Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çevrene Danışıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Mevcut ilişkinin seni memnun etmeyen yönleri hakkında bolca düşünme fırsatın olabilir bugün. Düzeltilmesi gerektiğini düşündüğün şeyler için önlem almak isteyebilirsin. Atacağın adımlar sayesinde ilişkini daha sağlam bir noktaya taşıman olası.

Önünüzde harika bir gün var. Kesinlikle her şey saat gibi çalışıyor olacak. Gün boyunca, akşam için eğlenceli şeyler yapmaya enerjiniz olacak! Grup etkinlikleri için harika bir gün. Hiç birine dahil değilseniz, neden denemiyorsunuz? Mesela spor, müzik, hobi vb.

Sosyal çevrenin değişmesi, gelişmesi, yeniimkanlarıyla karşılaşmak adına daha verimli olabilir bugün. Tanıdığın insanlar sayesinde sürekli birveya para akışı sağlamak isteyebilirsin. Bu düzenin işlemesi için de sosyal olmalısın o yüzden.

Kalabalık ortamlarda bulunmak sana iyi bile gelebilir, sen yeter ki buna açık ol. İnsanlarla konuşmak, fikir alış verişi yapmak zihnen iyi hissetmeni sağlayabilir. Bir şeyleri daha rahat görmek ve anksiyeteyi kendinden uzaklaştırmak için bu konuya güvenebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir aile yakınının veya bir dostunun senin yardımını istemesi mümkün. Ona yardımcı olmak da senin için önemli bir konu haline gelebilir. O kişinin var olan problemini çözmesinde yardımcı olmak kendi sorunların hakkında da düşünmeni ve çözüm üretmeni sağlayabilir.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygusallaşmak size göre değil ama bugün işler istediğiniz gibi gitmezse mantıklı düşünmeyi unutabilir ve hayal kırıklığı içinde gökyüzüne bakabilirsiniz. Onu sisteminizden çıkardıktan sonra savaşa geri dönün ve kazanmanın yollarını bulun.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşındaki kişinin seni dinlemesi için sakin olman şart... Eğer olaylara karşı bakış açını değiştirmeyi becerebilirsen ailenle çatışmaktan vazgeçebilirsin. İlişkisi olan bir Yay burcuysan aranızda var olan sorunlar daha da derinleşebilir. Ayrılık kararı almadan güvendiğin dostlarına fikirlerini danışıyorsun.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yediklerinizin bedeninizde bıraktığı olumlu ve olumsuz izleri değerlendirmelisiniz. Kendinize bile isteye zarar vermemek için beslenmenizi kontrol altına almalısınız. Sağlıklı, faydalı ve gerektiği kadar tüketim yapmak mide sorunlarınızı en aza indirebilir.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı işler, yükler, sorumluluklar yaşanabilir. Öğle sonrasında gruplar içinde daha hareketli olabilirsiniz.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde değişken isteklerinizle başa çıkmak kendiniz için bile zor olabilir. Hayatı olduğu gibi yaşamak ve kendinizi kısıtlamamak tam size göre...

2 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarının senin hakkında ne düşündüğüyle ilgilenmekten vazgeçmelisin. Kendi hayatınla ilgili daha etkili kararlar vermek için işine odaklanmak isteyeceksin. Kendi mutluluğun için uğraşmak senin için önemli olacak.

3 Aralık 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlarla birlikte çalışmanız gereken durumlar simdi sizin için zorlayıcı olabilir, oyun sahasının istediğiniz gibi olmadığını veya adil payınızı almadığınızı hissedebilirsiniz. İhtiyaçlarınız konusunda açık sözlü olun, ancak düşündüğünüz kadarını verdiğinizden emin olun. Kimse siz onlara bir şey sunduğunuzda hayır demeyecek. Sizin gerekeni yapmanız ancak daha fazlası sizden bir şeyler eksilttiğinde, dur demeniz gerekiyor.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısıtlıçevreleri size göre değil. Bugün Ay’ın konumu, sizi daha kuralcı yapıyor ve kendinizi ispat etme çabası içinde olacağınızı gösteriyor. Bulunduğunuz ortamlarda yeni durumunuzu istediğiniz tarzda oluşturacaksınız.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün bir yönetici veya lider konumunda hareket edebilecek bir pozisyondasın. Halihazırda, bir grubun başında bulunuyor olabilirsin. Belki de normal şartlarda böyle pozisyonlarda olmayan bir yaşamın var ise, bugün işler değişebilir. Yönlendirici bir rol üstlenme fırsatı eline geçebilir. Bir otorite figürü olarak etrafa sunacak birçok malzemen olabilir. Uzmanlığını başkalarıyla paylaşmaktan çekinme.Koruyucu melekler nasıl çağırılır?

3 Aralık 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürekli alttan alan kişiliğiniz nedeniyle beraberliğiniz sorunsuz yürüdü. Sizin istekleriniz ön plana çıkmaya başladığından bu yana, her gün yaşanan küçük sorunlar keyfinizi kaçırmaya başladı. Sizin değil, onun değişmesi gerekiyor. İşe yeni başlayan biri hakkında önyargılarınız var. Sezgilerinizde haklısınız, sizinle ilgili olumlu şeyler düşünmüyor. Harcamalarınıza biraz dikkat ettiğiniz takdirde, bütçeniz düzelecek. Bir akrabanızın sağlık sorunu, nedeniyle kısa bir yolculuk yapabilirsiniz

3 Aralık 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 47' 22"
Ay
Akrep
19° 44' 46"
Merkür
Koç
26° 16' 51"
Venüs
Balık
21° 08' 30"
Mars
Balık
04° 40' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 53"
Satürn
Balık
13° 15' 31"
Uranüs
Boğa
20° 38' 39"
Neptün
Balık
27° 47' 41"
Plüton
Kova
01° 49' 11"
Chiron
Koç
18° 46' 17"
Lilith
Başak
19° 45' 17"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>