Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sevdiklerine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 100%
Sağlık 60%

Kalbiniz konusunda biraz kafanız karışmış olabilir. Bazı nedenlerden dolayı, düzenli bir şekilde atmadığını fark edebilirsiniz. Duygularınızı kontrol altına alamadığınızda, bu sizin için son derece sinir bozucu olabilir. İçinizde yaşadığınız bu çatışmadan ders çıkarmanız gerektiği açık. Belki de kalbiniz, zihninizin henüz fark edemediği bir şey biliyor olabilir.

Sizi bugün hissettiğiniz derecede isyankar görmek çok nadir dir durumdur. Size gerçekten ne oldu? Daha güvenli ve sağlam bir ortam oluşturmak için çevrenizdeki koşulları iyileştirme çalışmaları size ilham verebilir. İşleri biraz zorlamanız gerekse bile kendinize söz geçirebileceksiniz. Sizden daha zayıf olanların haklarını savunurken, kendi eşsiz kişiliğinizi ortaya koyacaksınız. Aferin size!

Çok yaratıcı bir kişiliğe sahipsiniz, neden bunu ev ortamınızı güzelleştirmede kullanmıyorsunuz? Biraz zaman ayırma ve parayla yapabileceğiniz çok şey var. Basitçe evinizdeki dağınıklığı toplamakla başlayabilirisiniz. Ondan sonra, bazı özel dokunuşlar uygulayabilirsiniz. Mutfağa yeni bir halı atıp, tezgaha dekoratif bir tabak koyabilir, salonunuzu eski siyah beyaz aile fotoğraflarınızla süsleyebilirsiniz. Bu aradığınız dekoratif görüntüyü size sağlayacaktır.

Bugün her şeyi yavaş ilerlediğini düşünsen de önümüzdeki dört hafta şans senden yana olacak. Fiziksel olarak bedenine stres ve gerginlik yüklemiş olabilirsin ve bu sebeple çok da motivasyonlu hissetmiyorsun. Merak etme. Bu hisler yakında seni terk edecek ve tekrar eskisi gibi iyi hissedeceksin!Bugün sıcak ve yardımsever yönünüzü ortaya koymanın tam zamanı. Genellikle dikkati üzerinize çekmekten hoşlanmıyorsunuz, hatta biraz utangaç olduğunuz bile söylenebilir. Ancak bugün içinizden sosyalleşmek, iletişim kurmak ve başkalarına ilgi göstermek gelebilir. İnsanları çekeceksiniz ve sizinle olmaktan keyif alacaklar. Arkadaşlarınızla öğle yemeğine çıkmaya ya da akşam bir yerde toplanıp başarınızı kutlamaya ne dersiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek çok misafir ağırlayabilirsiniz. Evi toparlasanız iyi olur! Sabah ortalığı toplamak isteyebilirsiniz. Biraz temizlik yapın ve gerçek bir parti ortamı yaratmak için evde biraz yer açın. Günün geri kalan bölümünde sizinle vakit geçirmek isteyen ziyaretçileriniz ve arkadaşlarıız olabilir. Eviniz düzenli olursa onlarla daha fazla güzel vakit geçirebilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Felsefe yapmak iyidir ancak derinlere inmezseniz ve gerçekten içten dışa bir sorun görmeye çalışmadığınız sürece, hiçbir zaman ilerleme kaydedemezsiniz. Araştırmaya veya planlamaya ihtiyacınız yok. Gerçek dünya deneyimine ihtiyacınız var! Bir değişikliği düşünüyor ancak hangi yoldan gideceğinizden emin değilseniz, tek yönde bir deneme çalışması yapın ve nasıl gittiğini görün.

29 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim gören bir Yay burcuysan ders çalışmaktan kafanı kaldıramıyor olabilirsin. Zihnini fazla ders ile doldurmak seni yoruyor. Kafanı dağıtmak için müzik dinleyebilir ya da yeni bir film izleyebilirsin. Ailen ile uzun zamandır vakit geçiremediğini fark ediyorsun. Onlarla birlikte olup bu eksikliği gidermek seni dinlendirecektir. İlişkisi olan bir Yay burcuysan karşı taraf onunla ilgilenmemenden şikâyetçi olabilir.

29 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarı, size kendinizden gelmez. Üzerinde çalışırsınız. Başarı tanımınızın ne olduğuna karar verin. Ona nasıl ulaşacağınızı planlayın.

29 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü daha rahat göreceğiniz zamanlardasınız. Yeni yolculuklar planlayabilir, sevdiklerinizi de dâhil edebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde alternatif planlar yapmak sizi rahatlatacaktır. İletişimden kaynaklı problemlere dikkat edin.

29 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda laf arasında söylenen bir söz ya da verilen bir vaat ilerleyen günlerde gerçeğe dönebilir bu yüzden açık fikirli olmanızda fayda var.

29 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında çocuklarınızın yaşamıyla ilgili bazı problemler size yansıyabilirken, aşk hayatınız konusunda mücadelelere açık bir enerjiden geçeceksiniz. Bu hafta size hem zorluk hem de bir şeyleri çözümleyebilme ve geçmiş inançlarınızı yıkıp, yeniden mutluluğu daha sağlıklı bir şekilde inşa etme enerjisi sunuyor. Yani ilişkilerinizi sonlandırmak veya devam ettirmek sizin elinizde olacak. İlişkisi uzun süre devam edenler için bu yeniay haftası evlilik tekliflerini gündeme getirebilir.

29 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hoşlanmadığınız insanlarlayapmak zorunda kaldığınızda mantığınızla hareket etmeniz yararınıza olabilir. Olaylara objektif yaklaştığınızdan da emin olmalısınız.

29 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Aslan burcundaki seyahatine devam edecek. Gündüz saatlerinde hukuk ve eğitim konuları ön planda olacaktır.Ay'ın Başak burcuna girişi ile kariyer hayatınız önem kazanıyor. İş hayatınıza çeki düzen vermek için öğleden sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

29 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaylar bugün, gerçekten beklemediğiniz bir miktar gelir elde edebilirsiniz. E-posta hesabınızı takip edin. Önünüzde çok kararsız bir dönem var. Çok çekişme var. Bu geçecek, çünkü iletişim birçok şeyi düzeltebilir.

29 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdealleriniz çerçevesinde yaşan bir kişi olarak, bugün içsel duygularınıza daha da yoğunlaşmalı ve kendinize özel davranmalısınız. Keskin bir bakış açısı ile yorumlamanız gereken konuları atlayabilirsiniz. Aceleci tavırlarınız yüzünden önemli ayrıntıları görmezlikten geliyorsunuz. Beklemediğiniz problemler gündeme gelebilir.

29 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 02" R
Ay
Oğlak
07° 10' 20"
Merkür
Koç
16° 27' 17"
Venüs
Koç
29° 20' 25"
Mars
Balık
28° 41' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 36"
Satürn
Balık
16° 27' 21"
Uranüs
Boğa
22° 16' 13"
Neptün
Balık
28° 52' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 57"
Lilith
Başak
23° 11' 18"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>