirsiniz. Özel bir arayış veya ilişki için romantik bir dönüm noktası olabilir. Çarpıtılmış gerçeklere dikkat edin ancak kendinizi ve sevdiğiniz insanları daha iyi anlamak için doğru bilgileri değerlendirdiğinizden emin olun. Bugün meydana gelen olaylar sizi daha özgün bir yol boyunca doğru yöne itme eğilimindedir. Daha sonra anlamlı seçimler yapabilmek için bu altyapıya ihtiyacınız var ancak o noktaya gelebilmek için bir süre duygularınızla baş başa kalmanın en iyisi olduğunu bilmelisiniz.

26 Mart 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk hayatına beklenmedik bir anda girebilir. Enerjini, iradeni ve sabrını hazırla. Olumlu ve doyumlu bir aşkı çekmek için auranı temizle. İlişkin varsa da sorunlarını sevgi ve sabırla aş.

26 Mart 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son zamanlarda belirsizlikten bıktıysanız ve bir türlü karar veremiyorsanız, sonunda her şeyi daha parlak bir ışıkta görebileceksiniz. Kendinizi, verdiğiniz bir kararın iyi sonucunu görebilecek kadar aklı başında hissedeceksiniz. Artık sorunlara farklı perspektiflerden bakabilecek ve tüm açılardan kabul görecek bir uzlaşma noktası bulabileceksiniz.

26 Mart 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Ancak sağlığınıza ve gündelik rutinlerinize dikkat. Gününüz şahane geçsin.

26 Mart 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olmayı deneyin. Aşk hayatınızı ilgilendiren hayallerinizin ve amaçlarınızın hayata geçişi, size mucizevi bir yaşam gücü verecek. İş yerinde bugün ufak tefek terslikler yüzünden bazı aksaklıklar çıkabilir. Fakat bu geçici bir durum. Önümüzdeki günlerde maddi desteğe ihtiyacınız olacak, şimdiden yeni kaynak arayışına başlayın. Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz bir uzmana görünmenizi gerektiriyor.

26 Mart 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 02' 14" R
Ay
Yay
22° 35' 19"
Merkür
Koç
16° 11' 52"
Venüs
Koç
27° 58' 15"
Mars
Balık
27° 49' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 05"
Satürn
Balık
16° 21' 20"
Uranüs
Boğa
22° 12' 26"
Neptün
Balık
28° 49' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 10"
Lilith
Başak
23° 03' 54"
True Node
Koç
15° 27' 35"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>