Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hızlı Düşünüyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın. Koşullara uygun hareket etmenin sizi daha mutlu edebileceğini unutmayın.

Mesleki olarak karmaşık durumlar yaşanabilir. Enerjiniz yüksek ve sizin bundan doğru anlamda yarar sağlamanız gerekiyor.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başka bir işle ilgilenirken bile kafanızda hala eski konuşmalar dönebilir. Zamanın ilerlediğini, artık orada olmadığınızı, hatta o konuşmadaki insanların da hayatınızda yer almadığını düşünerek bu durumdan çıkmalısınız. Kendinizi odaklamak için daha iyimser ve ileriye dönük fikirler bulmalısınız.

27 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili yaylar, bugün merak ettiğiniz konularda derinleşebilir, yeni keşifler yapabilirsiniz. Sağlık sorunları gündemde olabilir fakat kökeninde ruhsal etkilerin olduğunu bilmelisiniz. Siz ruhen iyi hissetmeye başladıkça her şey düzelecek.

27 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişim kurarken, karşı tarafın seni anladığından emin olman gerekebilir. Çünkü düşüncelerinin hızı, konuşmalarına da yansıyacak. Etrafında senden yaşça genç insanlara bir konuda destek olabilirsin. Hedeflerine yönelik atacağın önemli adımlar, yaşam standardını artırabilir. Arkadaş ortamındaki sevecen tavırların onları da mutlu ediyor.

27 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Heyecanınızın sizi sabırsız birine dönüştürmesine müsaade etmemelisiniz. Sosyal açıdan hareketli bir gün olabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Anlık hislerle uzun vadeli sözler vermemeye özen gösterin.

27 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğe yönelik konularda tamamlanmalar olabilir. Aynıçevresinde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar alınabilir. Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle farklı bakış açıları içinde olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda kadınlardan destek alabilirsiniz. Öğle saatlerinde işler biraz zorlaşabilir.

27 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçtiğimiz günlerde hemhem sosyal hayat odakları bazı stresli durumlar geçirmiş olmanızdan ötürü daha çok su ve ya toprakla vakit geçirmek size iyi gelecektir.

27 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ufak tefek tartışmalar kolayca bir savaşa dönüşebilir bugün. Tepkilerini kontrol altında tutmak ve sakin kalmak senin için önemli olacak. Ani tepkiler ile daha sonradan pişman olacağın şeyler yapmamalısın bugün.

27 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün sizi sosyal deneyimlere odaklanmaya ve belki de baskılardan arınmaya yöneltiyor. Başkalarını mutlu etmek şu anda içinizdeki bir ihtiyacı karşılıyor ve bunlara odaklanmak en iyisi. Bugün dengesiz duygular, karar vermekten kaçınma eğiliminden kaynaklanıyor olabilir. En iyi sonuçlar için zihninizi toplamaya çalışın. Nitekim, kararınızı verdikten sonra başkalarıyla ve kendi ihtiyaçlarınız, arzularınız ve dileklerinizle bağlantı kurmak için iyi bir konumdasınız.

27 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamsal konularda var olan enerjinizden doğru anlamda yarar sağlamayı başaracaksınız. Tüm karmaşık durumların üstesinden gelme şansınız var. Her türlü olumsuzluğu geride bırakacak ve adım adım ilerlemeyi başaracaksınız. İstediklerinize ulaşmanın tam zamanı. Hata yapmamanız gerekmekte.

27 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte başarılısınız - hiç kimse fark etmese veya herhangi bir takdir göstermese bile, başkalarına yardım etmeye ve destek olmaya her an hazır olmanız size fayda sağlayacak. Sevdikleriniz size destek vermek istiyor. Şu anda sahnede kimse olmasa da, gerçek aşkı bulmak için bir gözünüzü açık tutmanız gerekebilir. Tembellik ve isteksizlik zamanı geçti – enerjiniz artık sınır tanımıyor.

27 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün duygularınızı çevrenize yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Hastane, sağlık konuları ve aile kavramlarıyla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güzel ve uzun dönemli bir ilişki kurma zamanı geldi. Akıllıca davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk dolu ve yaşam boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. Çalışma hayatında, dik başlı ve inatçı biri olarak tanınmanız, sizin davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Uyumlu olduğunuzu kanıtlamak için önünüze çıkacak fırsatı iyi kullanmalısınız. Maddi birikiminizi değerlendirmek konusunda, bir yakınınız size destek olacak. Böbreklerinizle ilgili şikayetlerinizi önemsemelisiniz.

27 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 19' 15" R
Ay
Yay
26° 23' 16"
Merkür
Koç
16° 15' 21"
Venüs
Koç
28° 19' 49"
Mars
Balık
28° 03' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 09"
Satürn
Balık
16° 22' 55"
Uranüs
Boğa
22° 13' 26"
Neptün
Balık
28° 50' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 10"
Lilith
Başak
23° 05' 51"
True Node
Koç
15° 26' 37"
Son Güncelleme : 28/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>