Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Başvuruların Sonuçlanıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2022, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşkta içine sinmeyen konular daha fazla gündeme gelebilir. Bu tür zamanlarda yapılması gereken en iyi şey sakinlikle olaylara odaklanmaktır. Senin de tepki vermeden önce olayları iyice anlaman gerekebilir.

Bugün havada hafif bir gerginlik olması muhtemeldir. Herhangi büyük irade çatışması içermeyecek, ancak isterister çalışma olsun, merkezi faaliyetleriniz çerçevesinde bir fikir ayrılığıyla karşılaşmayı bekleyebilirsiniz. Kendinizi büyük bir kumar oynamaya hazır hissediyorsunuz, ancak çevrenizdeki insanlar tereddütlü. Bugün genelde yaygın olan tavırlara ve yaşam tarzlarına uymanız neredeyse imkansız.

İşe odaklanmak seni biraz zorlayabilir bugün. Sebebi de tam olarak içine sinen şeylere odaklanamamak olabilir. O yüzden bugün önemli kararlar almamaya çalışmak senin için daha iyi olacak. Strese kapılmaman en iyisi.

Stresin seni farklı boyutlarda yormaması için meditasyona ekstra özen göstermen gerekebilir. Kendine odaklanmak demek bir bencillik göstergesi değildir. Zihnini boşaltmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacın olabilir. Ona göre hareket etmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün akışına kendini kaptırdın mı hiçbir şeyin seni durduramayacağını görmen olası. O yüzden bugün daha rahat geçebilir. Akışa güvenip kendi şansına göre hareket etmek sana çok daha fazlasını katacak bugün.

29 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, günün ilerleyen saatlerinde zorlandığınız durumların kendiliğinden çözüldüğünü göreceksiniz. Gün içinde sağduyu ve akılın çizgisinden uzaklaşmadan hareket etmeye özen gösterin. Mümkünse yakın arkadaşlarınızla sosyalleşerek iletişim kurmak için kendinize zaman yaratın.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğe dair amaçlarından uzaklaştığını fark ediyorsun. Kendini ailenden birinin ikazı ile toparlıyorsun. Bugünlerde her şey üstüne üstüne geliyor gibi hissediyorsun. En küçük aksaklıkları bile sorgulamadan edemeyeceksin. Bu durum çevrene karşı fevri çıkışlar yapmana neden olabilir. İş arayışındaysan birkaç hafta önce yaptığın başvurudan geri dönüş alabilirsin.

29 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün motivasyonunuzun yüksek olması hayata ve çevrenize karşı olan tutumlarınızı da etkileyecektir. Durup beklediğiniz her şeyin sonuna geldiğinizi ve artık karar noktasında olduğunuzu düşünebilirsiniz. Aranan kişiler arasında kendinizi belli ediyorsunuz.

29 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca sorumlu olduğunuz konularda önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Özellikle ortak kaynaklar ile ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Para durumunuz ile ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla yorulacağınız zamanlar olabilir. Geleceğiniz için yeni planlamalar yapmanız gerekebilir.

29 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güneş burcunuzdayken, işleri biraz karıştıran kişi olmaktan keyif alıyorsunuz. Dostlarınızın onaylamayacağını bildiğiniz bir şey yapacaksınız ama...

29 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklenmedik gelişmelere karşı hazır olmak için dikkat etmek isteyebilirsin. Bazı olaylar seni hazırlıksız yakalayabilir. Tepki verirken hızlı ve akıllıca davranmak süreci daha iyi kontrol etmene yardımcı olabilir.

29 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratma döngüleri ve yıkım döngüleri aynı anda gerçekleşiyor. Fırtınada yaşlı ağaçlar kökünden sökülüyor, yeni tohumlar özenle ve sevgiyle toprağa ekiliyor. Değişiklikleri benimseyin. Değişikliklerle barışın. Her şeyi kabul edin ve hiçbir şeyi reddetmeyin. Bu, kendinizin en korkusuz versiyonu olarak ruhun karanlık gecesinden çıkma zamanı. En iyi halinize kavuşacaksınız.

29 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize karşı kuşkulu davranıyorsunuz. Arkadaşlarınızı yargılayabiliyorsunuz. Bazı düşüncelerinizi kendinize saklamak isterken, içsel öfkelerinizi açığa çıkarabilirsiniz. Fakat işinizi ısrarcılığınızla sonuçlandıracaksınız.

29 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir şey denemek için kendinize güveniyorsunuz. Bunun sonucundahayatınızda, sağlığınızda ve ayrıca aşk hayatınızda değişikler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ne zamandır planladığınız projeler için kolları sıvayın ve işe girişin. Çevrenizdekiler bu yeni yaklaşımınızı olumlu karşılayacak ve size destek verecek, ama siz yine de yere sağlam basmaya bakın.

29 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugüne aktif ve maceracı bir hava hakim; bu da seni sosyal ve interaktif olmaya itiyor. Davranışlarını biraz olan bitenin akışına uyum sağlayacak şekilde biçimlendirme zorunluluğu hissedebilirsin. Bu akıntıda küreğin ve can yeleğin olduğuna emin ol çünkü kendini yönlendirmek önemli olacaktır. Ayrıca tekneden düşebilme ihtimaline karşı emniyet filen olduğuna da dikkat etmelisin.Partnerim ve beni neler bekliyor?

29 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Endişe duymayın, çok seviliyorsunuz. Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu siz de fark ediyorsunuz. Bu konuda sizi uyarabilir, hazırlık olmanızda yarar var. Birikmiş işlerinizi halledebileceğiniz bir gün. Gözünüzde büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor. Böbreklerinizle ilgili bir problem hissedebilirsiniz, ihmal etmek problemi büyütebilir. Bir uzmana danışmanızda fayda var.

29 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 47' 49" R
Ay
Başak
09° 16' 42"
Merkür
Koç
17° 32' 32"
Venüs
Koç
17° 32' 35"
Mars
Balık
21° 17' 16"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 06"
Satürn
Balık
15° 33' 10"
Uranüs
Boğa
21° 44' 07"
Neptün
Balık
28° 33' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 51"
Lilith
Başak
22° 07' 37"
True Node
Koç
15° 36' 36"
Son Güncelleme : 19/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>