Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hızlı Karar Alıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Eğer bir ilişkin varsa, bugün bu ilişki hakkında daha önceden görmen gereken bir gerçeği fark edebilirsin. Aşkın insanın gözünü kör etmesi bir süredir bazı şeyleri görmezden gelmene sebep olmuş olabilir. Bugün bazı şeyleri daha iyi algılayabileceksin.

Bugün güvendiğiniz kişilere dikkat edin. Dışarıya çıkmak yerine, evde kalmaktan ve kazanmak için çok çabaladığınız konforlardan zevk almayı tercih edebilirsiniz. Sırrınızı kimseye emanet etmeyin ... Sadece bilginin yanlış yorumlanmasın değil, söyledikleriniz de istediğinizden daha az ciddiye alınabilir.

Maddi konularda neler yaptığını etrafındakilerle paylaşırken dikkatli olmalısın. Çevrendekilerle gereksiz yere parasal konularda konuşmamalı ve kazanç konularında her detayı insanlarla paylaşmamalısın.

Meditasyon, esneme hareketleri ve yoga ihtiyacın olan türden bir şey olabilir. Stresten kurtulmak ve daha aktif olmak hayatında daha güzel etkilere sahip olmanı sağlayacak. Bugün bu konulara önem verebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünkü tepkilerin duygularının yoğunluğuna göre şekillenebilir. Ancak negatif bir durum karşısında ani tepki vermemen daha iyi olacak. Bazı konuşmaları düşünerek ve kendine zaman vererek gerçekleştirmen daha iyi sonuçlar almanı sağlayabilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir anda, kendini yükseklerde süzülüyorken bulacaksın. Hızlı, sosyal yönden duyarlı bir gün olacak ve bu durum insanları, kendilerini başkalarına açmaları için cesaretlendirecek. Bu sırada, çevrendekilerden büyük ölçüde destek göreceksin. Bu desteği kollarını açarak karşıla. Güçlü takım ruhu yardıma hazır beklerken, işleri tek başına yürütmeye çalışma.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mümkün olduğu kadar hızlı olman gereken bir gündeme sahipsin. İşlerini hızlıca halledip ev ile ilgili tadilatlara başlamak istiyorsun. Oturup kendi kendine düşünmen gereken bir gündesin. Eğer evli bir Yay burcuysan, eve alacağınız yeni eşyalar konusunda eşinin kararlarına öncelik vereceksin.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanların size öğrettikleri, kattıkları hayatınızı devam ettirirken işinize yarayabilir. Herkesin bir ders, öğreti ve tecrübe katmak geldiği yaşamda bugün de önemli insanlarla görüşebilirsiniz. Ayrılık ve başlangıçlarla ilgili kararları alırken aceleci olmayın.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İmkanlarınızı ve yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Uzaklar ve yolculuklar da gündeminize olumlu sonuçlar getirecek.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinize yüklü miktarda para geçebilir, tazminat davalarınız sonuçlanabilir, yeni birkurabilir ya da yeni gelir kapılarını keşfetme fırsatı yakalayabilirsiniz.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişimin gücünün arttığını daha net görebilirsin. Özellikle de kariyer konularında bu konu kendini daha fazla belli edebilir. İş ağını kuvvetlendirip daha iyi işlere odaklanabileceksin.

29 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi eğlenmek şekliniz için sizinle alay edebilir. Başkalarına nasıl göründüğünüzü düşünmeden hareket etmeniz ve ardından başka biri tarafından hoşunuza gitmeyen laflarla karşılaşmanız mümkündür. Bu şekilde tepki veren insanlar, odağı kendilerinden ve kendi benliklerinden uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Kendilerine karşı güvensizler ve muhtemelen aksini söyleseler bile sizin kadar özgürce kendileri olabilmeyi diliyorlar. Ne olursa olsun ışığınızı söndürmemeye çalışın ve eğlenmeye devam edin! Kendiniz olarak attığınız her adım sizi, tam olarak sizin için tasarlanmış bir hayata taşıyor ve bu hakkınızı kimse gasp edememeli.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünyapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir. Güçlü kişiliğinizle çevrenizin dikkatleri üzerinizde olacak. Yaşadığınız bir ilişki varsa, istediğiniz sonucu alacaksınız.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birisinin sizinle paylaştığı bir mesajın satır aralarını okumaya ve niyetini anlamaya odaklanabilirsiniz. Bu kişinin gerçeği biraz sakladığını düşünebilirsiniz. Oysa belki de siz mesajla iletilmek isteneni beğenmediğiniz için böyle düşünüyor olabilir misiniz? Bazen gerçeklerle yüzleşmek size daha iyi gelebilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi bugünlerde çok incitiyorsunuz, hem de onunla ilgisi olmayan nedenlerle. İş ve diğer bazı kişisel sorunlarınızdan onu sorumlu tutar gibisiniz! Beklenmedik bazı gelişmeler işinizde kendinizi huzursuz hissetmenize neden olabilir ama başarı sağlamak için sakin kalmaya gayret etmelisiniz. Para konusunda talih yanınızda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız, karlı çıkarsınız. Gerginlikten kaynaklanan baş ağrılarınız için masaj iyi gelebilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 27' 54" R
Ay
Balık
09° 07' 44"
Merkür
Koç
18° 25' 21"
Venüs
Boğa
04° 51' 31"
Mars
Koç
02° 08' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 22"
Satürn
Balık
16° 50' 47"
Uranüs
Boğa
22° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 00' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 03"
Lilith
Başak
23° 41' 07"
True Node
Koç
15° 22' 12"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>